Értékelje a céget!
418 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Rózsakert Étterem - Domaszék

König Étterem

Cím:
2038, Sóskút Petőfi Sándor u. 50.
telefon:
23/347-747
fax:
23/347-747
Tevékenység rövid leírása:
Várjuk Önt és kedves családját a megújult családias hangulatú Kőnig Étteremben.

Négy Évszak Étterem és Pizzéria

Cím:
2080, Pilisjászfalu Bécsi út 20.
telefon:
26/374-732
mobil:
26/374-732
Tevékenység rövid leírása:
Szeretettel várja minden kedves Vendégét az újonnan nyílt Négy Évszak Étterem és Pizzéria!
Minden héten új, változatos és finomabbnál-finomabb házias menükkel szolgáljuk az otthon étkező és betérő vendégeink igényét. Bevezető áron mindössze 600 Ft-ért!
Minden hónap elő péntekjén fergeteges karaoke bulit tartunk!
Nyitvatartás:
Hétfőtől - Vasárnapig 11-22 óráig
Etát gyermekkora óta csábította a vendéglátás szépsége. Tanulóéveit Gál Jánossal (?), az esztergomi Fürdő Szállóban vitte végig, majd hosszú évek alatt a vendéglátás minden apró fortélyát megtanulva, egy pilisi csárdában érett a kisszakácsból konyhafőnökké.Ám most a kisördög nem hagyta nyugodni, álmaira bízta sorsát, s családi vállalkozásba kezdett, megnyitotta a Négy Évszak Éttermet és Pizzériát. A négy évszak váltakozásával mi magunk is újra és újra változunk. Ennek szépségeit és örömét, az évszakok varázsát szeretné vendégei életébe is belecsempészni.Vágy, tisztelet és odaadás. Ez ő maga! Semmi más nem fontos számára, mint hogy a látogató, minden gondját a falakon kívül felejtse.A vendéglátás egy álom, amit csak szívvel lehet végezni.S hogy a históriának vége szakad-e, az már csak Önökön múlik?
Üdvözlettel: a Sonkután család
Egy kis ízelítő az étlapból:
Tatárbeafsteak,Lazactatár,Füstölt lazac,Sajtkoktél,Hideg libamáj.Hagymaleves cipóban,Fokhagymaleves cipóban,Rántott camambert áfonyával
,Tüzes sajtgolyók (sajtgolyók rántva, pikáns-csípős öntettel),Hortobágyi húsos palacsinta,Sertéspörkölt,Borjúpörkölt,Velős pacal,Babos pacal,Pulykamell fűszeres vajban, libamájjal és gombával,Pulykasteak fűszervajjal,Borzas borda (párizsi bunda, tejföl, fokhagyma, sajt),Almás, sajtos kotlett (natúr karaj, mustár, alma, rápirított sajt),Négy Évszak Bőségtál négy személyre (párizsi pulykamell, göngyölthús, rántott sajt, natúr sertés, filézett csirkecomb, rántott hagymakarikák, vegyes köret),Palacsinták (ízes, kakaós, túrós, áfonyás, nutellás),Négy Évszak /NAGY pizza,4 részre osztva/,

Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, Esztergom

Cím:
2500, Esztergom-Kertváros Szent István tér 4-6.
e-mail:
kervend@nic.holop.hu
telefon:
kervend@nic.holop.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, Esztergom évtizedek óta képzi a térség kereskedő-vendéglátó szakembereit. Az iskola kereskedelmi- és vendéglátó szakközépiskolai osztályaiban 1993-tól a szakmai ismeretek mellett színvonalas közismereti képzést is folytat.
A 2005-ös tanévtől kezdődően a Berzeviczy Gergely Közgazdasági Szakközépiskolával egyesülve szakközépiskolai szinten a gazdasági-szolgáltatási szakterület képzését is ellátja az iskola. Jelenleg mintegy 70 fős pedagógus és 1000 fős tanulólétszámmal működünk.
A tanulók sikeres érettségi után kereskedelmi, illetve vendéglátó-technikusi és idegenforgalmi ügyintézői képzettséget kaphatnak.
Az iskola az egyre fontosabbá váló felnőttoktatás feladatát is felvállalja érettségit adó esti szakközépiskolai- és szakmai tanfolyami képzés keretében.
Az intézménynek kiterjedt kapcsolatrendszere van a gyakorlati munkahelyekkel, ahol tanulóink elsajátíthatják a szükséges kereskedelmi, vendéglátóipari és gazdasági-szolgáltatási szakterületek gyakorlatát.
A továbbtanulni vágyók a kereskedelmi, vendéglátó, idegenforgalmi és gazdasági jellegű szakterületeken kívül a műszaki és pedagóiai felsőfokú képzésbe is bekapcsolódnak.
Legtöbb tanulónk önálló vállalkozóként kezdi meg a munkáját.
A szakma elsajátításához nélkülözhetetlen a kereskedelmi folyamat, illetve az áruféleségek ismerete úgy az elméletben, mint a gyakorlatban. A gyakorlásra külön Kabinetépületben kerül sor, ahol az áruforgalmazás minden lépését gyakorolják a tanulók.
A szakiskolai tanulók nagy része a korszerű, számítógéppel kombinált pénztárgép-kezelői képesítést is megszerezheti az iskolában - ez további jó esélyt adhat a választott szakmában történő elhelyezkedésre.
Az új képzési formáknak megfelelően élemiszer-vegyiáru, valamint vas-műszaki, és ruházati kereskedő szakmákban folytat OKJ-s képzést az intézmény.
Kereskedelmi szakmákban évente mintegy 60 fő szerez az intézményben képesítést.
Az iskola másik nagy képzési területe a vendéglátás. Az ezen a szakon végzett tanulók elhelyezkedési esélyei igen jók. A térség igényli a színvonalas vendéglátást, amelyhez nélkülözhetetlenek a jó szakemberek.
Gyakorlati képzésükről az iskola elismert tanárai gondoskodnak. A tanulók szép eredménnyel szerepelnek a különböző szintű vendéglátó szakmai versenyeken, illetve a megyei pályaválasztási rendezvényeken. Cukrász, pincér és szakács szakmák választhatóak iskolánknál.
A már említett iskolaegyesítést követően a gazdasági-szolgáltatási szakterületen belül a közgazdasági szakmacsoport a közgazdasági jellegű szakmák gyakorlására készíti fel az ide jelentkezőket (pl. pénzügyi-számviteli ügyintéző, általános gazdasági és statisztikai ügyintéző) valamint a hasonló jellegű felsőfokú tanulmányokra.
Az ügyviteli szakmacsoport pedig az ügyviteli szakmák (igazgatási ügyintéző-ügykezelő, ügyintéző titkár II.) elsajátításához nyújt alapot, illetve biztosítja a szakirányú főiskolai/egyetemi továbbtanulás lehetőségét.

Balatincz-Illés Építőipari és Szolgáltató Kft.

Cím:
7521, Kaposmérő Kossuth u. 101.
fax:
82/577-440
telefon:
82/577-440
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk mezőgazdasági beruházások: silók, síktárolók, szárítók építésével foglalkozik.

Balaton Galéria

Balaton Panzió, Siófok

Cím:
8600, Siófok Szent L. u. 16.
telefon:
84/310-571
:
84/310-571
Tevékenység rövid leírása:
Családias hangulatú panziónk, mely 150 m-re a szabadstrandttól található, nagy virágos parkkal, 12 kétágyas, 3 darab háromágyas szobával és 1 apartmannal várja kedves vendégeit.

Balaton-Felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság

Cím:
8200, Veszprém Vár u. 31.
telefon:
88/577-730
telefon:
88/577-730
Tevékenység rövid leírása:
Balogh László - igazgató
Telefon: 87/555-260 | Fax: 87/555-261 | E-mail: baloghl@bfnp.kvvm.hu

Petróczi Imre - szakmai igazgatóhelyettes
Telefon: 87/555-262 | Fax: 87/555-261 | E-mail: petroczi@bfnp.kvvm.hu

Gál Róbert - gazdasági igaztatóhelyettes
Telefon: 87/555-264 | Fax: 87/555-261 | E-mail: gal@bfnp.kvvm.hu
Igazgatóságunk a Balaton-Felvidéki Nemzeti Parkot irányítja.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.