Értékelje a céget!
49 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Remmers Ungarn Kft.

Cím:
2051, Biatorbágy Tormásrét u. 12.
fax:
23/532-227
telefon:
23/532-227
Tevékenység rövid leírása:
A Remmers Ungarn Kft. 1999 szeptembere óta a németországi Remmers Bauchemie GmbH. teljes tulajdonú leányvállalataként forgalmazta Magyarországon az anyacég által gyártott építőipari vegyi anyagokat. 2002 májusától a Forster Kft vette át a Remmers termékek kizárólagos magyarországi importálását. Átvettük a Budaörsön lévő 320 m2-es raktárbázist, teljes infrastruktúrával. Festékkeverő automatánk az egyik legkomolyabb berendezés az országban, direkt online kapcsolatban áll a németországi gyárral, így a legújabb receptúrákat is rá tudják tölteni a berendezésre, tehát ha bármely termékünk kifogyna, ezen a rendszeren keresztül 100%-os biztonsággal, színpontosan el tudjuk készíteni az ipari felhasználású mennyiségtől egészen az egy kg-os kiszerelésig. Fennakadás egyszerűen nem lehet. Távlatokban szeretnénk vevőkörünk további bővítése mellett, országos viszonteladói hálózatot is kiépíteni, hogy termékeinket ne csak Budaörsön tudják beszerezni partnereink. A cég a jogelőd által elkezdett piackutató és bevezető munkát folytatva, a németországi kollégák szaktudását, kutatási és fejlesztési eredményeiket maga mögött tudva igyekszik elérni, hogy a forgalmazott anyagok helyesen alkalmazva, szakszerűen bedolgozva kerüljenek felhasználásra. Termékeink már Magyarországon is több referencia- épületen kerültek felhasználásra, s reméljük, kerülnek is ügyfeleink megelégedésére. A Forster cég a Remmers képviselet átvétele után sem hagyott fel korábbi faipari tevékenységével, csupán bizonyos átcsoportosítást végeztünk, az ablakfríz programot némileg visszafogva, előtérbe helyeztük a trópusi fafajok, valamint a teljesen egyedi konstrukcióban épült, garantáltan vetemedésmentes, masszív ajtólapok (akár betörésbiztos változatban, hőhíd mentes acélmag, acélkeret merevítéssel is) importálását, forgalmazását. Ezenkívül felvettük kínálati palettánkra az exóta fafajból készült, kültéri fa padló burkolatokat is, melyek esztétikus, környezetbarát, 3-4 generációt kiszolgáló termékek.

Korszer Kft.

Cím:
3000, Hatvan Papmalom
telefon:
06-37/340-823
e-mail:
06-37/340-823
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993-ban alakult, legjellemzőbb tevékenységi területünk a cementipar (szinte valamennyi magyarországi cementműben végzünk, illetve végeztünk kivitelezési munkát). . Természetesen ehhez kapcsolódóan a betonkeverő telepek, habarcsüzemek kivitelezése rendszeresen előfordul munkáink között. Munkáink között erőműi (szénatom), cukorgyári, fémipari, olajipari, élelmiszeripari és vegyipari cégek beruházásai fordulnak elő még.

Szolgáltatásaink:
gép, technológiai berendezés, acélszerkezet szerelése, illetve szükség szerinti helyszíni gyártása

Marketbau-Remeha Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2040, Budaörs Ipari Park, Gyár u. 2.
telefon:
23/503-980
fax:
23/503-980
Tevékenység rövid leírása:
A Marketbau Remeha Kft. 1989 óta kizárólagos magyarországi forgalmazója a Remeha termékeknek. Jól felkészült műszaki csapat elégíti ki a vásárlók igényeit. A Remeha kazánok valamennyi Construma és Hungarotherm szakvásáron nagydíjat nyertek. Saját márkaszervizünkkel látjuk el a teljes hazai piac - ma már több mint 2500 db öntvénykazán és kazánzházi berendezés - garanciális és garancián túli javítását, rendszeres karbantartását és vevőszolgálatát.

Weisz és Társa Bt.

Cím:
1212, Budapest Szebeni u. 83.
mobil:
30/2519-357
fax:
30/2519-357
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ( Weisz és Társa Ker. Szolg. Bt.) több mint egy évtizede működik kisebb és nagyobb megrendelőink szolgálatában, az épületgépészet generál szakágaiban szinte mindenütt jelen van. Elsősorban Épületgépészeti szakágban tevékenykedik [klíma, és légtechnikai rendszerek telepítésével és forgalmazásával, Továbbá Víz-Gáz központi fűtés és csatornahálózati rendszerek kivitelezésével és javításával felújításával foglalkozik. A tervezéstől a kivitelezésig, hagyományos és a kor legújabb technikáinak a bevonásával építünk a mindenkori igények szerint. Munkáinkhoz minőségi termékeket használunk, a kivitelezés minőségét tapasztalt gyakorlatias szakemberek, szerelők építik. Budapest és Pestmegye vonzáskörzetében (árbeli megegyezés esetén országos szinten is vállalunk megrendeléseket). A több típusban forgalmazott klímaberendezések között megtalálhatóak az egyszerűen telepíthető split klímaberendezések, valamint a nagyobb hűtési igényt is kielégítő folyadékhűtő berendezések, melyek vagy fan coil rendszerrel, vagy légtechnikai rendszerrel álnak kapcsolatban. Az újonnan vásárolt klímaberendezések telepítésén túl vállaljuk a garanciális és garancián túli javításokat, valamint karbantartásokat is. Vállaljuk továbbá központi porszívók telepítését is.

