Értékelje a céget!
23 találat 1 | 2 | 3

FVM Középmagyarországi Agrárszakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola

Cím:
1106, Budapest Maglódi út 4/B.
e-mail:
kapcsolat@fvmkaszk.hu
telefon:
kapcsolat@fvmkaszk.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az élelmiszeripari szakképzésnek iskolánkban közel 50 éves hagyományai vannak.A jogelőd az I. számú Élelmiszeripari Tanuló és Szakképző Intézet, a Későbbi Bercsényi Miklós Tanulóiskola 1952-ben létesült és szakmunkásképzőként működött Pesterzsébeten. 1970-ben egyesülve az Élelmiszeripari Technikummal és az Élelmiszeripari Szakközépiskolával létrejött Kőbányán a sörgyár, a konzervgyár és a növényolajgyár szomszédságában a Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakmunkásképző Intézet. Az iskola névadója gróf Bercsényi Miklós a kuruc-világ sokoldalú diplomáciai tevékenységet folytató katonája, hadvezér és politikus, kitűnő szervező, II. Rákóczi Ferenc barátja volt, aki egyúttal a hadtápparancsnoki feladatokat is ellátta. Az iskola képzési profilja az alapítás évében gyakorlatilag szakmunkás és szakközépiskolai szintű élelmiszeripari szakemberképzés, specializálódva hús, tartósítóipari és erjedésipari képzésre.A nyolcvanas évek reforma ként létrejött az élelmiszeripari szakközépiskola keretei között az ötéves élelmiszeripari technikus képzés. Ebben az időszakban profilbővítésként indítottuk az élelmiszeranalitikus technikus képzést. Az élelmiszeripari szaktanárképzésben 1972 óta a Gödöllői Agrártudományi Egyetem (2000. január 1-től Szent István Egyetem). Tanárképző Intézetének Gyakorlóiskolájaként sok száz tanárjelölt képzésében vettünk részt a pedagógiai gyakorlatok bázisaként. 2000. január 1-től iskolánk fenntartója a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium. Az új évezred küszöbén iskolánknak 29 osztályában 617 tanuló van. Oktatunk a NAT szerint 9-10. osztályban világbanki pályaorientációval. Képezünk szakmunkásokat és technikusokat hagyományos módszerrel, valamint OKJ szerint. Működtetjük a szakmunkások intenzív szakközépiskoláját.A piac igényei szerint indítunk tanfolyamokat vállalkozóknak. A következő tanévben kívánjuk indítani a világbanki modell szerint az élelmiszerminősítő technikus piacorientált szakképzést és a kilencedik osztályban a médiaoktatást.
Iskolánk Kőbányán (Maglódi út 4/b.) kiépített HACCP szerinti minőségbiztosítási rendszerrel működő hús-, konzerv- és söripari tanüzemmel, valamint tanbolttal és a legkorszerűbb élelmiszeranalitikai műszerekkel felszerelt laboratóriumokkal rendelkezik. Végzett szakembereink keresettek a hazai és külföldi munkaerőpiacon, az élelmiszeripari üzemek, bevásárló központok, kutatóintézetek, oktatási intézetek közül a szakmunkás, a technikusi, illetve a laboratóriumi élelmiszerellenőrzési feladatok ellátására. A tehetségesek közül sokan szakirányú felsőfokú képzést adó intézményekben folytatják tanulmányaikat. Intézményeink országos beiskolázású, vidéki tanulóinknak 160 férőhelyes kollégiumunk ad otthont. Nemzetközi kapcsolataink széleskörűek. Világbanki programokban veszünk részt. Ennek kapcsán, külföldi tanulmányutakon ismerkedünk a moduláris piacorientált képzésekkel. 2003-tól az Europen Scholnet tagja vagyunk. Az oktatási minőségbiztosítási rendszerének folyamatos kiépítése mellett a piac igényeinek megfelelő iskolarendszerű és tanfolyami jellegű élelmiszeripari szakember, valamint szaktanárképzés kiemelt feladatunk. Diákjaink a Leonardo projekt kapcsán külföldi szakmai gyakorlaton megszerezték az EUROPASS igazolványt. Bővebb információért kérem kattintson a weblapcímünkre!

