Értékelje a céget!
42 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kanizsa Trend Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Kanizsa Trend Kft. 1991 óta a német Steinhoff International Holding Ltd. tagja, mely 92 tagvállalatával már hosszú ideje az európai bútorgyártás és -kereskedelem meghatározó szereplője. Cégünk évente mintegy 55.000 garnitúra gyártásával büszkélkedhet. Új márkanevünk, az "Andante", mely hűen fejezi ki termékeink stílusát és a cég imázsát.

Kocsis Bútorház

Cerasus Bútor Mintaterem

Cím:
1136, Budapest Wallenberg u. 8.
e-mail:
cerasus@cerasus.hu
fax:
cerasus@cerasus.hu

TOP BÚTORHÁZ

Cím:
2837, Vértesszőlős Valusek u. 126.
mobil:
30/9814-496
telefon:
30/9814-496
Tevékenység rövid leírása:
Bútor, kárpitozott bútorok, fenyőbútorok, tölgybútorok, bőrbútorok, ágybetétek, matracok, hálószobabútorok, dohányzóasztalok kis- és nagykereskedelme.

YATAS ágybetétek, lengyel és román gyártmányú bútorok forgalmazása.

Hitellehetőségek helyszíni ügyintézéssel, akár előleg nélkül. Hitelkártyát elfogadunk. Állandó akciók, folyamatosan bővülő választék várja Önöket !

Nyitva tartás
hétfő-péntek: 9-17.30-ig szombat: 9-15-ig

Aktuális információkért klikkeljen wbcímünkre!

Terék Bútorszalon Kft.

Cím:
2760, Nagykáta Ady Endre u. 4/a.
telefon:
29/440-253
fax:
29/440-253

Megatrend Hungária Kft.

Cím:
1191, Budapest Üllői út 243.
telefon:
461-0590
fax:
461-0590
Tevékenység rövid leírása:
A Megatrend Hungária Kft. Családi vállalkozásként alakult. Több éves kereskedelmi tapasztalat megszerzése után 3 év elteltével dinamikusan fejlődő nagykereskedelemmé nőtte ki magát. Mára hazánk egyik vezető országos hálózattal rendelkező bútor-és lakberendezési üzletláncai közé tartozik.
A fővárosi 14 és vidéki 2 üzletünkben a legismertebb külföldi bútorgyárak kiváló minőségű termékeit kínáljuk. Magyarországon jelenleg 180 céggel állunk állandó kereskedelmi kapcsolatban. Ezen cégek közül az egyik legkiemelkedőbb partnerünk a Spéci Bútor Csoport, a maga 12 fővárosi üzletével.
A megrendelt áruink szállítása és elosztása saját teherautóink segítségével történik.
Valamennyi üzletünkben barátságos, otthonos környezetben, sokszínű, fantáziadús, minden igényt kielégítő termék, illetve szolgáltatás-kínálatunkkal, udvarias, fiatalos, vásárlóorientált kiszolgálásunkkal állunk minden kedves érdeklődő és vásárló rendelkezésére a kiváló Meblomak, Vox, GM Italia márkáinkkal konyhabútoroktól, a nappalin és a hálószobán keresztül egészen a gyermekszoba bútorokig.
Legkeresettebb és egyben legnépszerűbb termékeink az egészséges életmódot szolgáló, biokomfortot biztosító bútoraink, ezen belül is kiemelve a különböző méretű és vastagságú kényelmes biomatracokat.
Egyéni megrendelőinket, viszont eladóinkat és minden kedves érdeklődőt, vásárlót nagy szeretettel várunk valamennyi fővárosi és vidéki üzletünkben.

Amma Zrt.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk története az 1950-es évekre nyúlik vissza. A jelenlegi vezérigazgató Winkler Márton édesapja alakította meg a Winkler Bőrkereskedést, mely az elkövetkezendő évtizedek nem vállalkozásbarát időszakát is sikeresen túlélve Winkler és Társa Bőrkereskedés néven folytatta tevékenységét. E cégből 1991-ben vált ki Winkler Márton és megalakította az Amerikai-Magyar Bőrkereskedelmi Kft-t, röviden az AMMA KFT-t. Félkész és készbőr nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel, illetve bőripari segédanyagok, mint például ragasztó forgalmazásával foglalkozunk. Feltérképeztük elsősorban az USA-ban lévő számunkra számításba jöhető bőrpiacot. Ebben az időben találtuk meg azokat a kinti partnereinket, akikkel azóta is jó üzleti kapcsolatban állunk. A Kft. tevékenységét mindössze kb. 150 m2-es üzlethelységben kezdte, majd a cég fejlődésével összhangban eladóterét bővítve megnyitotta bőr-nagykereskedelmi üzletházát Budapesten az Üllői úton 1000 m2-en. Hazai és nemzetközi kereskedelmi kapcsolatunk fejlődésével szükségessé vált cégünk átalakítása részvénytársasággá, illetve egy modernebb telephely létrehozása, amely megfelelt az új nagykereskedelmi raktárbázis kialakításához, és az önálló vámraktári tevékenység beindításához.1995-ben cégünk megtalálta a legideálisabb helyet Újpesten a Wolfner Lajos által 1872-ben alapított Táncsics Bőrgyár területén, melyet egy nagyobb átalakítás és felújítás után 1996 tavaszán nyitott meg.
Ma már az amerikai piacon kívül kanadai, dél-amerikai, olasz és távol-keleti relációból is importálunk és exportálunk bőröket, sőt a készletvásárlásokon kívül gyártatunk is termékeket.Cégünk fejlődése folyamán érdekeltséget szereztünk a Simontornyán található bőrgyárban, melynek keresett termékei megtalálhatók kínálatunkban.(pl:bőráru, bútorbőr, ruházati bőr, autóbőr, Alcantara)Az AMMA Zrt. vezérigazgatója Winkler Márton a magyarországi művészet támogatására egy kortárs képzőművészeti intézmény-komplexumot hozott létre. Közel 4000 m2-en elhelyezkedő impozáns kiállítóterekben a kortárs hazai és nemzetközi képzőművészeti élet legjelentősebb alkotóinak bemutatása mellett rendszeresen teret kapnak más művészeti ágak képviselői is.A reprezentatív termekben rendszeresen művészeti -tudományos, valamint pénzügyi konferenciák, fogadások és bemutatók megrendezésére kerül sor.Cégünk tevékenyen részt vállal a hazai lóversenysportban. Az abban való aktív részvételt a tulajdonunkat képező kíváló adottságokkal, és ősökkel rendelkező harmincöt db. ügetőló biztosítja, melyek edzése, felkészítése és versenyeztetése hozzáértő szakemberekkel magas színvonalon történik. Az AMMA Zrt vezérigazgatója Winkler Márton családi hagyomány szellemében fiát ifj. Winkler Mártont is bevonta cégünk üzleti életébe, tudva azt, hogy egykor majd sikeresen a nyomdokaiba lép.

Ferenczi Holland Bútor

Cím:
2114, Valkó Szabadság út 185.
telefon:
06-28/484-012
:
06-28/484-012
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk Hollandiából származó használt, felújított és új bútorok beszerzésével, illetve eladásával foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.