Értékelje a céget!
35 találat 1 | 2 | 3 | 4

ADS Reklám Kft.

Cím:
8372, Cserszegtomaj Ipar utca 2.
telefon:
83/510-125
fax:
83/510-125
Tevékenység rövid leírása:
Az országutakat és autópályákat járva, több helyen találkozhat munkáinkkal, plakát táblákkal, acélszerkezetű óriástáblákkal, grafikai kivitelezésekkel. Pl: Tesco, Praktiker, Mc Donald?s, OBI, Suzuki, Astra Zeneca stb?

A grafikák tervezésétől, szerkesztésén át a különböző méretű, fémszerkezetű reklámtáblák gyártásáig - telepítésig részt veszünk a folyamatban. A korszerű és kiváló minőségű alapanyagok használata, munkatársaink szakmai felkészültsége és az egyéni elképzelésekhez való igazodás, teszi lehetővé a magas szintű igények kielégítését. Megalakulásunk óta több neves cég bizalmát elnyertük, ami referencia munkáink sorának folyamatos bővülését jelenti.

A kivitelezéseket az ország egész területén vállaljuk. Igény esetén, referenciamunkák megtekintését, bemutatását biztosítjuk.
Egyéni elképzeléseivel, ötleteivel forduljon hozzánk bizalommal! Amennyiben e rövid ismertetőn kívül további információra illetve felvilágosításra lenne szüksége, szívesen állunk rendelkezésére!

Kisvakond-Park Kft.

Cím:
2132, Göd Kádár u. 7/A.
fax:
06/27337-342
e-mail:
06/27337-342
Tevékenység rövid leírása:
1999-ben cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy a parképítés területén olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek megfelelnek a modern kor támasztotta követelményeknek. Csapatunkban végzett és hallgató kertészmérnökök, tájépítészek vesznek részt. Kreatív megoldásainkkal megfelelünk a vállalati és a magánszféra minden különleges kihívásának. Az egyéni igények megvalósításához ötleteinket adjuk, hogy a közös egyeztetés után minden kertnek megtaláljuk az ideális arculatát.
A választást segítendő többlépcsős tervezést kínálunk: felülnézeti helyszínrajz, geodézia, egy-egy kertrészletre több variációs skicc, háromdimenziós terv, látványterv. Kert- és parképítésre tételes árajánlatot adunk, melyhez számlázási ütemezést, kiviteli ütemtervet, flóralistát és anyagminőségi mellékletet csatolunk.
Munkánk során - a hagyományos módszerek mellett - a legkorszerűbb számítástechnikai eszközöket részesítjük előnyben. Megbízónk kívánságait háromdimenziós látványtervben valósítjuk meg, melyet fotókkal teszünk színesebbé, könnyebben elképzelhetővé. Egyéni igény szerint külön tervet adunk az öntözőrendszer telepítésre, a kerti objektumok elhelyezésére és a növénykiültetésre is.
Mérnökeink sorában egyetemi hallgatók is helyet kapnak, utat adunk a fiatalos lendületnek és képzelőerőnek. Cégünk nyitott a kertépítéssel kapcsolatos újdonságokra és technikai fejlesztésekre, ha azok előzetesen alapos ellenőrzésen mentek keresztül. Magyarországon elsők között használtunk lélegző kertészeti szövetet a virág- és évelőágyak gyomosodásának megelőzésére, és a rézsűk megkötésében is jelentős előnyre tettünk szert.
A fent felsoroltak mellett legfontosabbnak a megbízónkkal való gyors, hatékony, kétoldalú kommunikációt tartjuk. Hisszük, hogy ez minden jó munka alapja.

Alpin T. Lightning Kft.

Cím:
1116, Budapest Csurgói út 18/a
telefon:
06-1/240-0865
:
06-1/240-0865
Tevékenység rövid leírása:
Az Alpin T. Lightning Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a szolgáltatási színvonal folyamatos fenntartása mellett biztosítja az Önök egyéni, vagy akár speciális elképzeléseire a tökéletes megoldást.
Az elvégzett munkák sokrétűsége és extremitása által tolódtak ki a szolgáltatások határai a racionalitáson belül és olykor azon túl.
Mindemellett munkáinkat gyors határidővel, precíz kivitelezéssel készítjük el, minőségi munkákat kínálunk valamennyi szolgáltatásunk által. Teljeskörű villámvédelmi rendszerek kivitelezését is nagy tapasztalattal kínájuk Önnek, ezért kérjük: "Ne bizza a véletlenre!" Az Alpin T. Lightning Kft. készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Alpinbau Kft.

Cím:
3758, Jósvafő József Attila u. 3.
telefon:
46/555-204
fax:
46/555-204
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az építőipar területén tevékenykedik. Különféle építőipari munkákat vállalunk alpintechnikával. Emellett foglalkozunk környezetvédelmi szakértéssel is.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.