Értékelje a céget!
13 találat 1 | 2

Kometa Bt.

Cím:
1162, Budapest Formás u. 4/a.
telefon:
409-0485
telefon:
409-0485

PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt.

Cím:
2141, Csömör Major u.19.
telefon:
28 446 888
fax:
28 446 888
Tevékenység rövid leírása:
A PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt. 1991-óta foglal el meghatározó helyet a hazai csomagológép-gyártás területén. Ezen idoszak alatt mindvégig törekedtünk a fejlodésre, Vevoink igényeinek legteljesebb köru kiszolgálására. Cégünk vezetoje, Lévai János a csomagológép-gyártás területén több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik.
Társaságunk legfobb erénye a rugalmasság, az ingyenes szaktanácsadás, alkalmazkodás a Vevo igényeihez, azaz a csomagolandó termékre szabott gépgyártás. Cégünk a saját tervezésu PUMA PACK Csomagológép-család gépeinek és kiegészíto berendezéseinek megrendelésre történo gyártásával foglalkozik. Ennek keretében ez idáig közel 30 különbözo típusú csomagológép került kifejlesztésre és legyártásra, melynek eredményeképpen sikerült az ipar számos ? kiváltképp az élelmiszeripar ? területén ügyfeleink nagy megelégedését kivívnunk. Csomagológépeink az ország különbözo pontjain, közel ötven tésztaüzemben, valamint számos pékségben és cukrászüzemben megbízhatóan muködnek.Vállalkozásunk kifejezetten ipari berendezéseket gyárt, melyek non-stop üzemben, akár három muszakban is folyamatosan használhatók. Cégünk fo profilját Mérleges Adagológépek, Mérleges vagy Darabszámlálós Automatikus Csomagológépek, Szállítószalagok, Zsugorfóliázó gépek, különféle Fóliahegeszto gépek, Zsáklezárók, Hoszalagos Dátumozó Egységek, Laboratóriumi Hegeszto berendezések igény szerinti méretben és kivitelben történo gyártása képezi. Ezen felül egyedi csomagológépek és hegeszto berendezések tervezésével, gyártásával és javításával is foglalkozunk. Családi vállalkozásunk az elmúlt években számos nemzetközi ? csomagolástechnikai valamint élelmiszer-gépipari ? szakkiállításon vett részt, melyek többek között a külföldi piacra történo gépgyártás lehetoségét is megteremtették. Az általunk gyártott gép beüzemelését, betanítását a kezelésre és karbantartásra minden esetben ingyenes szolgáltatásként biztosítjuk Vevoink részére. Csomagológépeinkhez a szükséges ? munkavédelmi, higiéniai, CE ? minosítéseket, részletes magyar nyelvu gépkönyvet, valamint 12 hónap teljes köru garanciát, majd azon túli szervízelést biztosítunk. Szakembereink szükség esetén garantálják a gyors hibaelhárítást és a zavartalan, késedelem nélküli alkatrészellátást.
A cég szlogenje ?CSOMAGOLÓGÉPEK KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL!? a versenyképes árat, a közvetlen kapcsolatot, valamint a Vevo részére üzemeltetési biztonságot sugall.

Ideál Szolnok Ker. Kft. Rodeo Motor, Kerékpár és Járműalkatrész Szaküzlet

Cím:
5000, Szolnok Ady Endre u. 22.
telefon:
56/374-367
:
56/374-367
Tevékenység rövid leírása:
A kerékpár és motor szerelmeseit várjuk üzletünkbe. Kiegészítők, alkatrészek, motorkerékpárok és kerékpárok széles választékban.

Terrex Ker. Kft.

Cím:
4225, Debrecen Józsakert u. 7.
telefon:
52/426-122
telefon:
52/426-122
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a gépjárműipar területén tevékenykedik.

Sió CAR Kft.

ALCAR AGROGUMI Kft

Cím:
1037, Budapest Csillaghegyi út 22.
telefon:
430-6767
fax:
430-6767

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.