Értékelje a céget!
47 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

YOGO TRANS Fuvarozási Kft.

Cím:
2700, Cegléd Fecske utca 3.
fax:
53/500-724
mobil:
53/500-724
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 13-09-073672. Alapítás: 1993. Foglalkoztatottak: 22 fő.Megbízásainkat saját szakképzett munkatársainkkal teljesítjük. A társaság megalakulása óta szinte ugyanaz a szakembergárda dolgozik együtt, ami bizonyítja, hogy cégünk nagy hangsúlyt fektet a megfelelo munkakörülmények biztosítására és a jól képzett, megbízható szakemberek megbecsülésére.

Valamennyi alkalmazottunk rendelkezik az általa kezelt eszközre jogosító szakvizsgával.
Munkánk során elsődleges szempont a minőségi munka és megbízóink minden igényét kielégítő kiszolgálás.

Fontos számunkra a személyes kapcsolat megrendelőinkkel. A személyes kapcsolattartás lehetővé teszi számunkra, hogy közvetlenül megismerjük és megértsük megrendelőink igényeit, elvárásait és azokat a legmagasabb színvonalon tudjuk teljesíteni.


A Yogo-Trans Kft. a sikeres működés érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásaival elérje a vevőinek a teljes megelégedését.

Ennek érdekében olyan hatékony minőségbiztosítási rendszert kívánunk bevezetni és működtetni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét.

Ez irányú elkötelezettségünk fontos eszköze az MSZ EN ISO 9002:1996 szabvány követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszer működtetése és folyamatos fejlesztése.

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Törekszünk arra, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Ezért minden olyan információt, amely vevőinktol érkezik, értékelünk, hogy szolgáltatásunk színvonalát folyamatosan fejleszteni tudjuk.

Hosszú távú kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal az alvállalkozókkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkituzéseivel.

A vezetoink minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk és a minőségjavításban vállalt tudatos szerepük hitelesíti. Ennek érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelosségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.

Annak érdekében, hogy eleget tegyünk a minőségpolitikai irányelveinknek és ezzel hozzájáruljunk vevoink piaci sikereihez, a minőségpolitikánkat a következok szerint határozzuk meg:

A Yogo-Trans Kft. ügyfeleinek személyre szabott szállítmányozási szolgáltatást nyújt. A Yogo-Trans Kft Kft. eladással foglalkozó dolgozói megjelenésükkel, fellépésükkel és szakmai tudásukkal is képesek ennek a bizalomnak a megszerzésére.

A Yogo-Trans Kft Kft. törekvése, hogy megbízóinak minél kedvezőbb szállítási lehetoséget dolgozzon ki. Ily módon ügyfeleinek nemcsak biztonságot, hanem kedvező árakat is nyújt.
A minőségpolitikánk megvalósulását a cégvezetés a dolgozók folyamatos külso és belso képzésével biztosítja.
A cégvezetés az ügykezelés teljes folyamatában figyelemmel kíséri és biztosítja ennek a politikának a megvalósítását.
A Yogo-Trans Kft Kft. a szolgáltatásaival hírnevet, megbecsülést és megérdemelt eredményt kíván elérni.

United Car Rental

Cím:
1118, Budapest Dayka G. u. 3. Hotel Rubin
fax:
27/301-083
telefon:
27/301-083
Tevékenység rövid leírása:
Különböző típusú autók kölcsönzése kedvező feltételekkel.

W.I.L. Working Company Kft.

Cím:
1107, Budapest Fertő u. 8.
fax:
263-2423
telefon:
263-2423

Honda Buda

Cím:
1112, Budapest Vizsla u.6
telefon:
06-1-309-7800
fax:
06-1-309-7800
Tevékenység rövid leírása:
Az 1948. szeptemberében alapított Honda Motor Co. Ltd. létezése első percétől fogva kivételes színvonalú mérnöki teljesítményéről ismert. Az ezt követő 50 év során ezt olyan értékekkel bővítette, mint a társadalmi felelősségtudat, a környezet védelme, és a jó szomszédi viszony fenntartása. Mára egy több mint 135.000 embert foglalkoztató világcéggé nőtt, amely 34 országban több mint 110 termelő és fejlesztő egységet működtet. A 2002 március 31-én lezárt pénzügyi évben a Honda 8 millió motorkerékpárt, 4,4 millió munkagépet és 2,9 millió személyautót értékesített, azaz világszerte több, mint 15 millió elégedett vásárlót szolgált ki.

