Értékelje a céget!
8 találat 1

Micro-Team Kft.

Cím:
1163, Budapest Cziráki utca 26-32.
telefon:
30/9491-632
fax:
30/9491-632
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk alapvető tevékenysége egyedi elektronikus eszközök, rendszerek fejlesztése és gyártása, ezért legfontosabb szempontunk a Megrendelők speciális igényeinek maximális kiszolgálása. Főbb tevékenységi köreink: GPS-es követés és irányítás, biztonságtechnikai berendezések, faszárító vezérlés, GSM-es eszközök, célgép vezérlés, beszédlassító készülék, kijelzős komissiózó rendszer, mérőműszerek (nedvesség, Ph, Rh).

Balluff Elektronika Kft.

Cím:
8200, Veszprém Pápai u. 55.
e-mail:
veszprem@balluff.de
fax:
veszprem@balluff.de
Tevékenység rövid leírása:
Az 1989-ben alapított német tulajdonú Balluff-Elektronika KFT., egy a szenzortechnika területén vezető helyet elfoglaló vállalatcsoporthoz tartozik.A cég profiljában az automatizálásban használt érzékelők teljes termékpalettája megtalálható- induktív kapacitív közelítéskapcsolók optoelektronikus szenzorok mechanikus bütyköskapcsolók, magnetostrikciós lineáris útadók azonosítórendszerek. A német Murrelektronik céget kizárolagosan képviseljük Magyarországon. Legyen az bármilyen automatizációs feladat, képzett eladómérnökeink segítenek a probléma megoldásában.
Elsősorban az automatizálás területén alkalmazzák sikeresen a BALLUFF cég termékeit . Precizitás, megbízhatóság s a minőségi követelményeink jelentik a garanciát igényes feladatok esetén is. Az automatizálás számos területén, ahol tárgyakat kell felismerni, vagy az anyagmozgatásban résztvevő alkatrészeket, szerszámokat kódolni, vagy távolságokat mérni, a BALLUFF cég a megfelelő partner.A kommunikáció a sikeresség egyik kulcsa. Akinek az információ gyorsan rendelkezésére áll, és ezt azonnal fel tudja dolgozni, sok esetben behozhatatlan előnyre tesz szert.
Mivel a BALLUFF a Föld minden pontján jelen van, ahol termelés folyik, ez olyan információcserét kíván meg, mely a változásokra nagyon gyorsan reagál és minden BALLUFF képviseleten éjjel- nappal hozzáférhető . Az adatoknak, mint a vevő kívánságai, a gyártmányváltozások műszaki állapota és a pillanatnyi raktárállapot az anyavállalatnál és más termelő helyeinken minden időben rendelkezésre kell állniuk.
Több mint 40 éves , az érzékelők területén szerzett tapasztalattal a Balluff ma egyike a legversenyképesebb vállalatoknak. A széles termékskála jellemző ismérvei az innovatív technika, a legmodernebb elektronika és a speciális vevői igények kielégítése. Jól képzett fejlesztőmérnököknek és tapasztalt konstruktőröknek a gyártással szorosan összehangolt munkája a garancia arra, hogy a gyártást megelőzően kellően kidolgozott gyártmánycsaládok az automatizálás minden területén - extrém környezeti feltételek mellett is sikerrel és megbízhatóan alkalmazhatók legyenek.A cég olyan minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, amely az ISO 9001:2000 valamint az ISO 14001:1996 szabvány előírásainak megfelel és a DQS elbírálta és tanusította.
Minden olyan tevékenység, amely a termékek és szolgáltatások minőségét befolyásolja, tervezett, ellenőrzött és dokumentált.
A gyártó- és szerelőberendezéseket statisztikus folyamatirányítás szabályozza.
A minőségbiztosítási rendszerbe a beszállítók is be vannak kapcsolva.
A rendszer hatékonyságát a minőségbiztosítás rendszeresen felülvizsgálja.
http://www.murrelektronik.de

Cardware Kft.

Cím:
1119, Budapest Etele u. 59-61
telefon:
382-0184
fax:
382-0184
Tevékenység rövid leírása:
A CardWare 1992-ben alakult azzal a célkitűzéssel, hogy az elektronikus azonosítás szakterületén hasznosítható rendszereket fejlesszen.

1994-ben indítottuk az SL termékcsaládot, amely azóta Magyarországon és a világ számos országában sikeresen működik, ügyfeleink megelégedésére.

A magas megbízhatóság és a felhasználóbarát alkalmazói felület irányadó fejlesztéseinknél. Így rendszereink, könnyen telepíthető hardvereszközök melyek egyszerűen kezelhető programcsomagokkal egészülnek ki.

A fejlődéssel lépést tartva, termékeink évről évre a kor csúcstechnológiáját követő tartalommal kerülnek forgalomba.

2004-től fejlesztésünk az M2M alkalmazási területeire fókuszálódott. A fejlesztés eredményeként elkészült a GPRS alapú adatgyűjtő és vezérlő hardware modul, a hozzátartozó JOLLA szerveroldali alkalmazással. Ez a felület lehetőséget nyújt számos feladat minőséges és olcsó megvalósítására.

Ismerkedjen meg tevékenységünkkel és forduljon hozzánk bizalommal!

Profigram Kft.

Cím:
1025, Budapest Pusztaszeri út 29.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunkat, a Profigram Kft.-t 1998 áprilisában alakították meg az MMG Automatika Művek korábbi dolgozói, köztük a műszaki igazgató, a marketing- vezető és több rendszertervező.
Szakterületünk az ipari folyamatok irányítása, mérés-, vezérlés- szabályozástechnika, amelyben korábban már igen nagy gyakorlatot szereztünk.
Vállaljuk adott feladatra műszer vagy mérőkör szállítását, de képesek vagyunk komplett irányító rendszerek megvalósítására is.
Cégünk erőssége, hogy mérés- és vezérléstechnikai megoldásaink egyediek, az adott feladatra testreszabottan, a vevő kívánságait maximálisan figyelembe véve készítjük el. Nem vagyunk elkötelezve egyetlen gyártó mellett sem, ezért az alkalmazott műszereket, vezérlőket, számítógépeket, alapszoftvereket úgy választjuk ki, hogy az adott feladatnak legjobban megfeleljenek a lehetséges legkedvezőbb ár mellett.

További információkért látogasson el weboldalunkra.

EAN Magyarország Kht.

Cím:
1139, Budapest Fáy utca 1/b
telefon:
412-3940
fax:
412-3940

INFO*SYS Kft.

Cím:
1063, Budapest Szinyei M. u. 5
:
:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.