Értékelje a céget!
15 találat 1 | 2

Hungária Értékpapír Zrt.

Cím:
1075, Budapest Károly krt. 11. (Európa Center)
telefon:
(36)1 269-7811
telefon:
(36)1 269-7811
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk pénzügyi tanácsadó csapata az Önnel történő megbeszéléseket, egyeztetéseket követően, olyan hatékony befektetési megoldásokat dolgoz ki, amelyek az Ön elképzeléseinek, valós igényeinek leginkább megfelelnek. A befektetési lehetőségek végtelen tárházából a sokéves szakmai múltnak, szakértelemnek, kiváló partnereinknek köszönhetően, a leginkább piacképes, illetve a legmegfelelőbb befektetési alternatívákat tudjuk Önnek bemutatni.

A Hungária Értékpapír Zrt. tevékenységi körei
A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett részvények, kötvények bizományosi kereskedelme
Társaságunk a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett részvények tekintetében teljes körűen, és a hangrögzítős megbízásfelvételnek köszönhetően gyorsan és hatékonyan bonyolítja a klasszikus tőzsdei bizományosi ügyleteket.

Állampapírok bizományosi kereskedelme
Társaságunk a hazai kibocsátású állampapír piac egyik aktív résztvevőjeként teljes körűen tudja kiszolgálni ügyfelei ez irányú igényeit.

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett részvények online bizományosi kereskedelme
A kor követelményeinek megfefelően a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett részvények tekintetében az interneten keresztül elérhetővé tettük ügyfeleink számára a kereskedési rendszert.

Külföldi tőzsdei értékpapírok és letéti igazolások (GDR) bizományosi kereskedelme
Társaságágunk az ügyfél igényeinek megfelelve vezette be a külföldi értékpapírok kereskedelmét tevékenységi körei közé. A globalizált értékpapír-kereskedelem rendszerében jelenleg 36 tőzsde érhető el.

Külföldi kibocsátású kötvények (eurobond-ok) kereskedelme
A kamatjövedelmet biztosító, külföldi devizában denomonált értékpapír-befektetések egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Cégünk nemzetközi kapcsolatrendszerén keresztül már a kibocsátás folyamatában is elérhetővé teszi ügyfelei számára ezeket az értékapapírokat.

Külföldi befektetési jegyek kereskedelme
Társaságunk a növekvő piaci igényekre alapozva bevezette a hazai piacon nem regisztrált befektetési jegyek adásvételét.

Online devizakereskedelem
Interneten keresztül elérhető spot devizakereskeselmi rendszert működtetünk. Ügyfeleink a nap 24 órájában 146 devizapárral kereskedhetnek magyar nyelven.

Szén-dioxid kereskedelem
Cégünk együttműködésben az Első Magyar Emisszió Kereskedőház Kft.-vel elsőként kezdte meg tevékenységét ezen a piacon. Az üzletkötés és az elszámolás biztonsága teljes mértékben igazodik a nemzetközileg már elfogadott piaci szokványokhoz.

Befektetési tanácsadás
A befektetési tanácsadás szolgáltatásunkat minden, a bizományos szolgáltatást igénybe vevő ügyfelünknek ingyenesen ajánljuk.

Tőzsdeterem
Társaságunk lehetőséget biztosít bármely fiókjának ügyfélterében a hazai tőzsdekereskedés és a vele egy időben zajló nyugat- európai tőzsdeindexek nyomonkövetésére.

Letétkezelés
Letéteményesként az ügyfél értékpapírjait őrizzük és kezeljük, az esedékes kamatokat, törlesztéseket, osztalékokat beszedjük.

Nyilvános és zártkörű részvény-,illetve kötvénykiocsátások szervezése, pénzügyi tanácsadás
E szolgáltatások a vállalatfinanszírozás (corporate finance) körébe tartoznak. Ennek megfefelően munkatársaink kidolgozzák az ügyfél finanszírozási struktúrájának legmegfelelőbb finanszírozási formát, megcélozza a lehetséges befektetőket és végrehajtja a megfelelő tranzakciókat (részvény-, ill. kötvénykibocsátás, stb.).

Budapest Értékpapír és Befektetési Rt.

Cím:
1138, Budapest Váci út 202/b.
telefon:
450-8100
fax:
450-8100
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a pénzügy területén tevékenykedik.

Hanwha Bank Magyarország Rt.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Hanwha csoportot 1952-ben alapították, jelenleg Korea tíz vezető vállalatcsoportjának egyike. Teljes hálózatát 20 vállalat és további 25 leányvállalat illetve fiók, képviselet alkotja.

Buda-Cash Brókerház Zrt.

Cím:
1118, Budapest Ménesi út 22.
telefon:
235-1403 Dávid Enikő
e-mail:
235-1403 Dávid Enikő
Tevékenység rövid leírása:
A Buda-Cash Brókerház 1995 májusában alakult. A brókerház alapítása óta a Budapesti Értéktőzsde tagja.
Megalakulásától fogva a Társaság alapvető célkitűzése, s egyben üzleti stratégiájának lényege, hogy a tőkepiac kínálta rövid-, közép- és hosszútávú befektetési lehetőségeket folyamatosan figyelemmel kísérve, azokról partnereit, ügyfeleit rendszeresen informálva, illetve a piaci lehetőségeket kihasználva fokozatosan, egyre szélesebb körű befektetési szolgáltatásokkal álljon üzleti partnerei rendelkezésére.
A stratégia megvalósításának kulcsa a Brókerház dinamikus, szakmailag magasan képzett csapata, naprakész piacismerete, közgazdasági elemzései és kiterjedt üzleti kapcsolatrendszere. A szakképzett munkatársak száma 2007-ben meghaladta a 200 főt.
A Társaság tulajdonosi szerkezete független hazai magánbefektetőkből áll.

Debt Invest Rt.

IMC 2001 Kft.

Cím:
3300, Eger Petőfi u. 19 - II.em.
fax:
36/517-319
telefon:
36/517-319
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk független, objektív, s az ügyfél számára a legkedvezőbb konstrukciókat keresi a piacon. Munkatársaink naprakész információkkal látják el, amelyek az Ön cégét még sikeresebbé tehetik.

Dresdner Bank Rt.

Cím:
1132, Budapest Váci út 26.
e-mail:
info.hu@dresdner-bank.com
telefon:
info.hu@dresdner-bank.com

Nekrofilm Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.