Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Nec Deutschland GMBH Magyarországi Képviselet

Cím:
1036, Budapest Lajos u. 48-66.
telefon:
430-3803
fax:
430-3803
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk több mint 30 éve működik Magyarországon a számítástechnika, a telekommunikáció, valamint az elektronika területén.

7+ Számítógép Hálózati Kft.

Cím:
1118, Budapest Homoród u. 17.
fax:
248-3216
telefon:
248-3216
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk számítógépes terminálok, navigációs rendszerek gyártásával foglalkozik.

MBPS 2003 Kft.

Cím:
2030, Érd Erzsébet u. 41.
fax:
209-5847
telefon:
209-5847
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk informatikai kábelek szerelésével foglalkozik.

SystelNet Kft.

Cím:
1012, Budapest Márvány u. 17.
telefon:
398-1641
:
398-1641
Tevékenység rövid leírása:
Szélessávú internet- és adatszolgáltatások mikrohullámú technológiával.

Cybernetic Irányítástechnikai Tervező és Kivitelező Kft.

GeneralCom Kft.

Cím:
2040, Budaörs Farkasréti út. 1.
e-mail:
generalcom@generalcom.hu
fax:
generalcom@generalcom.hu
Tevékenység rövid leírása:
Vállalatunk infrastrukturális létesítmények, mélyépítési és közműépítési, környezetrendezési munkák fő- és alvállalkozói szintű kivitelezése mellett magasépítési létesítmények megvalósításával foglalkozik.
Környezetvédelmi portfoliónk átöleli a közműtervező szoftverek fejlesztésétől elkezdve a tervezési, műszaki ellenőrzési feladatokat, műtárgyak kivitelezését is. A környezetünkkel kapcsolatos mérnöki feladatok megoldására magasan képzett szakembergárdát alkalmazunk a levegő, víz, talaj, élővilág, épített és természeti környezet területén. Munkatársaink a környezetvédelem különböző ágaiban szerzett sokéves szakmai tapasztalataikat felhasználva képesek a hazai és nemzetközi, ezen belül is elsősorban az Európai Uniós elvárásoknak megfelelő szintű szakmai tanácsadást nyújtani valamint tervezői, kivitelezői illetve műszaki ellenőri tevékenységet folytatni.
Szoftverfejlesztő üzletágunk által forgalmazott termékek: 4M INTELLICAD, SEWCAD, GENERALSTORM, GENERALNET.
Társaságunk továbbá mobil távközlési vállalatok részére kínál magas színvonalú szolgáltatást versenyképes áron. Magas szakmai felkészültséggel rendelkező és jól motivált csapatunk segítségével teljes körű szolgáltatást nyújtunk az akvizíciótól és tervezéstől kezdődően a kivitelezésen át az üzemeltetési és karbantartási feladatokig.
650m2-es jól felszerelt lakatosüzemünk végzi acélszerkezetek gyártását. Alpintechnikában jártas szerelőbrigádunk az általunk gyártott acélszerkezetek szerelését végzi, de otthonosan mozog a csarnoképítés és vízépítési létesítmények acélszerkezet szerelési munkáinak területén is.
Budaörsi 1800m2-es raktárunkban a legmagasabb logisztikai elvárásoknak megfelelően kezeljük Megrendelőink anyagait a néhány forintos alátétektől kezdve a több tízmilliós berendezésekig. Raktáraink állványrendszerrel és a szükséges emelőgépekkel ellátottak. Az üzletág rendelkezik az anyagbeszerzéshez, szállításhoz szükséges gépjárművekkel, a furgonoktól egészen az önrakodós teherautóig.

FARAD Kft.

Cím:
1173, Budapest Mezőtárkány u. 25.
telefon:
256-0199
fax:
256-0199
Tevékenység rövid leírása:
Az alaptevékenységünkbe tartozik az adat és telefon strukturált hálózatok tervezése, szerelése, felügyelete és karbantartása. Képzetségünk alapján megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk a feladat felmérésétől kezdve, tervezés, eszközszállítás, üzembe helyezés garanciális és azon túli szolgáltatásokig.
Legnagyobb erősségünk az optikai, gerinc és helyi hálózat megvalósítása, valamint kábelfektetés, végpontszerelés, végkihegesztés, csatlakozó végződtetés, hálózat mérés, fenntartás. A mai kor követelményeinek megfelelően vezeték nélküli technológiák alkalmazását is műveljük neves beszállítók eszközeire építve. Az irodai rendszerek áramellátása része a tevékenységi körünknek, szünetmentes és normál elektromos hálózatok kiépítése formájában. A számítógép és telefonhálózatokban használatos összes patch- kábel típust gyártjuk mérettől és típustól függetlenül
Célunk, hogy, szolgáltatásaink minősége, szakszerűsége és gyorsasága minden régi partnerünk számára természetes legyen, új partnereinknek pedig kellemes meglepetést jelentsen. Döntéseink középpontjában a vevő, illetve a megrendelő áll!

Signalman Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Hímes u. 2.
telefon:
42/433-814
fax:
42/433-814
Tevékenység rövid leírása:
A Signalman Kft. egy olyan vagyonvédelemmel és speciális elektronikus rendszerekkel foglalkozó vállalkozás, amely a különleges feladatok megoldásában is segíthet.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.