Értékelje a céget!
95 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

DKV Debreceni Közlekedési Zártkörűen Működő Rt.

Cím:
4024, Debrecen Salétrom u. 3.
telefon:
52/348-722
fax:
52/348-722
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1997. július 1-jén Debreceni Közlekedési Vállalatból, DKV Debreceni Közlekedési Rt. lett.
2000. március 9-én a Debrecen Város Önkormányzata megalapította a Debreceni Vagyonkezelő Rt-t, melynek a DKV Rt. is a tagvállalata.
2002. január 1-től bővült Részvénytársaságunk tevékenységi köre Debrecen város fizető várakozó helyeinek üzemeltetésével. A parkolás üzemeltetés feladatának látjuk a működési technológiák bővítését és a területi lefedettség növelését.
A 2002-es év változásokat hozott a Társaságunk életében, nemcsak szervezeti, gazdasági területeken, hanem a marketing, kommunikáció területén is. Ezt a megkezdett folyamatot a működési hatékonyság növelése mellett a lakosság igényeinek magasabb szintű kiszolgálása jellemzi.
2004. március 30-án Társaságunk MSZ EN ISO 9001:2001 számú szabvány szerinti minőségirányítási tanúsítványt szerzett.
Működésünket, gazdálkodásunkat - a napjaink fejlett közszolgáltató cégeit jellemzően - dinamikusság és áttekinthetővé alakítjuk a szolgáltatásainkat igénybevevők és a tulajdonos, a Debreceni Vagyonkezelő Rt. elvárásának megfelelően. Társaságunk azon dolgozik, hogy utasorientált közösségi szolgáltatást nyújtsunk, amely alkalmas a város tömegközlekedési feladatainak ellátására és egyben az egyéni közlekedés versenytársává válhat.
A Társaságunk jogelődjein keresztül 1884 óta látja el Debrecen városában a menetrend szerinti közösségi személyszállítási feladatokat, a szolgáltatást megrendelők és igénybevevők elvárásainak megfelelően.
A kötöttpályás közlekedési eszközökkel bonyolított személyforgalom részesedése a város közösségi közlekedési piacán eléri a 30%-ot. A villamos és a trolibusz viszonylatokon jelentkező utazási igényeknek a járműállományunk jelenlegi összetétele alapján az alábbi járművek üzemben tartásával felelünk meg:
villamosok
FVV 1200 8 db
KCSV6 11 db
trolibuszok
ZIU-9 6 db
Ikarus-Obus 280T.9.90 4 db
MAZ 103T 1 db
Solaris-Ganz Trollino 12 5 db
Solaris-Ganz Trollino 12D (Euro3) 5 db
Solaris-Ganz Trollino 12 D2 (Euro4) 11 db
Szolgáltatásainkat évente több, mint 40 millió utas veszi igénybe.
Alapvető célunk, hogy az utas- és ügyfél igények folyamatos figyelemmel kísérésével olyan szolgáltatást alakítsunk ki, amelynek színvonala a közösségi közlekedés és a fizető várakozóhelyek üzemeltetésében a vevőink elégedettségéhez vezet.
A fejlesztési elképzeléseink megvalósításával, azok forrásainak megteremtésével, valamint az elektromos vontatású környezetbarát járműveink közlekedtetésével kíván Társaságunk hozzájárulni a Debrecenben élők környezetének megőrzéséhez és életkörülményeinek javításához.
Debrecen város fejlődését bemutató Főnix tervhez igazodóan Társaságunk a villamospálya további korszerűsítését, a trolibusz járműállomány rekonstrukcióját és a nagy lakótelepek irányában a teljesen környezetbarát 2-es villamosviszonylat kiépítését tekinti fő céljainak.
Szervezeti egységek
Forgalmi munkavállalóink végzik Debrecen város területén az elektromos vontatású közösségi közlekedés és az önkormányzati fizető várakozóhelyek üzemeltetését. A forgalomi igényekhez kapcsolódóan készítjük a menetrendeket, folyamatosan biztosítjuk a forgalom fenntartását és esetlegesen a forgalmat zavaró helyzetek bekövetkezése esetén azonnali operatív intézkedéseket hajtunk végre.
Társaságunk tulajdonában lévő tömegközlekedési járművek (villamosok, trolibuszok) javítási és fenntartási tevékenységét a Járműfenntartási Üzem jól képzett szakemberei végzik. Naponta átvizsgálják a menetrend szerinti forgalomban résztvevő járműveket az üzemeltetési előírások alapján. Folyamatosan figyelemmel kísérik az eszközök futásteljesítményét, melyek alapján az ún. ciklikus karbantartási feladatokat végrehajtják a megadott technológiák szerint, valamint a járművek üzemeltetéséhez szükséges elektromos alkatrészek felújításának egy részét is végzik.