Cégünk szakemberei rendelkeznek Hűtőközegek és minden hűtő-klíma berendezés szerelésére jogosító: Zöldkártya

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

Zsófia Hajó Kft.

Cím:
1052, Budapest Petőfi tér 9. számú kikötő
mobil:
30/475-1598
telefon:
30/475-1598
Tevékenység rövid leírása:
A Zsófia Rendezvényhajó Magyarország egyik legnagyobb háromszintes rendezvényhajója.
A 70 méter hosszú, 7,2 méter széles hajó három szinten 400 ültetett férõhellyel, álló- és mozgóhajóként egyaránt üzemel. Elegáns környezetben, légkondicionált, fűthető utastérrel várja Önt és vendégeit. Könnyen átrendezhető, az Ön igényeihez alakítható belső konferenciaterem, beépített technikai berendezés, és panoráma terem várja. A hajó 350 négyzetméteres sétafedélzettel rendelkezik, mely jó idõ esetén a vendégek kedvelt tartózkodási helyszíne.A hajó panoráma szintjén - a kiegészíő szolgáltatások függvényében - maximum 200 - 250 fő-t tudunk hellyel kínálni svédasztalos fogadás esetén. 300 fő-t a hajó két szintjén, vagy állófogadással áll módunkban kiszolgálni. Gálavacsora esetében asztalformától függően 10 fő-s kerek asztalokkal 120 fő-ig tudunk ültetni, illetve saját szögletes asztalainkkal 150 fő-ig megoldható a tányér service.

Konferenciákra alkalmas helyiség a hajó alsó szintje, mely zárt, ablak nélküli, légkondicionált, és szagelszívással ellátott. Itt maximálisan 100 Fő-t tudunk elhelyezni.

Szolgáltatásaink:
-konferenciaszervezés,
-hajóút,
-állófogadás szervezés,
-üzleti rendezvény,
-rendezvénybiztosítás,
-esküvői fogadás,
-dunai hajózás,
-városnézés,
-szabadidős program,
-parti szervezése,
-koktélbár,
-sétahajózás,
-díszvacsora,
-hajókirándulás,
-továbbképzés

Minőségbiztosítás HACCP

Infrasat Bt.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Eötvös József utca 14.
telefon:
Telefon: 92/325-445
:
Telefon: 92/325-445
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk híradástechnikai cikkek javításával foglalkozik.

Tevékenységek:

Híradástechnikai alkatrész Híradástechnikai berendezés Híradástechnikai cikk
Híradástechnikai gép \x09 Híradástechnikai gép szervizelés \x09 Híradástechnikai készülék javítás

Telefon: 92/325-445

Light Odyssey Hungary Kft.

Cím:
1148, Budapest Mogyoródi u.54
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Light Odyssey Hungary Filmtechnikai Szolgáltató Kft. 2002 márciusában alakult és partnere a kaliforniai Light Odyssey Incorporation társaságnak. Telephelyünk és kiállító raktárunk Budapest, Soroksári út 122. sz. alatt található.
Cégünk filmtechnikai berendezések gyártásával, bérbeadásával és forgalmazásával foglalkozik. Európai és tengerentúli felszerelésekkel rendelkezünk, amelyet folyamatosan fejlesztünk. A film- és videogyártáshoz használt kamera- és világítástechnikai berendezések a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg.
Cégünk profiljához tartoznak a speciális igények magas szintű kiszolgálása (pl. víz alatti világítás, életvédelmi berendezés, eső- és villámgép, hógép, dolly, crane, trusses, intelligent light, make-up és sfx-maszk, stb.). Az elmúlt három évet cégünk folyamatos fejlesztésére, technikai eszköztárunk és szakembergárdánk bővítésére, (gaffer, best boy, key-grip, electrician, grip) teljessé tételére fordítottuk.
Szolgáltatásaink:
-filmtechnika,
-showtechnika,
-showműsor,
-fénytechnika

Székhely: 1148 Budapest, Mogyoródi u.54.

Imagiper Kft.

Cím:
2100, Gödöllő Malomtó utca 23.
telefon:
28/510-095
fax:
28/510-095
Tevékenység rövid leírása:
A magyarországi hipermarketek beltéri majd kültéri dekoraciójának és vasárlókat tájékoztató rendszerek kiépitése a célunk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.