Értékelje a céget!
36 találat 1 | 2 | 3 | 4

ACIS Benzinkúttechnika Kft.

Cím:
2040, Budaörs Gyár u. 2.
telefon:
23/503-960
fax:
23/503-960
Tevékenység rövid leírása:
Az ACIS Benzinkúttechnika Kft., illetve jogelődje 1991. óta állandó bővülő vevőkörrel van jelen a magyar töltőállomás - és technológia - szerelési piacon.

Amint az (Advanced Construction & Industrial Services) elnevezés is mutatja, cégünk mindig élen járt a különböző technikai újdonságok behozatalában, meghonosításában, a nyomott rendszerű üzemanyag ellátástól, a flexibilis vezetéképítési rendszerek (Brugg, muanyag) bevezetésén át, a gépjármű felismerő, illetve szennyvíz technológiai rendszerekig. Az utóbbi években önálló szakággá vált az ipari technológiai vezetékek, berendezések szerelése és a speciális szerelési igényű vízköddel oltó nagynyomású rendszerek szerelése.

A szervezet a legkorszerűbb technikával áll a technológiai és épületszerviz rendelkezésére.

Töltőállomás építés
Üzemanyag technológiai szerelés
Töltő és azonosító elektronika, beleértve a készpénzzel vagy kártyával történő kezelő nélküli tankolást
Ipari technológiai szerelés
Szervíz
Autómosók
Olajfogók értékesítése
Szennyvíztisztítás
Acélszerkezet építés
Tűzoltó rendszerek szerelése
A cég fő profilja a töltőállomások építése, szerelése (kulcsrakészen is), karbantartása és az ott található műszaki berendezések beszállítása, üzembe helyezése.

A cég ügyfelei nemcsak az olajtársaságok és magán töltőállomások, hanem a közlekedési vállalatok, hadsereg, ipari üzemek, kőolajtermék tároló telepek részére állunk rendelkezésre ilyen, illetve hasonló tevékenységgel. Ezen kívül acélszerkezetek gyártásával és szerelésével is foglalkozunk, és technológiai gépészeti tevékenységünket is kiterjesztettük.. NATO beszállítói minősítést szereztünk.

A céget 2000 júliusában a német anyacég a menedzsmentnek eladta, a németországi nehéz helyzetre tekintettel. A cég nemzetközi jellegét továbbra is megőrizte résztulajdonosa az egykori RAAB KARCHER tulajdont kivásárolt országok közül a Cseh, Orosz, Osztrák és Szlovák cégek szövetséget jelképező osztrák ACIS UNION GmbH-nak, amely szükség esetén egységes fellépést biztosíthat vevői igény esetén. (Ez nem jelent a cégek között tulajdonosi kapcsolatot.)

Az ACIS Benzinkúttechnika Kft. önállósodása után, bővítette tevékenységi körét és növelte árbevételét ? pl. az 1998 évi 1130 milliós árbevétel 2002-re megduplázódott, a foglalkoztatottak száma elérte a 100 főt., majd a NATO és SAMSUNG megbízásoknak köszönhetően 2005-ben 4 milliárd forint főlé emelkedett, ami a további években az ehhez közeli értéken ingadozott.

A céget kevéssé hierarchikus ?lean organisation? jellemzi. A két ügyvezető a vállalkozási igazgató és műszaki főmérnök felügyelete alatt 6 részlegvezető irányítja a termelést. A napi munkát a teljes logisztikai vertikumot magába foglaló anyaggazdálkodási részleg és pénzügyi részleg segíti.

A cég üzletpolitikájában a vevői megelégedettség növelése - a nyereségesség megtartása mellett - a vezérlő elv. Ennek érdekében is vezetettük be és tanúsítottuk a minőségbiztosítási rendszerünket (ISO 9002, 1997-ben) és Környezet Irányítási Rendszerünket (ISO 14001, 2000-ben), továbbá a munka és egészségvédelmi irányítási rendszert is bevezettünk (ISO 18001) melyet 2004 tavaszán tanúsíttatunk, és később integráltuk az irányítási rendszereket.

Szolgáltató cég lévén legfőbb értékteremtő erőnk dolgozóink szakképzettsége és elkötelezettsége, ez jelenthet versenyelőnyt a mai gazdasági körülmények között. Így külön gondot fordítunk munkatársaink teljesítményorientált bérezése mellett állandó szakmai és nemcsak kifejezetten szakmai továbbképzésükre.

A cég és vezetése mindig nyitott volt új területeken való tevékenységre, így végzünk egyre több munkát az ipar, a közlekedési vállalatok, sőt a telekommunikáció területén is.

