Értékelje a céget!
29 találat 1 | 2 | 3

Aluprodukt Hungária Kft.

Cím:
2000, Szentendre Kőzúzó u. 24.
telefon:
26/302-507, 06 20 330-2177
fax:
26/302-507, 06 20 330-2177

Aluprof - Hungary Kft

Cím:
2120, Dunakeszi Bagoly út 11.
e-mail:
hungary@aluprof.eu
fax:
hungary@aluprof.eu
Tevékenység rövid leírása:
Az Aluprof S.A. küldetése az erős lengyel márka felépítése és létrehozása az országos és az európai piacon valamint Közép-Kelet Európa vezető pozíciójának a megszerzése az építészetben használatos alumínium rendszerek, redőnyrendszerek valamint a redőnykapuk területén. Igyekszünk kielégíteni ügyfeleink igényeit a termékek magas műszaki minőségének a versenyképes árakkal és a hatásos forgalmazói rendszer összekapcsolásával.Stratégiánk az építészek, gyártók, építési cégek és egyéni ügyfelek által elismert termékek széles választékának az ajánlása valamint az értékesítési hálózat kiépítése és a piac ellátása, amely könnyű hozzáférhetőséget biztosít mind az anyagokhoz, mind pedig az információhoz valamint a műszaki segítséghez. Célunk továbbá, hogy alkalmazottaink kiváló minőségben szolgálják ki ügyfeleinket, miközben nyereséget termel a cég számára és elégedettséget kelt az alkalmazottak között.Cégünkben az ISO 9001 norma követelményeinek megfelelően fejlesztjük a minőségigazgatási rendszert. Minden munkaposzton a professzionális hozzáállásra, a cég pozitív megítélésére és fejlődésre törekszünk.
Szeretnénk, hogy az Aluprof márka egész Európában és azon kívül is ismert és elismert legyen. Erre való tekintettel tevékenységeink az alábbi szakterületekre irányulnak:
homlokzati rendszerek
ablak és ajtórendszerek
redőny és kapurendszerek

Produktum Mérnöki, Kereskedelmi és Fordító Iroda Kft.

Cím:
1182, Budapest Olt u. 12.
fax:
291-0460
telefon:
291-0460
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységünket 1980 körül kezdtük egyedi megbízások megszerzésével és teljesítésével. Fordítói tevékenységünk akkor főleg műszaki területre, mérnöki tevékenységünk újítások megvalósítására, azok kidolgozására és az új termék legyártatására terjedt ki.

1991-től a mérnöki tevékenységet vállalkozóként végeztük a fordítói tevékenység változatlan fenntartása mellett.

1998-ban megalakítottuk jogelődünket az SZM Mérnöki, Kereskedelmi és Fordító Iroda Bt-t. Eredeti tevékenységünket kereskedelemmel bővítettük. Piaci jelenlétünket megerősítendő 2002-ben átalakultunk Kft.-vé, mely a korábbi három tevékenységi kört viszi tovább.

Alucon Kft.

Cím:
6800, Hódmezővásárhely Szántó u. 162.
fax:
62/242-257
mobil:
62/242-257
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a hegesztés és alumínium szerkezetgyártás területén működik. Vállalunk még bérhegesztést és egyedi szerkezetgyártást is. Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

PROFIL VASKER

MÁV Vasjármű, Járműjavító és Gyártó Kft.

Cím:
9700, Szombathely Szövő u. 85.
telefon:
94/521-805
fax:
94/521-805
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vasúti járművek javításával foglalkozik.
A MÁV Vasjármű Járműjavító és Gyártó Kft. központi telephelye a nyugat-dunántúli régióban Szombathelyen, a kiemelten teherkocsi futójavítással foglalkozó egysége Celldömölkön helyezkedik el. Az üzemet 1872-ben alapította a Vasút. Kezdetben a vasúti gőzmozdony- és teherkocsijavítás volt a fő feladat. Az üzem a történelmi, politikai és gazdasági viszontagságok ellenére rendkívüli alkalmazkodóképességének köszönhetően, a MÁV Vasjármű Kft. 1992. december 30-iki megalakulását követően is jelentős erőt képvisel az ipari termékek és szolgáltatások piacán.


A tevékenységi kör az évek folyamán tovább szélesedett és jelenleg is bővül. Fő profilként a vasúti vontató- és vontatott járművek (kis- és közepes teljesítményű dízelmozdonyok, mellékvonali motorvonatok, különféle teher- és személykocsik, nosztalgiajárművek) javítása, karbantartása, átépítése, korszerűsítésén túl végezzük az MTU (motor), Behr (hűtő), Voith (hajtómű) szakszervizek tevékenységét is. Ezenkívül foglalkozunk acél- és alumínium szerkezetgyártással, szereléssel, fémmegmunkálással, valamint különleges speciális szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink részére.


Munkánk műszaki hátterét daruzott csarnokok, speciális szerszámok és berendezések továbbá a több mint 800 főt meghaladó jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárda biztosítja. A piaci verseny kívánalmainak megfelelően rendelkezünk az ISO 9001:2000-es, az ÖNORM M 7812 minősítéssel, a DIN 6700-as tanúsítvánnyal, Railion (DB) minősítéssel, ÖBB teher- és személykocsik fővizsgás javításáról szóló minősítéssel, valamint a DIN-EN 729-2 szerinti "Európai hegesztő üzem" címmel. Ezen minősítések is hozzájárulnak a megrendeléseink színvonalas kivitelezéséhez.


Társaságunk célja a minőségi teljes körű szolgáltatás nyújtása a tevékenységi körébe tartozóan a partnerei számára. Érdekeltek vagyunk a stratégiai együttműködésben, a stratégiai szövetségek létrehozásában.

Legyünk együtt sikeresek idehaza és külföldön!

K & M Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Bem u. 29.
e-mail:
kesm@chello.hu
telefon:
kesm@chello.hu

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.