Értékelje a céget!
6 találat 1

Agenda-Age Kft.

COMPUTER EMPORIUM Kft.

Cím:
1131, Budapest Keszkenő u. 22.
telefon:
216-49-65
telefon:
216-49-65
Tevékenység rövid leírása:
Elorendelés:

Minden kedd délután e-mailen küldjük elorendeléses árlistánk (kb. 800tétel) melybol aznap este 7 óráig szintén e-mailen rendelhetnek. A szállítást 8 napra vállaljuk, azaz a következo hét szerda, csütörtökjére érkezik az áru. Az áru érkezésérol telefonon értesítjük a cégeket, visszaigazolást hétfon tudunk adni szintén telefonon.

Raktárkészlet:

A rendeléses lista mellett egy héten 2-3 alkalommal megküldjük raktárkészletes listánkat is melyben az árak mellett, feltüntetjük a készleten lévo mennyiségeket is. Így Önök is könnyebben kalkulálhatnak. A raktárkészletrol a foglalás illetve árukiadás folyamatos.

Garancia:

Minden terméket a saját gyártója által ellátott gyári szám alapján tartunk nyilván. Tehát mi nem bontogatjuk ki a termékeket a gyári csomagolásból, nem címkézzük össze oket. A megvásárolt termékekrol garancialevelet adunk ki. Általánosságban a garancia 1 év az ettol eltéro idotartamokat (2 ill. 3 év) külön feltüntetjük.


Fizetési feltételek:

Új cégek esetén készpénzzel, a kölcsönös bizalom kialakulása (heti rendszeres vásárlás, rendezett körülmények stb.) után pedig 1 napos átutalással fizethetnek.

Az elso vásárlás elott minden céget regisztrálunk, ehhez szükséges:

Kitöltött regisztrációs lap
Cégbírósági bejegyzés
Aláírási címpéldány
Társasági szerzodés,?.illetve ezek másolatai.

Carbocomp Kft.

Cím:
7623, Pécs Szabadság u. 48.
fax:
72/511-969
e-mail:
72/511-969

Avaya Magyarország Kft.

Cím:
1052, Budapest Váci u. 1-3.
fax:
359-0583
telefon:
359-0583
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk informatikával és telekommunikációval foglalkozik.
Az Avaya azzal, hogy a világ legjobb kommunikációs megoldásait biztosítja, lehetővé teszi cégek, vállalkozások számára, hogy professzionális szolgáltatásokat nyújtsanak és kiemelkedő üzleti eredményeket érjenek el. Piacvezetőként az Avaya rendelkezik azzal a képességgel, hogy meghatározó szerepet játsszon a hang- és adatkommunikáció egységesítésében az üzleti alkalmazások és átfogó szolgáltatások kifejlesztésével. Termékeinkkel és sazolgáltatásainkkal ügyfeleink jelentős mértékben javíthatják működésük gazdaságosságát, növelhetik üzleti teljesítményüket, kiemelkedő eredményeket érhetnek el ügyfélkapcsolatuk fejlesztésében.

Flash 4 Számítástechnikai Kft.

Cím:
1016, Budapest Naphegy tér 8.
fax:
224-0268
telefon:
224-0268
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk integrált számítástechnikai rendszerek üzemeltetésével foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.