2001-óta részt vettünk a SAMSUNG Gödön épült gyárában mindhárom ütem technológiai csővezeték-, és szennyvíz-technológiai szerelésének végzésében és 2008-ban a szlovákiai Nagyszombaton épült üzem építésében is részt vettünk.

A cég stabil, bőséges hitelkeret áll a működési finanszírozása illetve bankgaranciák nyújtására, illetve a képződött nyereség nagy részét a cégvezetés a vállalkozás a fejlesztésre fordítja, így a változatlan hitellehetőséget szükség esetén beruházásra, illetve tevékenységek előfinanszírozására tudja fordítani.

A töltőállomások technológiai építésében piacvezetők vagyunk, ez egészül ki a saját erőből végzett elektromos szerelés, és acélszerkezet szerelési munkákkal (előtető). Időről-időre építünk fővállalkozásban is töltőállomásokat. A feladatok nagymértékű növekedése esetén a rugalmas bővítés lehetősége mind személyi, mind anyagi oldalon fennáll. Technológiai szerelést az összes Magyarországon működő illetve működött olajtársaság számára végeztünk már.

A szerviz részleg létszámban és felkészültségben is folyamatosan bővül, jelenleg a kint fizetős töltő automaták szervizét kell bővítsük a növekedő feladatok miatt. A cég létszámának a felét 70 főt foglalkoztat a szervíz.

1992 óta a teljes OMV hálózatot, és 2001 óta nemcsak a technológiát, hanem a teljes töltőállomást, az épület karbantartással együtt, 2002 május óta ún. Call Centert üzemeltetve. A JET-Conoco hálózat gondozása 1993 óta (kezdettől) a feladatunk, és azt LUKOIL színekben is folytattuk. Az AGIP által átvett ESSO hálózat technológiai karbantartását folyamatosan végezzük. 2003 óta végezzük a dunántúli MOL töltőállomás hálózat karbantartását,javítását. 2000. évtől kezdően folyamatosan korszerűsítjük az ország szinte valamennyi VOLÁN és VOLÁNBUSZ telephelyének üzemanyag technológiáját, esetenként a legkorszerűbb gépjármű-felismerő rendszerrel. 2003-2009 között végeztük a MÁV üzemanyagtöltők korszerűsítését, ahol mind az informatikai, mind a technológiai szerelési munkáknál meghatározó szerepünk van. E rendszer iránt a szomszédos országok vasúttársaságai is nagy érdeklődést tanúsítanak, és Szlovákiába már szállítottunk is, az általunk fejlesztett berendezésből.

1999 óta szállítottuk nagy számban GSM átjátszó tornyok acél szerkezeteit a NOKIA, majd a VODAFONE részére. Kereskedelmi részleg már nemcsak a töltőállomások műszaki berendezéseinek eladásával foglalkozik, hanem az olajos csapadékvizek tisztításához szükséges olajfogók eladásánál is jelentős piaci részesedést szerzett.Nagy tapasztalattal rendelkező kereskedők foglalkoznak a tankoló automaták minden fajtájának és a különböző autómosó berendezések eladásával.

2005 óta tervezzük és szereljük a FOGTEC cég nagynyomású vízköddel oltó berendezéseinek vezeték rendszerét, először Olaszországban, majd Madridban és Moszkvában hosszabb alagutakban. 2008-2009-ben több kisebb rendszernél szereltük a rendszert, és a 4-es METRO és annak garázsa az eddigi legnagyabb volumenű megbízásunk ebben a szakágban, ahol a német cég a beszállítónk.

A magyar ACIS tulajdonosi köre vállalta az ACIS cégcsoport a dél illetve dél-kelet felé történő kiterjesztését. 2004-től vagyunk többségi tulajdonosok az ACIS Petrolservice srl romániai cégben és az addig stagnáló kis cég lendületes fejlődésnek indult 2008-ra 7 millió EUR árbevételt több, mint 100 alkalmazottal elérve. A 2006-ban alapított szerbiai leányvállalatunk 2008-tól szervizeli a MOL teljes hálózatát, és indult fejlődésnek. A 2007-ben Horvátországban bejegyzett cég még nem ért el üzleti sikereket, azonban a 2009 nyarán alapított Bosznia és Hercegovina területét lefedő ACIS BiH már állandó megbízás állománnyal rendelkezik az ENERGOPETROL-tól és az OMV-től.

Ratio Homini Kft.

Cím:
1145, Budapest Kolumbusz u. 60.
telefon:
20/460-1905 F.M
telefon:
20/460-1905 F.M

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Rt.

Cím:
1117, Budapest Október 23. u. 18.
telefon:
42/352-751
telefon:
42/352-751
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk üzemanyag értékesítéssel foglalkozik.