Az Infrastrukturális Üzem alapvető tevékenységi köre a villamos és trolibusz közlekedés zavartalan bonyolításához nélkülözhetetlen áramellátás biztosítása, a felsővezeték és földkábel hálózat, illetve a villamospálya fenntartása, karbantartása. Az üzem feladatai közé tartozik a társaságunk létesítményeinek, épületeinek, gépeinek, berendezéseinek fenntartása, valamint az energiagazdálkodási és környezetvédelmi tevékenység.
A Beruházási, Fejlesztési Üzem feladata részvénytársaságunk fejlesztési koncepciójának kidolgozása, a beruházási és fejlesztési feladatok tervezése, ütemezése és végrehajtása. A projektek pénzügyi forrásainak biztosításához pályázati lehetőségek keresése és a pályázatok elkészítése.
Parkolás
Debrecenben 1993-tól kezdődően léptek életbe azon rendeletek, melyek a parkolás szabályozását voltak hivatottak biztosítani. A fizető parkolóhelyek száma a korábbi 450 indulási számról akkor közel duplájára emelkedett.
A belvárosban két díjövezet lett kialakítva. Az egyes parkolási övezetek a parkolási zóna táblától kezdődnek és a parkolási zóna vége tábláig tartanak. (A kereszteződések nem oldják fel a parkolási zóna tábla hatályát!)
Bevezetésre került az óránkénti díjtétel és egyéb bérletfajták használata. A díjfizetés automatáknál, parkolóóráknál és díjbeszedőknél történt.
A belváros fokozott gépkocsi forgalmának növekedése és a parkolóhelyek számának korlátozott volta miatt, valamint a gazdasági környezet változását is figyelembe véve ezen rendeletét (20/1993. (V.24.) Kr.sz.) a város közgyűlése eddig több alkalommal módosította.
A DMJV Önkormányzat közgyűlésének 250/2001. (XII.20.) Kh. határozata - mely a város tulajdonában lévő várakozóhelyek üzemeltetésére kiírt pályázatot zárta le - alapján a fizető várakozóhelyek üzemeltetését Társaságunk végzi 2002. január 2-től. A tevékenység átvételekor 26.000 m2-en 1987 darab parkoló állt a gépjármű tulajdonosok rendelkezésére. A belvárosban 35 darab parkolójegy kiadó automata működött.
Az eltelt időszak alatt számos fejlesztést végeztünk, melyekkel célunk a rugalmasabb parkolási lehetőség, valamint a gyors ügyintézés elérése volt.
Jelenleg 52.000 m2-en mintegy 4400 parkolóhelyet üzemeltetünk, az automaták száma mára 100 darabra emelkedett. A parkolási tevékenységben parkolóőr, ellenőr, műszerész és ügyfélszolgálati munkatársak segítik az ügyfelek teljes körű kiszolgálását, és a megfelelő szintű parkolási szolgáltatás nyújtását.
A gyors kiszolgálás érdekében, az ügyfélszolgálati irodánkban működő számítógépes rendszert továbbfejlesztettük, mellyel lehetőség nyílt többek között a parkolókártya bevezetésére. Ez a fizetési mód megkönnyíti a jegyváltást és egyre közkedveltebb városunkban. A fizető várakozóhelyeken Siemens Prisma 5 típusú parkolójegykiadó automaták működnek, melyek biztosítják a készpénzfizetéses és a korszerű chipkártyás rendszer működését. Az automaták működéséről GSM alapú távfelügyeleti rendszer tájékoztatja a műszerész csoportunkat.
Jövőkép
Működésünket, gazdálkodásunkat - a napjaink fejlett közszolgáltató cégeit jellemzően - dinamikussá és áttekinthetővé kívánjuk alakítani az utasok, ügyfelek és a tulajdonos, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. elvárásának megfelelően.
Olyan utasorientált közösségi szolgáltatást kívánunk nyújtani, amely alkalmas a város közlekedési feladatainak ellátására, és egyben az egyéni közlekedés versenytársává válhat.
Az utasorientált szemléletre épülő stratégiával el kívánjuk érni a közösségi közlekedést igénybe vevő utasok megtartását, és az eddig más közlekedési módot használók megnyerését.
A városi tulajdonú fizető várakozóhelyek üzemeltetőjeként el kívánjuk érni, hogy minél több területet érintően, korszerű, távfelügyelt parkolási rendszer kerüljön kiépítésre és ezáltal a tevékenység árbevétele és eredményessége is növekedjen.
Célunk az újonnan létesítendő parkolóházak üzemeltetésében történő jelentős szerepvállalás.
Részvénytársaságunk fontosnak tartja, hogy korszerű elektromos vontatású környezetbarát járműveink közlekedtetésével és a világszerte nagyvárosokban alkalmazott "P+R" rendszer kialakításával hozzájáruljon a Debrecenben élők egészséges életkörülményeinek, környezetének megőrzéséhez, javításához.
Az ökológiai értékek és az egészséges lakókörnyezet megőrzése szempontjából fontosnak ítéljük meg az Európai Unió tagországaihoz hasonlóan a közösségi közlekedési ágak fejlesztése során az elektromos hajtás preferálását.

