Értékelje a céget!
3 találat 1

Presidente Kft.

Cím:
1142, Budapest Rákospatak u. 55.
fax:
252-5747
telefon:
252-5747
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk személy- és vagyonvédelemmel foglalkozik. "Hogy biztonságban legyen!"

Vasex Kereskedelmi és Vállalkozási Kft.

Cím:
5900, Orosháza Török Ignác utca 40.
fax:
68/512-203
telefon:
68/512-203
Tevékenység rövid leírása:
A VASEX Kft jogelődje 1990. január 12-én alakult 251. cégként a megyében, az eltelt időszakban minden évben nyereséges volt a vállalkozás. A VASEX Kft alapító többségi tulajdonosa és ügyvezetője Polyák János.
A VASEX Kft, Orosháza és térsége meghatározó beruházási termékforgalmazója, éves árbevételünk 1Mrd Ft. Cégünk naprakészen fizeti kötelezettségeit és elismert képviselője számos nemzetközi márkának. 17 munkatársunk áll a vásárlók rendelkezésére. Területi képviseleti rendszert működtetünk.
Telephelyünkön 16.000 m2-en 700 m2-es áruházunk és 2.500 m2-es korszerű raktárunk áll vásárlóink rendelkezésére. 250 m2-es rendezvénytermünkben rendszeres szakmai találkozókat és képzéseket rendezünk ügyfeleink részére.
Kiemelt figyelmet fordítunk korszerű technológiák alkalmazására, mind a kereskedelemi módszerek a szállítmányozás és a pénzügy területén. Dolgozóink több mint fele törzsgárda, cégkultúránk fontos része a családias légkör és kreatív problémamegoldó gondolkodás fenntartása. Minden dolgozónk személyes fejlődésére figyelünk, és képzési programokon fejlesztjük képességeinket.

Céljaink:
Dél-Kelet Magyarország beruházóinak, és kivitelezőinek életképesebbé tétele azáltal, hogy gyorsan, pontosan, szakszerűen, és versenyképes áron szolgáljuk ki őket korszerű beruházási termékekkel és technológiákkal.
Orosháza és vonzáskörzete lakosságának és magánberuházóinak korrekt áron való, szakszerű és igényes kiszolgálása a térség legnagyobb választékával.
Dél-Kelet Magyarország meghatározó beruházási termékforgalmazójává válni elkötelezett, és folyamatosan növekvő ügyfélkörrel.
Sérülésmentesen, a vállalt határidőre átadott, vagy leszállított, rendeltetésszerű használatra alkalmas áruk és termékek partnereink kezében, amelyek a megállapodásnak megfelelően pénzügyileg rendezésre kerültek.
Kulcsszavak:
acéláru akkumulátoros csavarbehajtó aknamentesítés árnyékfugamaró barkácsszerszám betonacél bitumenes zsindely bombakutatás búvármunka csavarbehajtó csiszolástechnika csiszolóanyag cső dekopírfűrész drót dübel egyenes csiszoló élfóliázó építőanyag építőipari szerszám épületgépészet épületgépészeti szerelvény ereszcsatorna excentercsiszoló faipari szerszám falfesték felszín alatti vízvizsgálat fémipari szerszám fémkeresés festékáru festékkeverő gép festőszerszám fólia folyamatos lyukasztó fúrógép fúrókalapács fürdőszobafelszerelés gáz gépipar gérvágó glett gyalugép hangszigetelési anyag hegesztéstechnika hegesztőgép hőszigetelési anyag hullámlemez idomacél ipari gáz ipari porszívó kéményrendszer kertészeti szerszám kéziszerszám kőműves szerszám kötőelem láncfűrész lánghegesztő lemez lemezvágó létra levegős szerszám locsolótömlő lyukfűrész mezőgazdasági fólia munkavédelem munkavédelmi bakancs munkavédelmi eszköz munkavédelmi kesztyű munkavédelmi ruházat munkavédelmi sisak munkavédelmi szemüveg műanyag láda műanyagáru nehézlemez pántológép PB gáz pirotechnikai szolgáltatás plazmavágó polcrendszer polírozógép porral oltó készülék rögzítéstechnika sarokcsiszoló saválló acél segédanyag sövényvágó szakmai tanácsadás szalagcsiszoló számítógépes színkeverés szaniter szegőléc szerszám szerszámgép szigetelés szilikon színesfém termék szorítóbilincs talpas csiszoló termékbemutató tetőfedő anyag tetőfólia tetőtéri ablak tüzeléstechnika tűzijáték tűzijáték lebonyolítása tűzijáték tervezése tűzőgép tűzvédelem vakolat vasanyag vasáru védőfelszerelés védőkesztyű védőruha védősisak védőszemüveg vésőgép villamossági anyag vízszigetelési anyag zár zártszelvény

Detektor Plussz 11 Lőszermentesítő Kft.

Cím:
3400, Mezőkövesd Mihály u. 24.
telefon:
49/416-802
mobil:
49/416-802
Tevékenység rövid leírása:
Az építőipar, a mélyépítés és a környezetvédelem területéhez kapcsolódó új szolgáltatást ajánlok Önnek, a megvalósulás alatt, illetve előtt álló beruházási,kivitelezési tevékenységeihez.

- A DETEKTOR PLUSZ 11 Lőszermentesítő Kft., a vízfelszín alatti talajrétegben, és a talajban előforduló katonai rendeltetésű-robbanószerkezetek műszeres felkutatását és a területek mentesítését végzi.
Az elvállalt munkákat nagy értékű biztosítási garancia mellett, felkészült, nyugállományú- tűzszerész szakembereink végzik el,a szerződésben meghatározott időre.
Az általunk elvégzett tevékenységért mindennemű felelősséget és garanciát vállalunk. A műszeres felkutatást, a talaj felszínétől számított 2-3-4-5-6 m-es mélységig végezzük a megbízó igényei szerint. A tevékenységünk megkezdése előtt hadtörténeti, levéltári kutatásokat végzünk az adott területre vonatkozóan.
A szakembereink több évtizedes tapasztalatait felhasználva segítjük az építőket, tervezőket, tulajdonosokat, hogy a megvalósuló beruházást, biztonságosan lebonyolítsák és a területeket rendeltetésszerűen használhassák.

-A második világháború a környezetre nézve maradandó, veszélyes emlékeket hagyott a talajban is. Az Önök által megvalósuló beruházások, építések helyszínei a második világháború alatt, harcok és bombázások színterei is voltak.
A mélyebben befúródott , vagy hátrahagyott robbanószerkezetek jelentős része, jelenleg is a talajban van, és ezek felkutatása csak speciális technikával, technológiával, szakemberekkel valósítható meg biztonsággal és teljes garanciával. Megelőző,revitalizációs tevékenységünket ajánljuk minden beruházónak és tulajdonosnak, aki a talajban munkát végez, vagy végeztet, mert az országban csak igen kevés helyszínen végeztek nagymélységű lőszer- felkutatásokat.
-Tevékenységünk árai a beruházások összes költségéhez viszonyítva az 1 százalékot sem érik el.

NEM A SZERENCSÉBEN, HANEM A SZAKÉRTELEMBEN BÍZUNK !

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.