Értékelje a céget!
42 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

NEW-NETWORK Híradástechnikai és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1035, Budapest Huszti út. 52.
telefon:
436 08 76
telefon:
436 08 76

Filanet Kht.

Cím:
1146, Budapest Thököly út 73.
telefon:
460-0098
:
460-0098
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vállalja épületek elektromos hálózatainak és rendszereinek teljeskörű tervezését és kivitelezését.

Benitel Kft.

Cím:
6725, Szeged Nemestakács u. 21
telefon:
62/554-854
fax:
62/554-854
Tevékenység rövid leírása:
A Benitel Kft. 1994-ben jelent meg a távközléstechnika világában, mely tevékenységi terület hamarosan kiegészült az informatika témakörével. A Benitel Kft. mindig törekedett arra, hogy minél inkább átfogó, teljesebb megoldásokat tudjon kínálni az igények gyors és magasfokú kielégítése végett. Ennek érdekében a Benitel Kft. az alközponti ágazat, illetve az informatikai ágazat területén EN ISO9001:2000 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtet, illetve a vállalkozáson belül önálló tevékenységeket egyre magasabb szinten végző ágazatokat hívott életre: alközponti ágazat, informatikai ágazat, WEBdesign, WEBhosting. Minősítéseink: IPI (Intel Product Integrator), IBM PSS (Professional Server Specialist), Compaq ACT(Acredited Compaq Technician), Reichle & De-Massari Freenet Certified Instructor, Alcatel Office Release 4 & VOIP, Siemens Office 2.2 Certificate.

Hamex Rt.

Cím:
1131, Budapest Dolmány u. 26.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket 1991-ben magyar magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy a távközlési piac meghatározó nagykereskedője legyen. Mára az elhivatottság, szakértelem és a kitartó munka meghozta gyümölcsét. Szakértelmünk, kiemelkedően jó beszállítói kapcsolataink és széles termékválasztékunk lehetővé teszi, hogy partnereink ránk támaszkodva komplex távközlési és informatikai projekteket nyerjenek el. Forgalmazóinkkal közösen dolgozzuk ki a projekteket és a versenytársaknál kedvezőbb ajánlatot tudunk adni, mert minden felhasználó igényt saját termékválasztékból tudunk kielégíteni.

Triton Elektronikai Kft.

Cím:
2119, Pécel Határ út 3.
telefon:
28/453-932
fax:
28/453-932

Baranyatelefon Kft.

Cím:
7626, Pécs Halász u.1.
fax:
72/53-48-48
telefon:
72/53-48-48
Tevékenység rövid leírása:
Alközponti telefonrendszerek, telefonok, telefaxok, távközlési anyagok, struktúrált telefon és számítógéphálózatok, tervezés, kivitelezés, javítás, értékesítés, szaktanácsadás.

Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven 1996-ban alapítottuk kilenc távközléstechnikai szakember összefogásával. Kollégáink a Kft. megalakulása előtt valamennyien a MATÁV Rt.-nél voltak alkalmazásban, ahol sok éves szakmai tapasztalatra tettek szert. Célunk az Ügyfeleink informatikai igényeinek magas szintű kielégítése.

Telefontos Kft.

Cím:
1188, Budapest Nagykörösi út. 41/B.
telefon:
1/291-8797
telefon:
1/291-8797
Tevékenység rövid leírása:
Optikai hálózatok tervezése, építése.
Cégünk a Telefontos Távközlési, Építo, Szerelo és Szolgáltató Kft. 1989 februárjában alakult elsosorban a MATÁV Rt. akkori dolgozóiból GMK-ként.
A cég alapítói bíztak a távközlés töretlen fejlodésében, mely reményük szerint lehetoség biztosít a fennmaradásukhoz. Cégünk azóta is komolyabb problémák nélkül folyamatos növekedés mellett muködik.
Szakembereink valamennyien megfelelo szaktudással és a távközlés területén szerzett többéves tapasztalattal rendelkeznek, alkalmasak tehát földfeletti, földalatti és légkábelezések, valamint alközponti hálózati, kaputelefon rendszerek, televíziós antennahálózatok és egyéb speciális hálózatok építésére. Cégünk a rendszerváltás utáni változásokat követve 1991-ben korlátolt felelosségu társasággá alakult át. Az azóta is töretlen fejlodésének egyik kiemelkedo lépcsofoka az 1992 novemberében aláírt rendszerintegrátori szerzodés mely feljogosítja cégünket arra, hogy az AT & T SYSTIMAX SCS. Strukturált hálózatát 15 éves garancia vállalásával tervezze és telepítse. Ez a folyamatosan fejlodo rendszer kombinálva képzett dolgozóink szakértelmével és precizitásával cégünk egyik támpillére. A szükséges szaktudást a szakembereink Hollandiában és Angliában szervezett tanfolyamokon sajátították el.
A számítástechnikai hálózatokhoz kapcsolódóan természetesen foglalkozunk optikai összeköttetések installálására, valamint számítógépes aktív eszközök szállítására is.
Cégünk folyamatosan keresi az új megoldásokat és állandóan készen áll ezek lehetoség szerinti megvalósítására is. Ezt példázza az is, hogy a 2001-es év második felétol egy új részleg muködése indult el nálunk. Az informatikai részleg legfobb tevékenységei közé tartozik számítógépes hálózatok tervezése, kiépítése, számítógép konfigurációk összeállítása, rendszergazdai feladatok ellátása, szoftvertelepítés, vírusirtás, gyorsszerviz, valamint szaktanácsadás is.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.