Bőség Trade Kft.

Cím:
3516, Miskolc Pesti út 124.
fax:
46/555-329
telefon:
46/555-329
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1995 óta foglalkozik autóbuszalkatrészek értékesítésével. Vállaljuk raktárkészleten nem megtalálható, akár import alkatrészek beszerzését is.

Ágendi Kft.

Cím:
7630, Pécs Finn u. 11.
telefon:
72/526-503
fax:
72/526-503
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk busz importtal és exporttal foglalkozik, valamint internetes autóhirdetés kapcsán is segítséget nyújtunk.

VO-LAN KAR Zrt

Cím:
1106, Budapest Keresztúri u. 130.
telefon:
1/262-6262
fax:
1/262-6262
Tevékenység rövid leírása:
A WEEKENDBUS Közlekedési Részvénytársaság tulajdonosai több évtizedes szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek a belföldi és nemzetközi személyszállítás területén. A jelenleg 21 darabos járműparkkal rendelkező magánvállalkozás 1989-es megalakulása óta töretlenül fejlődik, ezzel meghatározó szerepet tölt be a magyarországi személyszállítás területén.
Szakterületük: a kvalifikált nemzetközi utaztatás és a különböző minőségi igényeknek megfelelő rendszeres dolgozói szállítások. Meglévő mikró- és autóbuszparkjuk alkalmas az exkluzív igények tartós kielégítésére, de üzletpolitikájuk kialakításában a folyamatos járműfrissítés is fontos szerepet kapott.
Tevékenységi körük kibővítéseként 1993 óta munkásszállítási feladatokat is végeznek. Azon elvárásoknak, hogy a dolgozók minden esetben, pontosan érkezzenek munkahelyükre, magas színvonalon tesznek eleget.
A több lábon állás és a szolgáltatás teljes körű végzéséhez, bővítéséhez megkezdték autóbuszok és tehergépkocsik javítását, műszaki vizsgáztatására való felkészítését, valamint a felügyeleti szervek által kiadott hivatalos engedély alapján autóbuszok üzembiztonsági ellenőrzését. Rendszeresen végzik még, 2 darab teherautóval a belföldi teherfuvarozást, valamint a személyautók, teherautók és autóbuszok műszaki mentését 4 járművontatóval és szállító autóval.
1994 óta folyamatosan végeznek csapatszállítási (lövészetek, vidéki gyakorlatok, külföldi tanulmányutak) feladatokat a Rendőrtiszti Főiskola részére, kölcsönös együttműködési megállapodás alapján.
A vállalkozás piaci helyzetét erősíti, hogy telephelyük, valamint megfelelően felszerelt szervizcsarnokuk technikailag alkalmas szállítóeszközökhöz és autóbuszokhoz kapcsolódó valamennyi szolgáltatásra: műszaki ellenőrzés, karbantartás, javítás, mosás, parkolás és egyéb luxusszolgáltatások (pl. légkondicionálók töltése) elvégzésére.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Wolf Gépjármű Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Cím:
8000, Székesfehérvár Csóri út 116
:
:

Agentum Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós Bánki D. u. 8.
fax:
24/525-160
telefon:
24/525-160
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a Thermo King hűtőberendezések és buszlégkondícionálók, az Anteo emelőhátfalak, az Eberspacher és Mikuni fűtőkészülékek forgalmazója, továbbá az Allison automata sebességváltók magyarországi képviselete.

Neo Motors Hungária Kft.

Cím:
1151, Budapest Bogáncs u. 1-3.
telefon:
306-4839
fax:
306-4839
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk autóbusz és autóalkatrészekkel foglalkozik.

Kárász Autotechnika Kft.

Cím:
2030, Érd Fehérvári út 71.
telefon:
23/366-953
telefon:
23/366-953

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.