Értékelje a céget!
4 találat 1

ANDRITZ Kft

Cím:
6060, Tiszakécske Dózsa-telep 69.
fax:
76/ 542-199
telefon:
76/ 542-199
Tevékenység rövid leírása:
Energetikai berendezések, vegyipari gépek és berendezések, mezőgazdasági kisgazdaságoknak háti és motoros permetezőgépek, élelmiszeripari berendezések és alkatrészek gyártása; ASME CODE U, U2, S, DIN AD-HP O, MSZ 4362 tanúsítvánnyal, valamint Magyar Nukleáris Gyártási Minősítéssel rendelkezik.

A gyár fejlődése az utóbbi években töretlen, 10-15%-ban nő évente az árbevétel, illetve a nyereség is. A gyár ehhez a tevékenységhez az összes szükséges minősítéssel rendelkezik, az ISO 9001-től kezdve az Atomerűművi minősítésig.

A Siemens-nek az energetikai gépgyártásban a legfontosabb beszállítói vagyunk, és ezt mi azzal értük el, hogy mindig kiváló minőségben és határidőre ki tudtuk szolgálni a partnereinket. 10 éve változatlan árszínvonalon tudjuk ezeket az elégető kamrákat, illetve generátor házakat gyártani. A gyár fel van készülve szélturbinák kabinjainak a gyártására, ezzel kapcsolatban a gyár minősítése megtörtént.

Továbbra is nyitottak vagyunk más energetikai gépgyárakkal való együttműködésre, jelenleg is keressük azokat a partnereket, akiknek beszállítói tudunk lenni. Bízom benne, hogy a gyár hosszútávon nagyon hasznos tevékenységgel hozzá tud járulni az energetikai gépgyártás további fejlődéséhez.

EVIG Mérnök-Vállalkozói Kft.

Cím:
1103, Budapest Gyömrői út 104.
telefon:
265-0800
fax:
265-0800
Tevékenység rövid leírása:
Munkatársaink 1980 óta foglalkoznak villamos berendezések villamos vezérléseinek fejlesztésével, gyártásával, korszerűsítésével, meglévő berendezések részleges vagy teljes rekonstrukciójával.

Pintér Művek

Cím:
6237, Kecel II. Rákóczi F. út 171/2.-177.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Pintér Művek 1978-ban alakult magánvállalkozás, amely a Duna-Tisza közében egy 10 ezer lakosú kisvárosban, Kecelen található. Az alapvetően mezőgazdasági körzet egyetlen gépipari vállalata, amely jól hasznosítja a hajdani parasztemberek mai utódainak szorgalmát, munkaszeretetét és alkotókedvét.

A vállalkozás fő profilja ipari robotok, atomerőművi berendezések, speciális gépek, alkatrészek és célgépek, precíziós termékek előállítása.

VEIKI Rt.

Cím:
1078, Budapest Murányi u. 47.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az Intézet az elmúlt évtizedekben a hazai villamos energia rendszer majd minden jelentős fejlesztési és beruházási feladatában részt vett. Így többek között közreműködött a hazai erőmű-építési és korszerűsítési programokban, az országos és nemzetközi villamos hálózatfejlesztési munkákban, a rendszer és körzeti szintű telemechanikai és irányítástechnikai feladatok megoldásában. Ezek mellett számos energetikai gépgyártó ipari fejlesztésben és nagy energiafogyasztó feldolgozó ipari vállalatok energetikai hatékonyság növelő és környezeti ártalmakat csökkentő korszerűsítésében is jelentős szerepet vállalt. Vezető pozíciót foglalt el az irányítástechnikai és informatikai rendszerek ipari alkalmazásának meghonosításában és elterjesztésében, valamint az atomerőmű megvalósítását és biztonságos üzemeltetését szolgáló mérnöki feladatok megoldásában.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.