Értékelje a céget!
10 találat 1

Fazekas Stressz és Gyógycentrum

Cím:
6724, Szeged Hétvezér u. 18.
telefon:
62/556-555
fax:
62/556-555
Tevékenység rövid leírása:
A 2000-ben alapított FAZEKAS Stressz & Gyógycentrum és annak egyedülálló ezoterikus orvoslása Szegeden több mint 12 évtized személyes tapasztalataira nyúlik vissza. Két generáció, magyar és német személyiségekre, valamint magyar, kanadai, amerikai, ausztráliai, tibeti és más nemzetközi, kelet-nyugat találkozásából származó ezoterikus orvos-természetgyógyászati képzéseken és tapasztalatokon alapul.
Modern lakoszályok, tágas vendégszobák, fedett, bútorozott balkonnal/balkon nélkül, zárt parkolóval, egyéni, üzleti, családi és csoportos (40 Fős) használatra, elfogadható árakon, a Stressz Klinika különleges Orvos - Természetgyógyászati szolgáltatásaival.


Akut és krónikus STRESSZ által okozott Testi - Lelki - Szellemi BETEGSÉGEK, Szexuális problémák,
Családi és párkapcsolati problémák Manager betegségek, Szenvedély betegségek
Szenvedély magatartások, Fóbiák, félelmi állapotok Mániák, kényszer magatartások
OKOZATI GYÓGYÍTÁSA & MEGELŐZÉSE Hatásos, egyedülálló orvos - természetgyógyászati módszerek sajátos kombinációjával, több évtizedes nyugatnémet és amerikai tapasztalatok alapján, ambulans és bentlakásos
kezelési lehetőségekkel, az Atilla Szálláson. Terápiás felfogásunk: "Hármas Egységünk aTest-Lélek-Szellem Harmóniája és Erősítése Egész - ségünk, Boldogságunk Titka"

Dr. Alexander Sztrasnij

Cím:
7600, Pécs Hungária út 28-30
telefon:
72/214-084
telefon:
72/214-084

GREENERGY Hungary Holding Kft.

Cím:
1138, Budapest Váci út 141.
fax:
06 (1) 797 3764
telefon:
06 (1) 797 3764
Tevékenység rövid leírása:
A Greenergy cégcsoport egy környezettudatos, innovatív technológiákra épülő energiatermelő és energiahatékony erőműveket fejlesztő, üzemeltető vállalat.

A Greenergy célja olyan energiahatékony és tiszta energiát termelő, decentralizált kiserőművek létrehozása, amelyek - a meglévő energiaforrásokhoz és az ország adottságaihoz illeszkedve -hatékonyan biztosítják az ügyfelek rendszerigényéhez igazított energiaellátást, miközben kiemelt figyelmet kap környezetünk védelme és az energiaellátás biztonsága.

A Greenergy tevékenysége jelenleg elsődlegesen a kapcsolt villamos- és hőenergia termelésre (CHP) épül. Ezzel párhuzamosan a Társaság új zöld- és barnamezős fejlesztéseinél elsődleges prioritást kapnak a szél- és a biomassza erőművek. A hazai alapítású Greenergy 2002. óta van jelen clean-tech piacon.

A Greenergy által kínált megoldás MAGA AZ ENERGIA, melyhez kapcsolódóan a Társaság tevékenysége lefed minden olyan területet, amely a költséghatékony és környezetbarát energia biztosításához elengedhetetlen, úgy mint:

Projektfejlesztés
energiahatékony CHP energiarendszerek tervezése és kivitelezése;
megújuló energiát ? elsősorban szél- és bioenergiát - hasznosító erőművek tervezése és kivitelezése önálló vagy kiegészítő jelleggel,
fejlesztésekhez kapcsolódó projektfinanszírozás biztosítása.


Energiaszolgáltatás
saját tulajdonú erőműveink üzemeltetésén keresztül biztosítjuk partnereink hő- és villamosenergia ellátását.


A Társaság tevékenységének három alappillérre megalapozott műszaki és technológiai know-how, a dinamikus üzletfejlesztési és marketing innováció, valamint az erős projektfinanszírozás.

A Greenergy által tulajdonolt és/vagy üzemeltetett erőművek a gyárkapun belülre telepített önálló energiaforrásként látják el ? többek között ? a General Electric hazai gyáregységeit, a Coca-Cola dunaharaszti gyáregységét, a budapesti és a bajai távhő vállalatot, az egri Park Hotelt, a budai Rózsakert bevásárlóközpontot.