TAVERNA Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

Cím:
1133, Budapest Dráva u. 18-22.
telefon:
350-1546
fax:
350-1546
Tevékenység rövid leírása:
A Taverna Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakképző Iskola nevében köszöntjük Önt, és egyben köszönjük, hogy érdeklődést mutat az iskolánkban folyó, érettségizettek részére kínált szakképzések iránt.
A turizmus és vendéglátás területén megjelenő munkaerő-szükséglet kielégítését segíti az 1988-ban alapított
Taverna Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakképző Iskola, mely az első magániskola volt Magyarországon a vendéglátás területén.
A piacképes szaktudás elsajátítása után, hallgatóink nem csak a magyar vendéglátó és idegenforgalmi gazdálkodó cégeknél, hanem szakmai tudásukkal az Európai Unió területén is kiemelkedően helyt állnak.
Komplex képzési rendszerünkkel lehetővé tesszük az alapszakmák elsajátításán kívül, a közép- emelt - illetve a felsőfokú szakképzésbe való bekapcsolódást. A képzési szintek egymásra épülésével, az adott szakmai területen való továbbképzési lehetőséggel az Európai Unió által meghirdetett Life-Long Learning -élethosszig tartó tanulás- programját kívánjuk diákjaink számára biztosítani. Az egész életen át tartó tanulás szükségessége megnőtt egy olyan Európában, amelyet gyors társadalmi és gazdasági változások jellemeznek. Ezek a kihívások egyre inkább mindennapjaink részévé válnak, fokozzák a szakmai tudás folyamatos frissítésének és megújításának igényét.
Iskolánk dinamikus fejlődésének és gyors alkalmazkodásának köszönhetően a 2002/2003-as tanévben nappali és levelező tagozaton indítottuk a felsőfokú akkreditált szakképzést, mellyel a ?Bologna- folyamatban? meghatározott képzési modell első lépcsőjét valósítottuk meg.
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!

Expertus Szerviz

Cím:
8200, Veszprém Völgyhíd tér 3.
fax:
88/591-590
telefon:
88/591-590
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1996-ban alakult, számítástechnikai szolgáltatások nyújtására.
1998-ban a felmerült vevői igényekhez alkalmazkodva számítástechnikai képzéseket kezdtünk szolgáltatni.

Educationis Oktatási Alapítvány Szakképző Iskolája

Dr. Szántay és Társa Kft.

Cím:
1027, Budapest Frankel Leó utca 26. I/3.
telefon:
316-3080
fax:
316-3080

AuTóth - Autós-Motorosiskola

Cím:
2400, Dunaújváros Vasmű út 39.
telefon:
25/400-800
telefon:
25/400-800
Tevékenység rövid leírása:
Türelem, színvonal elérhető áron! Járművezető képző iskolánk 1990-ben alakult. Várunk mindenkit szeretettel és óriási kedvezményekkel!

Linea Group Bt.

Cím:
5000, Szolnok Kossuth u. 3.
fax:
56/513-355
telefon:
56/513-355
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk akkreditált angol és német általános nyelvoktatással, akkreditált szakmai angol oktatással: katonai szaknyelvi vizsgára ( ARMA / STANAG ) való felkészítéssel foglalkozik. A tanfolyamok időbeli és tartalmi kialakítása mindig testreszabott és a mindenkori igényekhez alkalmazkodik tanfolyamtípus, intenzitás, óraszám, tananyag, oktatási formák tekintetében. A tandíj 30%-a leírható a személyi jövedelemadóból.

Horváth & Dubecz Tanácsadó Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.