Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Korund Biztonsági és Védelmi Szolgáltató Kft.

M.L.B. Kkt.

Cím:
1047, Budapest Megyeri út 37.
telefon:
344-4300
fax:
344-4300
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk biztonságtechnikával és acélszerkezetek építésével foglalkozik M.L.B. Kkt. és Regeszter Kft. néven.

Tisza-Tó Security Bt.

Cím:
5241, Abádszalók Füredi út 4.
telefon:
59/357-274
fax:
59/357-274
Tevékenység rövid leírása:
Mindenkinek természetes érdeke és igénye, hogy tulajdonát a lehető legnagyobb biztonságot nyújtó eszközökkel védje. Cégünk arra törekszik, hogy ügyfelei ezen igényének minél hatásosabb vagyonvédelmi eszközökkel és kedvező szolgáltatásokkal tegyen eleget.

VEIKI Rt.

Cím:
1078, Budapest Murányi u. 47.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az Intézet az elmúlt évtizedekben a hazai villamos energia rendszer majd minden jelentős fejlesztési és beruházási feladatában részt vett. Így többek között közreműködött a hazai erőmű-építési és korszerűsítési programokban, az országos és nemzetközi villamos hálózatfejlesztési munkákban, a rendszer és körzeti szintű telemechanikai és irányítástechnikai feladatok megoldásában. Ezek mellett számos energetikai gépgyártó ipari fejlesztésben és nagy energiafogyasztó feldolgozó ipari vállalatok energetikai hatékonyság növelő és környezeti ártalmakat csökkentő korszerűsítésében is jelentős szerepet vállalt. Vezető pozíciót foglalt el az irányítástechnikai és informatikai rendszerek ipari alkalmazásának meghonosításában és elterjesztésében, valamint az atomerőmű megvalósítását és biztonságos üzemeltetését szolgáló mérnöki feladatok megoldásában.

FLOTTAUTO Magyarország Kft.

Cím:
1115, Budapest Bartók Béla út 105-113 II.em
telefon:
70/942-4624
telefon:
70/942-4624
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy kielégítsük Megbízóink azon igényét, amely szerint alkalmazottaik munkaidejükben kizárólag munkájukkal foglalkozhassanak. Szakembereink hatékony munkavégzéssel segítik Ügyfeleink autóparkjának kezelését. Bízunk benne, hogy általános ajánlatunk felkelti érdeklődését.

KÖTR 92 Létesítménygazdálkodás Kft.

Cím:
1097, Budapest Ecseri út 14-16.
telefon:
Telefon/fax: 357-2173\x0D\x0AMobil: 30/9825-991\x0D\x0A
:
Telefon/fax: 357-2173\x0D\x0AMobil: 30/9825-991\x0D\x0A
Tevékenység rövid leírása:
A Westdeutscher Wach - und Schutzdienst Fritz KÖTTER GmbH céget 1934-ben alapította a Kötter család. A vállalat központja Essenben van, s ezen kívül Németország több mint 40 nagyvárosában működik kirendeltség.

A KÖTTER Security céget 1992. márc. 31-én jegyezte be a cégbíróság Magyar-országon.

A KÖTTER Takarítás és Service Kft.-t a KÖTTER Holding International GmbH alapította 1992. november 17-én kelt alapító okirattal.

A céget 2002 október 31-től a cég korábbi menedzsmentje viszi tovább, miután a biztonsági tevékenységet folytató ágat a Securitasnak adták el. A cég 100%-ban a magyar menedzsment tulajdonában van.

A céget 2003 október 1-vel új névre keresztelték így lett a neve:

Köt-R 92 Létesítménygazdálkodás Kft.

A cég profilja:

â?˘ Épület üzemeltetés, karbantartás
â?˘ Takarítás
â?˘ Kertészet
â?˘ Étkeztetés
â?˘ Objektumőrzés, -védelem
â?˘ 24 órás készenléti szolgálat
â?˘ Mechanikus és elektromos biztonsági berendezések
â?˘ Kiállítások, rendezvények szervezése, védelme
â?˘ Tűzvédelem
â?˘ Munkavédelem
â?˘ Iratmegsemmisítés
â?˘ Környezetvédelem, hulladék megsemmisítés

TURBÓSzerviz-Felcsiki Bt.

Cím:
1097, Budapest Hentes utca 17.
fax:
216-0439
e-mail:
216-0439
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységünk â?? melyet 1995 óta végzünk â?? megoszlik a különböző típusú és gyártmányú turbófeltöltők felújítása, új és felújított turbófeltöltők, valamint turbófeltöltő alkatrészek forgalmazása között.

Dolgozóink folyamatos szakmai oktatása, sok éves gyakorlata, valamint az összes szükséges speciális gépi berendezés használata biztosítja kiváló minőségű munkánkat, s így igen széleskörű â?? visszatérő és dinamikusan bővülő â?? ügyfélkörrel rendelkezünk.

Állandó ügyfeleink között megtalálhatók â?? többek között â?? közlekedési vállalatok, szállítmányozó cégek, személy- és tehergépjármű márkaszervizek, autószervizek, alkatrész kereskedők, mezőgazdasági- és haszongépjármű javítók, s természetesen egyedi ügyfelek is.


A nagy, széles választékú és folyamatosan bővülő alkatrész raktár segít, hogy úgy a nagy megrendelőink, mint az egyszeri ügyfeleink turbófeltöltő problémáját gyorsan és szakszerűen megoldjuk.

Ezenkívül tevékenységi körünkbe tartozik a Haldex AB (Svédország) teljes termékválasztékának forgalmazása és azok javítása, felújítása.

Tekintettel arra, hogy mindkét tevékenység szakszerű elvégzése Magyarországon engedély kötelezett, egyrészt a gépjárművek környezetszennyezést befolyásoló üzemeltetése, másrészt primer biztonsági berendezések forgalmazása és javítása miatt, tevékenységünket a Központi Közlekedési Felügyelet által kiadott és folyamatosan ellenőrzött H engedély alapján végezzük.
A H engedély száma: H 13-04-3508

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.