Értékelje a céget!
36 találat 1 | 2 | 3 | 4

Golden-Network Bt.

Cím:
2600, Vác Rádi út 8.
telefon:
27/510-645
telefon:
27/510-645
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk szakembereivel vállalja optikai hálózatok kiépítését a tervezéstől az üzemkész átadásig, felügyeletet, karbantartást, fenntartást akár átalánydíjasan is.

Laptop.hu Kft.

Cím:
1013, Budapest Attila út 47 fsz.
fax:
212-97-80
telefon:
212-97-80
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységünk célja olyan kereskedelmi és szervizszolgáltatás nyújtása, melynek során megkeressük a vevőink igényeinek minden szempontból megfelelő és optimális számítástechnikai eszközt.
Ezt a célt választékunkkal és szakembergárdánk munkája révén kívánjuk elérni.

Ace Telecom Kft.

Cím:
1033, Budapest Óbudai-sziget 213.
fax:
437-0599
mobil:
437-0599
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1997-ben azzal a céllal alakult, hogy kis és közép-vállalatok számára teljes körű informatikai és kommunikációs szolgáltatásokat biztosítson.

A hálózat és szolgáltatásfejlesztés célja megalakulásunk óta a saját, független és alternatív technológiákon alapuló hálózat kialakítása. Ennek eredményeképp saját, kiterjedt optikai és digitális mikrohullámú gerinchálózatunkkal jelenleg Budapest 85%-át lefedő szolgáltatási területtel rendelkezünk.

A kezdetben csak üzleti felhasználásra koncentrálódó szolgáltatás portfóliónk a lakossági szegmensben egyre népszerűbb szélessávú hozzáférések megjelenését követően átalakult. Az alapelv a lakossági felhasználóknak nyújtott szolgáltatások esetén is a technológiai háttér függetlensége, illetve a szolgáltatások igénybevételének szabadsága volt. Mind üzleti, mind lakossági területen a hagyományos vezetékes hálózatoktól független megoldások biztosításával szolgáltatunk.

Jelenlegi ügyfélbázisunk 75%-át üzleti felhasználóink adják, célunk a jövőben is a vállalati felhasználók, illetve viszonteladóink és szolgáltatói partnereink széles körű kiszolgálása. Szakembereink és magas színvonalon kiépített illetve üzemeltetett hálózatunk segítségével gyorsan, hatékonyan vagyunk képesek ügyfeleink igényeinek kielégítésére, egy-egy új szolgáltatás kialakítására és bevezetésére.

Ügyfélszolgálatunk és operátoraink segítségével gyors, szakértő segítséget nyújtunk ügyfeleink számára, fontosnak tartjuk az ügyfélkapcsolatok magas szintű kezelését.

Tagjai vagyunk az Internet Szolgáltatók Tanácsának és rendelkezünk a Nemzeti Hírközlési Hatóság szolgáltatási engedélyével.

Polyform Fotó Nagykereskedés

Cím:
1107, Budapest Ceglédi u. 1-3.
telefon:
431-3441
:
431-3441

Mobile Power Hydraulik Kft.

Cím:
1174, Budapest Táncsics M. út 45.
telefon:
258-4700
fax:
258-4700

Mobiline Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Mobiline Kft. fiatal kora ellenére nagy tapasztalatú vállalkozás. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy a robbanásszerűen terjedő mobil kommunikáció és a távközlési liberalizáció nyomán megjelenő új és még újabb távközlési szolgáltatásokat közvetítsük a vállalatok, intézmények, az üzleti világ számára. Munkánkra - pár év tapasztalata alapján mondhatom - nagy szükség van. Az utóbbi években a mobil kommunikáció ugrásszerű fejlődésen ment keresztül. A hagyományos távközlési szolgáltatások mellett, nagyszerű mobil hang, adat, fax, SMS... stb, szolgáltatások jelentek meg. Ennek következtében az üzleti kommunikáció is kettéhasadt. Irodában dolgozó munkatársaink hagyományos eszközeik (telefon, e-mail) felhasználásával kommunikálnak mozgásban lévő munkatársaikkal, ügyfeleikkel, akik mobiltelefonokat használnak. A mobil technológiának ez a fejlődése azonban a hagyományos üzleti kommunikációs rendszerek technológiájának fejlődésétől függetlenül történt.Ügyfeleink azonban szeretnék mindig a számukra legelőnyösebb távközlési szolgáltatásokat igénybe venni, függetlenül attól, hogy azokat hagyományos vagy mobil szolgáltatást nyújtó cégek kínálják. Ügyfeleink e szabad választása érdekében olyan megoldásokat dolgozunk ki, melyek biztosítják a két technológia természetes együttműködését, a vezetékes és mobil szolgáltatások hordozhatóságát. A mobil távközlési szolgáltatások nem csak a hagyományos üzleti kommunikációt alakítják át. Új lehetőségeket kap a telemetria, a vagyonvédelem, a mobiltelefon megjelenik mint berendezések távvezérlője és szerepet kaphat mint elektronikus fizetőeszköz. A Mobiline Kft. fiatal vállalkozás, mert fiatal a technológia, az üzleti terület is amin dolgozik, de nagy tapasztalattal rendelkezik, mert munkatársainknak az üzleti kommunikáció területén szerzett 10 éves gyakorlatára, kapcsolatrendszerére épít. Berendezéseinket ügyfelünk telephelyén üzembe helyezzük, a GSM hálózathoz illesztjük. A garanciális időn belüli és azon kívüli szerviz munkák elvégzésére javító szolgálatot tartunk fent, mely tevékenysége kiterjed Magyarország egész területére.

Gamma Electronics

Cím:
4031, Debrecen Határ út 1/C
telefon:
52-530-300
fax:
52-530-300

GeoDesy Kft.

Cím:
1083, Budapest Szigony u. 9.
telefon:
313-7634
:
313-7634

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.