Értékelje a céget!
29 találat 1 | 2 | 3

Alucon Kft.

Cím:
6800, Hódmezővásárhely Szántó u. 162.
fax:
62/242-257
mobil:
62/242-257
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a hegesztés és alumínium szerkezetgyártás területén működik. Vállalunk még bérhegesztést és egyedi szerkezetgyártást is. Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

PROFIL VASKER

MÁV Vasjármű, Járműjavító és Gyártó Kft.

Cím:
9700, Szombathely Szövő u. 85.
telefon:
94/521-805
fax:
94/521-805
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vasúti járművek javításával foglalkozik.
A MÁV Vasjármű Járműjavító és Gyártó Kft. központi telephelye a nyugat-dunántúli régióban Szombathelyen, a kiemelten teherkocsi futójavítással foglalkozó egysége Celldömölkön helyezkedik el. Az üzemet 1872-ben alapította a Vasút. Kezdetben a vasúti gőzmozdony- és teherkocsijavítás volt a fő feladat. Az üzem a történelmi, politikai és gazdasági viszontagságok ellenére rendkívüli alkalmazkodóképességének köszönhetően, a MÁV Vasjármű Kft. 1992. december 30-iki megalakulását követően is jelentős erőt képvisel az ipari termékek és szolgáltatások piacán.


A tevékenységi kör az évek folyamán tovább szélesedett és jelenleg is bővül. Fő profilként a vasúti vontató- és vontatott járművek (kis- és közepes teljesítményű dízelmozdonyok, mellékvonali motorvonatok, különféle teher- és személykocsik, nosztalgiajárművek) javítása, karbantartása, átépítése, korszerűsítésén túl végezzük az MTU (motor), Behr (hűtő), Voith (hajtómű) szakszervizek tevékenységét is. Ezenkívül foglalkozunk acél- és alumínium szerkezetgyártással, szereléssel, fémmegmunkálással, valamint különleges speciális szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink részére.


Munkánk műszaki hátterét daruzott csarnokok, speciális szerszámok és berendezések továbbá a több mint 800 főt meghaladó jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárda biztosítja. A piaci verseny kívánalmainak megfelelően rendelkezünk az ISO 9001:2000-es, az ÖNORM M 7812 minősítéssel, a DIN 6700-as tanúsítvánnyal, Railion (DB) minősítéssel, ÖBB teher- és személykocsik fővizsgás javításáról szóló minősítéssel, valamint a DIN-EN 729-2 szerinti "Európai hegesztő üzem" címmel. Ezen minősítések is hozzájárulnak a megrendeléseink színvonalas kivitelezéséhez.


Társaságunk célja a minőségi teljes körű szolgáltatás nyújtása a tevékenységi körébe tartozóan a partnerei számára. Érdekeltek vagyunk a stratégiai együttműködésben, a stratégiai szövetségek létrehozásában.

Legyünk együtt sikeresek idehaza és külföldön!

K & M Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Bem u. 29.
e-mail:
kesm@chello.hu
telefon:
kesm@chello.hu

Tegép Kft.

Cím:
5350, Tiszafüred Örvényi út
telefon:
06-59/351-918
telefon:
06-59/351-918

Kevefém Kft.

Cím:
5420, Túrkeve Kinizsi Pál utca 37.
telefon:
30/938-7030
telefon:
30/938-7030

Neon Sign Kft.

Cím:
1044, Budapest Káposztásmegyeri u.
telefon:
27/540-065
telefon:
27/540-065
Tevékenység rövid leírása:
A Neon Sign Kft. 1994-ben alakult, száz százalékban magántulajdonú cég. Fő munkaterülete az egyedi és igényes kialakítású, munkaigényes cégérek tervezése, gyártása, szerelése.
Termékeinket a megrendelő igényeihez messzemenőleg igazodva, korszerű anyagok felhasználásával, a legmodernebb gépi felszereltséggel, rövid határidőre állítjuk elő. Az általunk gyártott reklámberendezések kiváló minőségét az SGS által tanúsított ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer garantálja. Az elmúlt évben két nagy nyugat-európai tender elnyerésével gyártási és szerelési kapacitásunk jelentős növelése vált szükségessé. Új telephelyünkön lehetőség nyílt a növekvő exportigények kielégítésére is.
Munkáink során a legmodernebb alapanyagokból (színes plexi, alumínium szendvicsszerkezet, Alucobond, KÖMA stb.) dolgozunk.
Speciális számítógép-vezérlésű marógéppel, ill. fóliakivágó géppel alakítjuk ki a pontos grafikai alakot.
A megvilágítást vagy 220 V-os neoncsövek vagy nagyfeszültségű hajlított neoncsövek adják,, melyekkel tetszőleges formát, vagy betűket lehet egyenletesen és igényesen megvilágítani, akár belűről, akár indirekt módon.
A villamos szerelésekhez a legkorszerűbb anyagokat és berendezéseket importáljuk és építjük be.
A megrendeléseink egyedi jellegéből adódóan árainkat a konkrét munka, az alkalmazandó műszaki megoldások ismeretében, helyszíni felmérés után alakítjuk ki. Tervezési, kivitetelezési, műszaki dokumentációt szükség esetén elkészítjük. Németül, angolul levelezünk.

ÉPKER Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Sóstói út 75.
e-mail:
epker@epker.hu
fax:
epker@epker.hu
Tevékenység rövid leírása:
1989-ben, Magyarország keleti régiójában, Nyíregyházán alakult meg az ÉPKER Kft. A családi tulajdonban lévő vállalkozás fő tevékenysége az építőipari fővállalkozás és a generál kivitelezés, beruházás-szervezés és a bonyolítás, valamint az építőanyag kereskedelem.

Tevékenységünket Magyarországon kívül Európa több országában végezzük (Németország, Spanyolország, Luxemburg, Ukrajna és Románia). A tágabb földrajzi környezetben végzett munka gazdag szakmai gyakorlatot és a magas színvonalú munkakultúra kialakulását eredményezte. Társaságunk dinamikus fejlődése, céltudatos fejlesztése biztos szakmai és technikai hátteret jelent munkatársainknak és biztosítékot megbízóinknak.

Kiemelt figyelmet fordítunk a meglévő partnerkapcsolataink ápolására és bővítésére. Visszatérő megrendelőink között tisztelhetjük a Philip Morris, Medisystems, Imbau, Sachsen, Trans-Sped, Continental, Billa, Universal Leaf Tobacco cégeket. Stabil, megbízható alvállalkozói és beszállítói partnerekkel történő folyamatos együttműködés jellemző a kapcsolatrendszerünkre.

Az szakmai igényesség eredményeképpen megszereztük az amerikai Commercial Intertech cég kelet-magyarországi dealer-i jogát. Így az Astron típusú acélszerkezetű csarnoképítés 1993-tól kiegészíti építőipari tevékenységünket. Az építőanyag- és eszközkereskedelmünk folyamatosan bővíti, gyorsítja a kivitelezéseink technikai megvalósítását.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.