Értékelje a céget!
49 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Teide-Invest Kft.

Cím:
2600, Vác Széchenyi utca 2.
fax:
27/501-095
telefon:
27/501-095
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1991-ben alakult, és az ingatlanpiacon tevékenykedik. Címünk: 2600 Vác, Széchenyi utca 2. Telefonszámunk:27/501-096, fax: 27/501-095.

Bólyterv Tervező és Tanácsadó Kft.

VeszprémBer Zrt.

Cím:
8200, Veszprém Radnóti tér 2/A.
fax:
88/423-087
telefon:
88/423-087
Tevékenység rövid leírása:
Beruházásszervezés. Magas- és mélyépítés. Építőipari fővállalkozás. Közbeszerzési eljárások lefolytatása.

Cégünk ISO: 9001:2000 minősítéssel rendelkezik.

Céh Tervező, Beruházó és Fővállalkozó Rt.

Cím:
1112, Budapest Dió utca 3-5.
fax:
309-0107
e-mail:
309-0107
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk magasépítészeti kivitelezéssel foglalkozik.
Az 1989-ben alapított - magyar magánszemélyek tulajdonában lévő - cégünk, az 1995 óta részvénytársasági formában működő Céh Tervező, Beruházó és Fővállalkozó Rt. széleskörű mérnöki tevékenységével alapítása óta jelentős mértékben hozzájárult számos, tulajdonosa és használója számára is értékes egyedi létesítmény létrejöttéhez. Alapjai a kezdetektől azonosak: a gondolat, a legkorszerűbb módszerek felhasználásával egyedi mérnöki alkotást teremtünk és mindezt nyújtjuk azok számára is, akik a jövőben is bennünk bíznak meg. A szakmaiság, a kreativitás, a komplexitás, a módszeresség a szoros együttműködés, a partnerség, ügyfeleink elképzeléseihez még jobban alkalmazkodó, igényes megoldások állandó keresése és alkalmazása szaporíthatja elégedett megrendelőink számát, csak ez vezethet új, majd ismétlődő megbízásokhoz.Célunk, hogy nemzetközi szinten is elismertté váló, belföldön kiváló és mértékadó mérnökirodaként megrendelőink elképzeléseit formáljuk mérnöki alkotássá, amely hosszú távon is sikerrel szolgálja azt a funkciót, amelynek megvalósítására létrehozták.
Értékrendünk meghatározó eleme - mivel sok esetben egy adott beruházási-fejlesztési folyamat valamennyi elemét végezzük - mérnöki szolgáltatásaink lényegében teljeskörűsége, szakmai integrációk kezdeményezése, kialakítása, szolgáltatási kapacitásaink folyamatos bővítése.

Parcella Bt.

Cím:
8360, Keszthely Vak Bottyán u. 34.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Irodánk 13 éves munkásságának sikere, hazai és külföldi ügyfélkörünk állandó bővítése annak köszönhető, hogy munkatársaink valóban specialisták. Keszthelyen és 30 km-es körzetében az ingatlanpiaci viszonyok legalaposabb ismeretében képesek ügyfeleink érdekeit az elérhető maximális eredményességgel képviselni. A Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet kizárólagos értékbecslői vagyunk. Jogi tanácsadáshoz, szerződéskötéshez ügyvédi közreműködést, a hitelügyintézéshez felvilágosítást tudunk nyújtani. Külföldi partnercéggel is van szoros kapcsolatunk, egyéni igény szerinti ingatlant is fel tudunk kutatni.

Kaposprofil Kft

Info Befektetésszervező és Ingatlanforgalmazó Kft.

Cím:
1115, Budapest Bartók B.út 105-113
telefon:
267-9486
telefon:
267-9486
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő profilja az ingatlanfejlesztés és befektetés.

Kaposvári Városfejlesztési Kft

Cím:
7400, Kaposvár Szántó u. 5.
fax:
82/526-279
telefon:
82/526-279
Tevékenység rövid leírása:
A Kaposvári Gazdaságfejlesztési Kft. célja: Somogy megye polgárainak életszínvonalát emelni azáltal, hogy közvetítjük a megye önkormányzatai és vállalkozásai részére az Európai Unió és Magyarország szakpolitikái által meghatározott célok szerinti fejlődési és fejlesztési lehetőségeket.
A legjelentősebb feladatunk jelenleg a funkcióbővítő városrehabilitációs pályázat menedzselése, amely most az érdemi tartalmi értékelés fázisában tart a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökségnél. Ennek megvalósításába kapcsolódunk be, lényegében a támogatási szerződés megkötésétől a teljes lebonyolítási, valamint a fenntartási és nyomon követési szakaszba.Hasonló nagyságrendű és jelentőségű feladat ? tulajdonképpen az előző párja ? a Leromlott állapotú városrészek szociális célú rehabilitációja elnevezésű pályázat lesz, amelyben most fogunk hozzá a fejlesztés részletes tartalmi kialakításához az önkormányzat munkatársaival, majd a munkamegosztás hangsúlya a megvalósítás szakaszában tevődik át a kft.-re.

Ezenfelül a Kaposvár a térség Agórája ? az Agóra térsége című pályázat projektmenedzsmentjét veszszük át, amely az Együd Árpád Általános Művelődési Központ teljes külső-belső infrastrukturális és szolgáltatási megújítását célozza. Ez a fejlesztés azért is áll közel a szívemhez, mert tanácsadóként már lehetőségem volt közreműködni a végső kialakításában.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.