Értékelje a céget!
10 találat 1

Kisvakond-Park Kft.

Cím:
2132, Göd Kádár u. 7/A.
fax:
06/27337-342
e-mail:
06/27337-342
Tevékenység rövid leírása:
1999-ben cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy a parképítés területén olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek megfelelnek a modern kor támasztotta követelményeknek. Csapatunkban végzett és hallgató kertészmérnökök, tájépítészek vesznek részt. Kreatív megoldásainkkal megfelelünk a vállalati és a magánszféra minden különleges kihívásának. Az egyéni igények megvalósításához ötleteinket adjuk, hogy a közös egyeztetés után minden kertnek megtaláljuk az ideális arculatát.
A választást segítendő többlépcsős tervezést kínálunk: felülnézeti helyszínrajz, geodézia, egy-egy kertrészletre több variációs skicc, háromdimenziós terv, látványterv. Kert- és parképítésre tételes árajánlatot adunk, melyhez számlázási ütemezést, kiviteli ütemtervet, flóralistát és anyagminőségi mellékletet csatolunk.
Munkánk során - a hagyományos módszerek mellett - a legkorszerűbb számítástechnikai eszközöket részesítjük előnyben. Megbízónk kívánságait háromdimenziós látványtervben valósítjuk meg, melyet fotókkal teszünk színesebbé, könnyebben elképzelhetővé. Egyéni igény szerint külön tervet adunk az öntözőrendszer telepítésre, a kerti objektumok elhelyezésére és a növénykiültetésre is.
Mérnökeink sorában egyetemi hallgatók is helyet kapnak, utat adunk a fiatalos lendületnek és képzelőerőnek. Cégünk nyitott a kertépítéssel kapcsolatos újdonságokra és technikai fejlesztésekre, ha azok előzetesen alapos ellenőrzésen mentek keresztül. Magyarországon elsők között használtunk lélegző kertészeti szövetet a virág- és évelőágyak gyomosodásának megelőzésére, és a rézsűk megkötésében is jelentős előnyre tettünk szert.
A fent felsoroltak mellett legfontosabbnak a megbízónkkal való gyors, hatékony, kétoldalú kommunikációt tartjuk. Hisszük, hogy ez minden jó munka alapja.

Ginko Bt.

Cím:
1023, Budapest Zsigmond tér 10.
fax:
345-2220
telefon:
345-2220
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk kertépítéssel, kertfenntartással és belsőtér növénydekorációval foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.