Értékelje a céget!
36 találat 1 | 2 | 3 | 4

Mobile Power Hydraulik Kft.

Cím:
1174, Budapest Táncsics M. út 45.
telefon:
258-4700
fax:
258-4700

Mobiline Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Mobiline Kft. fiatal kora ellenére nagy tapasztalatú vállalkozás. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy a robbanásszerűen terjedő mobil kommunikáció és a távközlési liberalizáció nyomán megjelenő új és még újabb távközlési szolgáltatásokat közvetítsük a vállalatok, intézmények, az üzleti világ számára. Munkánkra - pár év tapasztalata alapján mondhatom - nagy szükség van. Az utóbbi években a mobil kommunikáció ugrásszerű fejlődésen ment keresztül. A hagyományos távközlési szolgáltatások mellett, nagyszerű mobil hang, adat, fax, SMS... stb, szolgáltatások jelentek meg. Ennek következtében az üzleti kommunikáció is kettéhasadt. Irodában dolgozó munkatársaink hagyományos eszközeik (telefon, e-mail) felhasználásával kommunikálnak mozgásban lévő munkatársaikkal, ügyfeleikkel, akik mobiltelefonokat használnak. A mobil technológiának ez a fejlődése azonban a hagyományos üzleti kommunikációs rendszerek technológiájának fejlődésétől függetlenül történt.Ügyfeleink azonban szeretnék mindig a számukra legelőnyösebb távközlési szolgáltatásokat igénybe venni, függetlenül attól, hogy azokat hagyományos vagy mobil szolgáltatást nyújtó cégek kínálják. Ügyfeleink e szabad választása érdekében olyan megoldásokat dolgozunk ki, melyek biztosítják a két technológia természetes együttműködését, a vezetékes és mobil szolgáltatások hordozhatóságát. A mobil távközlési szolgáltatások nem csak a hagyományos üzleti kommunikációt alakítják át. Új lehetőségeket kap a telemetria, a vagyonvédelem, a mobiltelefon megjelenik mint berendezések távvezérlője és szerepet kaphat mint elektronikus fizetőeszköz. A Mobiline Kft. fiatal vállalkozás, mert fiatal a technológia, az üzleti terület is amin dolgozik, de nagy tapasztalattal rendelkezik, mert munkatársainknak az üzleti kommunikáció területén szerzett 10 éves gyakorlatára, kapcsolatrendszerére épít. Berendezéseinket ügyfelünk telephelyén üzembe helyezzük, a GSM hálózathoz illesztjük. A garanciális időn belüli és azon kívüli szerviz munkák elvégzésére javító szolgálatot tartunk fent, mely tevékenysége kiterjed Magyarország egész területére.

Gamma Electronics

Cím:
4031, Debrecen Határ út 1/C
telefon:
52-530-300
fax:
52-530-300

GeoDesy Kft.

Cím:
1083, Budapest Szigony u. 9.
telefon:
313-7634
:
313-7634

DigitCam

Cím:
1072, Budapest Rákóczi út 4-6.
fax:
235-0572
telefon:
235-0572
Tevékenység rövid leírása:
Fő profilunk komplett megoldások nyújtása a digitális fényképezés egész területén, a képrögzítéstől a fotók szoftveres feldologozásán át az adatok archiválásáig.

Hidro Elem Kft.

Cím:
4181, Nádudvar Bem József u. 10.
telefon:
54/480-590
e-mail:
54/480-590
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1995-ben alakult 100% magyar tulajdon, a német Voswinkel GmbH termékeinek magyarországi forgalmazására, hidraulika és ipari tömlőgyártásra, a gyártási profiljában vezető német cég kiváló minőségű hidraulikatömlő csatlakozókat, és hidraulika gyorscsatlakozókat gyárt.

Megalakulásunk előtt 1989-től más tulajdonosi szerkezetben Magyarországon az elsők között kezdtünk el a DIN szabványnak megfelelő gyártást és elemforgalmazást, Nádudvaron. Az eltelt több mint tíz évben cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően bővíteni tudtuk kínálatunkat, ma már a hidraulika teljes palettáján tudunk megoldást kínálni Tisztelt Partnereinknek.
Társaságunk a hidraulikus tömlők gyártása és hidraulikus berendezések elemeinek forgalmazása tevékenységi területén minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet.

Székhelyünk és központi telepünk Nádudvaron van, valamint Debrecenben is saját telephelyen működünk, de kereskedelmi kapcsolataink (Kis- és Nagykereskedelem) az ország egészére kiterjednek, "minőség és megbízhatóság elérhető áron" ezzel igyekszünk Tisztelt Partnereink segítségére lenni.

A Hidro Elem Kft munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek a hidraulika- rendszerek -elemek területén, szolgáltatásainkkal a nap 24 órájában rendelkezésre állunk a hidraulika területén, (tömlőgyártás, javítás, karbantartás, olajszerviz) kiszállással, vagy műhelyeinkben.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal részletesen megismerkedhetnek honlapunkon, reméljük segítségükre tudunk lenni, és nem sokára Partnereink között üdvözölhetjük Önöket is!

Fonet Kft.

Cím:
1131, Budapest Tél u. 139
fax:
320-3022
telefon:
320-3022
Tevékenység rövid leírása:
A FONET Kft. vezető a száloptikai hálózatok területén. 1993 óta működik egyedülálló tapasztalattal a száloptikában. Mint forgalmazó, legfontosabb terméke az optikai kábel. Gyártóként világszínvonalon gyártja az optikai patch, pigtail kábeleket ST, SMA, FDDI, ESCON, FC, SC, LC, MT-RJ, E2000 típusú csatlakozókkal. Akkreditált műszerkalibráló laborral rendelkezünk, amely kalibrálja az optikai műszereket és a kapcsolódó rezes műszereket egyaránt.

FÖRSTEMANN Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Westsik Vilmos u. 25/a
telefon:
42/470-670
fax:
42/470-670

ASPEN Business Logic Computing Kft.

Cím:
1136, Budapest Tátra u. 15/b. I/1.
fax:
359-3058
telefon:
359-3058
Tevékenység rövid leírása:
A Cardnet Kártyarendszerek és Szolgáltatások Részvénytársaság azzal a céllal alakult 1992-ben, hogy teljeskörű kártya- és banksemleges szolgáltatást nyújtson a magyarországi elektronikus kártyaelfogadás területén, és jelentős szerepet játsszon a hazai credit-, debit- és chipkártya elfogadói piacon.

KTI Networks

Cím:
1143, Budapest Hungária krt. 65.
telefon:
383-4353
telefon:
383-4353

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.