1977 óta nem Japán a Honda legnagyobb gépjármű-piaca. Ez a kitüntető cím az Egyesült Államokat illeti meg, ahol évente közel 1,25 millió Honda gépkocsit adnak el. A márka második legnagyobb piaca Japán, amelyet Európa követ: itt Németország és Anglia közel 60-60 ezer, Olaszország pedig 40 ezer eladott autóval a legjelentősebb nemzeti piac. Ugyanakkor a Honda elsőként motorkerékpárjai révén tett szert hírnévre. A mai napig gyártja a világ legnagyobb számban előállított járművét, a négyütemű, 50 köbcentiméteres Cub C100 motorkerékpárt. Az 1958 óta folyamatosan gyártott kétkerekű, amelyet az Egyesült Államokban az "A legkedvesebb emberekkel Hondán találkozhat" szlogennel hirdettek, örökre megváltoztatta az emberek motorozásról alkotott elképzelését. A Cub C100 több mint 26 millió példányban talált gazdára, egyaránt lekörözve a Volkswagen Bogarat (mintegy 20 millió darab) és a Ford T Modell (16,5 millió). Az eladott Cub C100-asok száma évente három millióval gyarapszik, így aligha kell trónfosztástól tartania. A Honda a mai napig 100 millió kétkerekűt gyártott.

A Honda a világ legnagyobb motorgyártója. A páratlanul gazdag kínálatban motorkerékpárok és gépkocsik mellett generátorok, fűnyírók, kerti és földművelő gépek erőforrásai, valamint hajómotorok is szerepelnek.

A márka az apró munkagépektől kezdve a kísérleti repülőgépekben használt turbólégcsavaros hajtóművekig mindent gyárt; motorjai a világ legtöbb országában kaphatóak. A Honda nevéhez fűződnek azok a kísérleti villanymotorok, amelyek a világ első, kifejezetten elektromos üzeműre épített, nikkel-metál-hibrid akkumulátorról működő autóját, az EV PLUS-t hajtották. A szolárcellás járművek Ausztráliában megrendezett, 2000 mérföldes versenyén győzedelmeskedő, 'The Dream' (Az Álom) névre keresztelt gépkocsiban a nap energiáját fogta munkára a Honda.

A Honda Motor története a XX.század derekán kezdődött. Az első Hondák hatvan évvel azután jelentek meg, hogy 1886-ban a világ első motorral hajtott kerekei forogni kezdtek, ám mára a Honda az egész világot átölelő vállalatá nőtte ki magát, amely a lokalizáción alapuló globalizáció filozófiáját követi. A cég korábbi elnöke, Nobuhiko Kawamoto által "Honda módnak" nevezett szemlélet a világ minden sarkában meghonosodott. "A Honda vállalati kultúrája külföldön gyakran aktívabban él az alkalmazottak körében, mint Japánban. Legértékesebb elemeit magukévá teszik, és kiegészítik saját kultúrájukkal."

Elan Autókölcsönző

Cím:
7622, Pécs Bajcsy-Zs. u. 4.
telefon:
72/222-620
fax:
72/222-620
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk autók bérbeadásával foglalkozik 1990 óta Pécsett.

Winners Kft.

Cím:
1111, Budapest N/A
telefon:
20/512-4860
:
20/512-4860

OldRent Veteránautók

Cím:
1065, Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 63.
e-mail:
info@oldrent.hu
telefon:
info@oldrent.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk veteránautók bérbeadásával foglalkozik esküvőre, rendezvényre, valamint különleges eseményekre. Autóparkunk saját autókból tevődik össze, melynek köszönhetően rugalmasabb és könnyebb az időpont egyeztetés. Számunkra nagyon fontos a pontosság és a minőség. Gépkocsiparkunk kizárólag sofőrrel áll a rendelkezésükre.

Pro-Avix Kft.

Cím:
1141, Budapest Rózsavölgyi köz 5.
telefon:
222-1000
fax:
222-1000
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk autók bérbeadásával foglalkozik. További szolgáltatásaink: gépkocsi biztosítása akár 2 órán belül, díjtalan kiszállítás Budapest területén korlátlan kilométer használattal. Amennyiben felkeltettük figyelmét, várjuk megrendelését!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.