Aral Hungária Kft.

Cím:
2040, Budaörs Puskás Tivadar u. 11.
telefon:
23/505-326
fax:
23/505-326

Explant Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Szolnoki hegy 232.
fax:
76/417-396
e-mail:
76/417-396
Tevékenység rövid leírása:
A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Rt. karbantartási tevékenységet végző leányvállalatai közül - a BOKSZ Kőolajipari Karbantartó és Szolgáltató Kft., a GENERÁL Gáz- és Olajipari Műszaki Szolgáltató Kft. valamint a KUNPETROL Kiskunhalasi Szolgáltató Kft. - 2004. január 1-étől egybeolvadva és jogutódként, EXPLANT Kft. néven folytatják tovább a több éven át végzett javítási, karbantartási, hibaelhárítási, valamint logisztikai feladatukat.

Primmo KS Kft.

Cím:
1065, Budapest Podmaniczky utca 5. fsz. 2.
fax:
473-0690
telefon:
473-0690
Tevékenység rövid leírása:
A szennyvízkezelő berendezések országos szakkivitelező - viszonteladó - területi képviselő hálózaton keresztüli kerülnek értékesítésre. Termékeink Eurokomform műszaki környezetvédelmi előírásainak megfelelő francia termékek. Igény szerint kulcsrakész kivitelzéssel, műszaki irányítási szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Viszonteladók jelentkezését is várjuk.

CARBAR Kft.

Cím:
3374, Dormánd Dózsa Gy. út 1-3.
telefon:
36/542-090
fax:
36/542-090

Molnár és Brátán Bt.

Cím:
4235, Biri Vörös Hadsereg u. 16.
fax:
42/563-067
telefon:
42/563-067
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk benzinkút üzemeltetésével, gyümölcstermesztéssel (főként alma termesztésével) foglalkozik.

TESCO Global Áruházak Zrt.

Cím:
2040, Budaörs Kinizsi u. 1-3.
telefon:
23/449-269
e-mail:
23/449-269
Tevékenység rövid leírása:
A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetoje. Több mint 15 éve, 1994 óta vagyunk jelen az országban befektetéseinkkel.

Elso hipermarketünket a kétéves sikeres bemutatkozó idoszak után 1996 novemberében nyitottuk meg Budapesten. A 2011 tavaszán már 116 hipermarketet, 24 szupermarketet, 34 expressz boltot és 32 kis formátumú áruházat üzemeltettünk. Mindezek mellett a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásunk többféle hitel- és biztosítási terméket kínál vásárlóinknak.

Az ország egyik legnagyobb munkáltatójaként több mint 22,000 munkavállalót alkalmazunk országszerte, és több ezer munkahely teremtéséhez és megtartásához járulunk hozzá a szolgáltató szektorban és az ellátási láncban.

A Tesco a hazai beszállítók elkötelezett partnereként közel 1000 magyar vállalkozással áll kapcsolatban. Nagyvállalati kapcsolataink mellett a helyi termelok, kis- és középvállalkozások támogatására is figyelmet fordítunk. 2009 oszén indítottuk el Regionális Beszállítói Fórum programsorozatunkat, annak érdekében, hogy üzleti kapcsolatot építsünk ki olyan helyi beszállítókat, akik ez idáig méretüknél vagy termelési kapacitásuknál fogva nem válhattak partnereinkké. A program eredményeként 2011 tavaszára már 230 olyan helyi termék található az üzletek polcain, amelyeket gyártóik e fórumokon mutattak be a Tesco beszerzoinek. A rendezvénysorozat célja az is, hogy az áruházlánc vásárlóinak a régióik ismert és kedvelt termékeit kínálja helyben.

Hetente több millió vásárlót szolgálunk ki ? nekik köszönhetjük vezeto helyünket a kiskereskedelmi vállalatok között. Huségük és bizalmuk elnyeréséhez elengedhetetlen, hogy ne csak egy jó bevásárló helyszín legyünk, hanem egy olyan áruház, amelyhez kötodni lehet, mert figyelemmel kíséri a vevok, a helyi közösség és a környezet igényeit egyaránt. Ezt a vásárlási élményt igyekszünk fejleszteni akcióinkkal, speciális formátumú boltjainkkal, valamint a vásárlók véleményének megismerésével.

Vállalatunk aktív szerepet vállal a közösségek támogatásában. 2003-ban indítottuk el Az év támogatottja programunkat, melynek célja, hogy olyan szervezetek munkáját támogassa, akik hátrányos helyzetu vagy beteg gyermekeket, felnotteket segítenek. Társadalmi szerepvállalásunk komolyságát adóbefizetéseinkkel is bizonyítani szeretnénk. 2010-ben összesen 70.5 milliárd forintot fizettünk be a költségvetés részére. Ezen túl évente további közel 100 millió forinttal támogatjuk a rászorulókat és helyi közösségeket.

