Értékelje a céget!
5 találat 1

Varga Sándor Automatizálási vállalkozó

Cím:
8200, Veszprém Berkenye köz 4/F.
telefon:
88/424-036
telefon:
88/424-036

Wallisch Int. Kft.

Cím:
3700, Kazincbarcika Műszerész út 17.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az ipari gyártógépsorok és folyamatai teljeskörű automatizálásának tervezése és kivitelezése fő tevékenységünk. Valamint az ezzel kapcsolatos folyamatok és kivitelezések tanácsadásával állunk megrendelőink szolgálatára. Referenciáink megtekinthetők weboldalunkon.

TMK - Automatika Kft.

Cím:
3581, Tiszaújváros Ipartelep
fax:
49/521-219
telefon:
49/521-219
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk automatizálással és irányítástechnikával foglalkozik.
Tisztelt Partnerünk!
A termelésben vagy a kémfai folyamatok során bármiről is legyen szó, megbízhatóan, pontosan kell mérni, vezérelni és szabályozni a folyamatokat, műveleteket.
Csak az üyen módon tervezett és megvalósított rendszerek nyújtanak megfelelő hatékonyság4t és környezetkímélő technológiát.
A TMK-Automatika Kft..-t 1997. január 1-jén alapította a TVK Rt., valamint az EL&ME Irányítástechnika Kft. Feladatunk a mérés, vezérlés és szabályozás körébe tartozó rendszerek tervezése, szerelése,
karbantartása és üzemeltetése. Cégünk elődje a TVK Rt. Irányítástechnikaí Divíziója, amely a Részvénytársaság 1962-es alapításától kezdve vezérlő és folyamatszabályozó berendezések üzemeitetésével,
karbantartásával, tervezésí és kivitelezésí feladatok megoldásáva! foglalkozott.
Az egység munkája a vezérlő és szabályozó készülékek, berendezések, mérések megbízható üzemeltetésével nagymértékben hozzájárult a TVK Rt. közismerten magas szintű üzembiztonságához, üzemkészségéhez, gazdaságosságához.
Ez a szakmai igényesség és tudás került át az 1997-ben létrehozott TMK-Automatika Kft..-be. A vezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy megfelelő fejiesztésekkel, szakmai továbbképzésekkel ezt az örökséget tovább fejlessze.
1998-ban cégünk megszerezte az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítványt.
Tudjuk és valljuk, hogy aki korszerű irányítástechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével foglalkozik, csak akkor tud a piaci igényeknek megfelelni, ha munkájának minősége a mindenkori legmagasab szinten van.

Tisztelt Partnerünk!
Ha olyan tervezőre, kivitelezőre, karbantartóra, szaktanácsadóra, projektek lebonyolítójára van szüksége, aki jártasságával, felelősségtudatával, szakértelmévei, precízségével, megbízhatóságával egyaránt kitűnik,
akkor vegye igénybe cégünk színvonalas szolgáltatásait.

Mavika Kft.

Cím:
9200, Mosonmagyaróvár Timföldgyári út 1.
fax:
96/574-278
telefon:
96/574-278
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tevékenységi körét - a villanyszerelést, villamos gépek javítását - folyamatosan bővítette. A szakembergárda sok évtizedes szakmai tapasztalatának és tudásának gyarapodásával egyidejűleg cégünk tevékenysége bővült a daruk, emelőgépek javításával, mérnöki tevékenységgel - tervezések, műszaki vizsgálatok -, valamint egyéb elektromos épületgépészeti szerelések vállalásával.
Villamos tervezéseknél, fénytechnikai, biztonságtechnikai méréseknél, rezgésdiagnosztikai szakvizsgálatoknál, gépészeti javításoknál szakmailag és technikailag jól felkészült mérnöki gárdánk áll a megrendelők szíves rendelkezésére.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.