Értékelje a céget!
49 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Garancia-Sped Kft.

Cím:
2836, Baj Kodály Zoltán u. 16.
e-mail:
info@garanciasped.hu
fax:
info@garanciasped.hu
Tevékenység rövid leírása:
Tisztelt Leendő Partnerünk!

Engedje meg, hogy cégünket, a Garancia-Sped Kft.-t bemutassuk.

A Kft. 1991-ben alakult, azzal a céllal, hogy a személyszállítási piacon színvonalas és korszerű járművekkel felszerelt, minden igényt kielégítő megbízható társaság legyen.

A tulajdonosok személye a biztosíték a Garancia-Sped Kft. magas színvonalú működésére, hiszen az elmúlt két évtizedben bizonyították a piaci viszonyok között életképességüket, rátermettségüket, valamint szakmai hozzáértésüket. A vállalkozás nagy tapasztalatokat szerzett, elsősorban a szerződéses járatok területén, valamint a nemzetközi autóbusz közlekedésben. Ezekről a területekről több referenciát tudunk bemutatni.
A különböző feladatok közös jellemzője, hogy minden szolgáltatási területen minden feladat más és más, minden egyes megrendelés valamilyen tekintetben egyedi. Az üzleti együttműködés sikere a személyes kapcsolattartáson alapszik, fontos szempont az együttműködésben a rugalmasság, az alkalmazkodóképesség, valamint a megrendelő igényeinek és elvárásainak maximális kielégítése.
Társaságunk folyamatosan megújuló járműparkjával, valamint jól képzett, és elhivatott autó-buszvezetőivel kíván korrekt versenybe szállni a versenytársakkal és elnyerni az új megrendelők bizalmát.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, úgy kérjük tisztelje meg cégünket azzal, hogy a tulajdonos, illetve az ügyvezető személyesen megkereshesse Önt (Önöket), és személyszállítási feladataikra (4-50 főig) konkrét és korrekt ajánlatot tehessen.

A vállalkozás nagy tapasztalatokat szerzett, elsősorban a szerződéses járatok területén, valamint a nemzetközi autóbusz közlekedésben. 2007. július 1.-től részt veszünk a menetrendszerinti helyközi járatok bonyolításában Tata-Baj viszonylatban, melyet közbeszerzési pályázat útján nyertünk el a Vértes Volán Zrt.-től. Társaságunk folyamatosan megújuló járműparkjával, valamint jól képzett, és elhivatott autóbuszvezetőivel kíván korrekt versenybe szállni a versenytársakkal és elnyerni az új megrendelők bizalmát. A vállalkozásunk ISO minősítéssel rendelkezik. Bővebb információért tekintse meg weboldalunkat!

Cservák és Társa Kft.

Cím:
2220, Vecsés Valéria út 10.
fax:
29/552-441
telefon:
29/552-441
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk személyszállítással foglalkozik. Belföldi és nemzetközi fuvarokat is vállalunk.

Diák-Busz Kft

Cím:
5051, Zagyvarékas Deák Ferenc u.2.
mobil:
20 931 9939
e-mail:
20 931 9939
Tevékenység rövid leírása:
Minoség, kényelem, megbízhatóság, korrekt hozzáállás.
Személyszállítás, buszbérlés belföldön és külföldön egyaránt!
Mikrobuszos személyszállítás,
céges kirándulások, esküvői fuvarozás, síutak.
Modern mikrobuszok és midibuszok, 14-45 fo szállítása, kellemes környezet,
fiatalos hozzáállás.
Várjuk szíves megkeresésüket!

Paulusz András

Cím:
8000, Székesfehérvár Bártfai u. 2/a.
telefon:
20/9381-450
fax:
20/9381-450
Tevékenység rövid leírása:
Új MERCEDES típusú full extra (klíma, videó, hűtőszekrény, hőszigetelt üvegek) felszereltségű autóbuszokkal vállalunk nemzetközi és belföldi személyszállítást, társasutazások, üzelti utak, transzerek bonyolítását.

B.T.A. Welcome You! Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.

Autóbuszbérlés, személyszállítás

Cím:
1141, Budapest Kőszeg utca 41.
telefon:
(1) 2201524
e-mail:
(1) 2201524
Kulcsszavak:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.