A Tesco jelentos mértékben támogatja Magyarország törekvéseit a klímaváltozás elleni hatékony fellépésben. Célul tuztük ki, hogy 2020-ra nominálisan a felére csökkentjük, 2050-re teljes mértékben megszüntetjük épületeink károsanyag-kibocsátását. Céljaink elérése érdekében az utóbbi években egyre több olyan megoldást alkalmazunk áruházaink építésénél és üzemeltetésénél, amelyek megújuló energiaforrások segítségével biztosítják a szükséges energiát. Dunakeszi-Göd áruházunk már jelenleg is a hagyományos áruházakhoz képest 50%-kal kisebb szén-dioxid kibocsátással muködik.

Az áruházlánc közleményei a www.tesco.hu weboldalon olvashatók.
Kulcsszavak:
ablakgyártó szerszám ágy ágynemű ágyneműgarnitúra akció alapvető élelmiszer alkatrész alközponti telefonrendszer állás állásajánlat állatfelszerelés áruház ásványvíz és üdítőital asztalterítő audiokazetta autó gumiabroncs autó üléshuzat autófelszerelés autógumi autórádió autószőnyeg baba kötöttáru babaágy babaápolás babaápolási cikk bababútor babaetető babakocsi babakonfekció babaruha babaruházat benzinkút bevásárlóközpont bor borotva bőrönd bútor CD cipő csali csillár cukrászat damil dekoráció diktafon dísztárcsa DVD ébresztőóra édesség ékszer élelmiszer élelmiszerbolt epilátor esernyő étkészlet evőeszköz fagyasztó fagyasztóláda fagyasztószekrény falióra farmer fax felvágott fényképezőgép fényképezőgép tartozék fényképkidolgozás férfi felsőruházat férfi kötött alsóruházat férfi kötött felsőruházat férfi nadrág férfi ruházat festék festékáru film fotel fotóalbum fotócikk fűnyíró fürdőszobafelszerelés fűszer gofrisütő görkorcsolya grillsütő gyermek alsóruházat gyermek felsőruházat gyermek kötött alsóruházat gyermek kötött felsőruházat gyermekjáték gyermekruha gyermekruházat gyümölcs gyümölcs- és zöldségkonzerv gyümölcscentrifuga hajszárító hálózsák hangkártya hátizsák háztartási cikk háztartási gép háztartási készülék háztartási vegyiáru hifi hintaágy hipermarket híradástechnika hírlevél horgászbot horgászfelszerelés horgászorsó horog hús húsáru húsdaráló húskészítmény hűtőszekrény illatszer informatika ing íróasztal irodatechnika irodatechnikai eszköz iskolaszer iskolatáska játék játék és játékszer jégkrém kamera kanapé karóra kávédaráló kávéfőző kempingbútor kenyérpirító képkeret kerékpár kert kertészeti eszköz kerti bútor kerti szerszám klímaberendezés klubkártya klubtagság komód konyhafelszerelés konyhai kisgép konyhai robotgép konzerv korcsolya könyv könyvespolc kulcstartó labda lakásfelszerelés lakástextil lámpa lepedő matrac melegszendvicssütő mikrohullámú sütő mirelit áru mixer mobiltelefon monitor mosogatógép mosógép műszaki cikk műszaki cikk és alkatrész, iparcikk napernyő napszemüveg női alsóruházat női felsőruházat női konfekció női kötött alsóruházat női kötött felsőruházat női ruházat növény nyomtató nyugágy olajsütő óra papíráru és írószer paplan páraelszívó parfüm párna pékáru pékség, sütöde pénzügyi szolgáltatás pohár porszívó robotgép ruházat sátor sícipő síléc síszemüveg sportruházat sportszer, sporteszköz, sportfelszerelés számítógép számológép szánkó szárítógép szék szekrény szépségápolás szeszes ital szkenner szórakoztató elektronika takaró tányér tapéta társasjáték táska távcső tej tej és tejtermék tejtermék telefon televízió tészta tisztítóeszköz tojás tőkehús törölköző tűzhely TV-állvány újság újság és folyóirat utalvány üdítőital üléshuzat üvegáru üzemanyagtöltő állomás vákuumcsomagolt felvágott vasaló vásárlás vasedény-üzlet vegyes iparcikk vegyiáru videó videokártya videokazetta villamossági cikk villamossági és szerelési anyag virág virágföld vízforraló walkman zöldség

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.