A cégcsoport tulajdonában és üzemeltetésében lévő 12 erőmű jelenlegi beépített kapacitása 50 MWe, éves árbevétele eléri a 10 milliárd forintot.

HARASZTOSI LÁSZLÓ parafenomén

Cím:
1111, Budapest N/A
telefon:
30/942-6204
:
30/942-6204

Lotus Medical Trade Kft.

Cím:
8600, Siófok Fő u. 230.
telefon:
30/552-9988
:
30/552-9988

Ormos Intézet Egészségügyi Alapítvány

Cím:
1184, Budapest Hengersor út 73.
telefon:
295-5943
e-mail:
295-5943
Tevékenység rövid leírása:
Az Ormos Intézet kizárólag alternatív medicinával foglalkozik és az a célja, hogy a napjainkban ismert természetgyógyászati módszereket alkalmazza a legmagasabb szinten.
Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig 8-tól 19-ig, szombaton 8-tól 13-ig.

Biomassza Erőművek Egyesülése

Cím:
9400, Sopron Ady Endre út 5.
fax:
99/357-480
telefon:
99/357-480
Tevékenység rövid leírása:
Alapítás: 2004. Cégjegyzékszám: 02-07-060015.


A pécsi PANNONPOWER HOLDING Vagyonkezelő Zrt., a kazincbarcikai AES Borsodi Energetikai Termelő és Szolgáltató Kft., valamint az ajkai Bakonyi Erőmű Zrt. tagságával 2004. december 2-án megalakult a biomassza tüzelőanyagot felhasználó erőművek egyesülése; a BEE-hez 2006-ban csatlakozott a Vértesi Erőmű Zrt. is. Az Egyesülés székhelye Pécsett van.

A társaságok gazdasági tevékenységeik összehangolására, együttműködésük erősítésére és szakmai érdekeik egységes képviseletére hozták létre az egyesülést. Közös érdekük érvényesítése mellett természetesen feladatuknak tekintik a szabályozó hatóságokkal partneri viszony kialakítását, a megújuló energiához kapcsolódó jogszabályi háttér fejlesztésének előmozdítását melynek keretében a BEE tevékeny szerepet vállalt a VET Vhr és kötelező átvételi rendeletek GKM/MEH egyeztető tárgyalásain , illetve a lakosság hiteles tájékoztatásában való közös szerepvállalást.

Céljuk továbbá az energetikai ültetvények telepítési és támogatási rendszerében való aktív közreműködés, amelyet többek között szakmai tapasztalataik megosztásával érhetnek el.
A kitűzött célok elérése érdekében az elmúlt évben számos prezentációra, megbeszélésre került sor a környezet- és gazdaságpolitika, illetve az agrárpolitika meghatározó szereplőinek megszólításával.


FELADATAINK:
- A tagok közös szakmai érdekeinek érvényesítése, véleményformálás, információs kapcsolat kialakítása és működtetése a szabályozó hatóságokkal, a döntéshozókkal, valamint a szakmai szervezetekkel;
- A biomasszát felhasználó erőművek befektetési biztonságának növelése;
- Aktív közreműködés az energiaültetvények telepítési és támogatási rendszere feltételeinek kialakításában, a jogszabályi háttér megteremtésében, fejlesztésében;
- Az Egyesülés tagjai közötti együttműködés hatékonyságának javítása, a szakmai tapasztalatok megosztása és alkalmazásuk elősegítése;
- Közös, illetve egyeztetett kommunikáció kialakítása, szoros kapcsolat kiépítése és működtetése a médiával;
- A lakossági tájékoztatás rendszerének kialakítása, működtetése, a közvélemény formálása.

CÉLUNK, HOGY...
-kerüljön kidolgozásra és alkalmazásra az energiaültetvények termelési, telepítési és támogatási rendszere, valamint a mezőgazdasági és erdészeti hulladékok begyűjtésének támogatási rendszere, hogy működési stabilitást és jövőbeni perspektívát nyújtson a biomassza erőműveknek és a biomassza termelésben és ellátásban dolgozóknak
-teljesíteni tudjuk a megújuló energiákból termelt villamos energiára tett európai uniós vállalásokat, kötelezettségeket.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.