Értékelje a céget!
29 találat 1 | 2 | 3

UNITIS Rendszerház Rt.

Cím:
2040, Budaörs Kinizsi u. 2/b
telefon:
23/505-050
fax:
23/505-050
Tevékenység rövid leírása:
Az UNITIS Rendszerház Rt. integrált szolgáltatásokat kínál közép- és nagyvállalatok részére. A cég elsősorban tanácsadással és IT rendszerek bevezetésével foglalkozik az alábbi területeken: adattárház, alkalmazásfejlesztés, háromdimenziós tervezőrendszerek (3D CAD/CAM), e-business megoldások, vállalatirányítási rendszerek, ügyfélkapcsolati rendszerek, rendszerintegráció, intelligens létesítménygazdálkodás, logisztikai rendszerek, mérnöki szolgáltatás. Forgalmazott márkák: Hewlett Packard, Cisco, Pro/Engineer, Pro/Desktop, Windchill, Shopsite, Webshop, Speedikon, Microsoft Windows.

SÁPI Rács és Redőnytechnika Kft.

Cím:
1194, Budapest Sas köz 21-23.
telefon:
357-4277
fax:
357-4277
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket 1982-ben családi vállalkozásként alapítottuk, mely jelenleg is a család tulajdonában van. 42 különböző rács- és redőnytípust gyártunk. Munkánk eredményeként mára a cég piacvezetővé vált Magyarországon. Ennek a dinamikus fejlődésnek és terjeszkedésnek eredményeként cégünk az ezredfordulóra nemzetközi cégcsapattá nőtt. Nem feledkezünk meg a régebben készült termékeinkről sem. Ezeknek karbantartására, szükség szerinti javítására igen nagy figyelmet fordítunk.

HAISystems Kft.

Cím:
1143, Budapest Jurisics Miklós u. 20.
e-mail:
info@haisystems.hu
fax:
info@haisystems.hu
Tevékenység rövid leírása:
Szakmai tevékenységünk az országos viszonylatban is magas színvonalú tudásbázisunkra épül, ami munkatársaink speciális szakképzettségén, tudásán, szakmai tapasztalatain alapul és aminek folyamatos építése, bővítése része cégünk üzleti és marketing filozófiájának. Tevékenységünket szorosan támogatja az IBM Magyarországi Kft. Szakmai tevékenységünkkel a "HIGH-END" informatikai szegmens kiszolgálását, támogatását, feladatainak és problémáinak megoldását céloztuk meg. A HAISystems Kft. erőssége, hogy országosan kimagasló színvonalú szakmai háttérrel és jelentős eredményekkel rendelkezik UNIX és Windows platformú középkategóriás és nagygépes informatikai rendszer-megoldások kialakításában és kapcsolódó szolgáltatások nyújtásában. Cégünk legjelentősebb szolgáltatásai elsősorban IBM gyártmányú pSeries és xSeries szerverekből álló, akár több ezer felhasználó egyidejű kiszolgálására alkalmas nagy-megbízhatóságú rendszerek tervezése, megvalósítása, a kapcsolódó alkalmazások, hardver és szoftver elemek egységes rendszerbe integrálása. Magasan és speciálisan képzett szakembereink - ha szükséges - folyamatos rendelkezésre állással biztosítják ügyfeleink részére a rendszertámogatási, rendszertervezési, rendszer-felügyeleti szolgáltatásokat. Vállalkozunk a kapcsolódó fejlesztések elvégzésére, alkalmazói rendszerek illesztésére, IT szaktanácsadásra, és szakértői tevékenységre.
Az Opsys Kft. - a HAISystems Kft. fő tulajdonosa - egykori tevékenységeinek túlnyomó részét ma már a HAISystems végzi. A két cég szorosan kapcsolódik egymáshoz.

Sapiente Bt.

Cím:
1067, Budapest Teréz krt. 39. II./3.
telefon:
70/314-0276
:
70/314-0276
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk elsősorban grafikával és térképészettel foglalkozik.

H-SaPient Bt.

Cím:
9024, Győr Répce u. 25.III/8.
fax:
96-429-647
telefon:
96-429-647
Tevékenység rövid leírása:
A Bt. fő tevékenységi körében az SAP különböző verzióval kapcsolatos infomatikai, számítástechnikai tevékenységek központi szerepet játszanak.

Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola

Cím:
1052, Budapest Piarista köz 1.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Sapientia elsődleges célja, hogy teológiai és spirituális hátteret biztosítson a negyven éves kényszerszünet után újraéledő szerzetességnek.

Facility Manager Tanácsadó Kft.

Cím:
1056, Budapest Nyári Pál u. 5.
telefon:
321-6899
fax:
321-6899

Sapiro-Transz Faipari Kft.

Cím:
4320, Nagykálló Rákóczi telep
telefon:
42/595-509
fax:
42/595-509
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 2002-ben alakult, családi vállalkozásként működik. Fő tevékenységeink: beltéri ajtók gyártása tömör fából, valódi fa furnérozással, ill. festhető MDF-ből egyedi méretben, nagy színválasztékban, magas minőségben. Ezen kívül foglalkozunk még falépcsők, falburkolatok, bútorok (konyhaszekrények, konyhafrontok, előszobabútorok, hálószobabútorok) és egyéb belsőépítészeti termékek gyártásával egyedi méretben és kivitelben. Kültéri (tömör fa, ill. műanyag) nyílászárók forgalmazása, illetve kültéri fa nyílászárók gyártása, beépítése is szerepel tevékenységeink között. Telephelyünkön nagy választékban kínálunk fűrészárut (borovi fenyő, vörösfenyő, bükk, tölgy, kőris, juhar, cseresznye, dió stb...) alapanyagokból.

Noldex Szervező és Szolgáltató Zrt.

Cím:
1103, Budapest Sorház u. 6/5.
fax:
262-9338
telefon:
262-9338
Tevékenység rövid leírása:
A Noldex Szervező és Szolgáltató Zrt.-t 1991-ben alakították magánszemélyek, akkor még korlátolt felelősségű társaságként. A társaság fő profilja a rendszerváltás után átalakuló vállalatok támogatása volt az üzleti folyamatok újraszervezése (BPR) segítségével. Az elfogadott stratégia fontos elemének tekintették, hogy elméletileg megalapozott, kipróbált módszertanok, know-how, álljon rendelkezésükre, mert így lehet csak szakmai elismertséget szerezni, hosszútávon sikereket elérni a szolgáltatási piacon. A kialakított módszertan a SYSMO nevet kapta, amely csoporttechnikák alkalmazására épülve lett az üzleti folyamatok újraszervezésének kiváló eszköze.

Hamarosan megkezdték egy komplex szolgáltatás fejlesztését, amely részvénytársasági formába átalakuló vállalatok név szerinti részvény-nyilvántartásának, a közgyűlés megszervezésének és a tulajdonrész arányában történő szavazás számítógépes kiértékelésének hathatós eszköze lett. A fejlesztés során kialakított termékek a részvénykönyv-nyilvántartási szoftver, amelyet azóta is több helyen sikerrel alkalmaznak, a vonalkódoos azonosításra épülő számítógépes regisztráló és szavazatszámláló rendszer, amely a komplex közgyűlés-szervezési szolgáltatás keretében teljeskörű megoldást nyújt elsősorban a nagyszámú tulajdonossal rendelkező vállalatok számára.

Az számitógépes vonalkódos regisztrációra kifejlesztett szoftver kiválóan alkalmas mindenféle olyan rendezvény helyszíni beléptetésének támogatására, ahol név szerinti regisztráció szükséges (például konferenciák, tanfolyamok, amelyeken előzetes bejelentkezés, esetleg részvételi díj szükséges).

Az automatikus azonosításban rejlő lehetőség alapján, a vonalkód technika más területeken történő alkalmazásával került sor raktár-gazdálkodási, gyártáskövetési rendszerek fejlesztésére, amelyek az SAP-hoz, a világvezető integrált vállalatirányítási rendszerhez illesztve kerültek kialakításra. Ugyancsak az automatikus azonosítási technológiának egy másik, sok tekintetben korszerűbb megvalósulása a microchip, amely az Amazon raktári rendszer fejlesztésének alapját jelentette. Az egyedi szoftverfejlesztés elsősorban központi adatbázisra épülő, adatfeldolgozó rendszerek kialakítását jelenti.

A folyamatszervezés területén az üzleti folyamatok újraszervezése egyre kevésbé pusztán a vállalatok folyamatainak optimalizálásáról szól, hanem valamilyen más feladathoz is kapcsolódik (pl. minőségirányítási rendszer bevezetése, integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése, outsourcing, stb.). Ennek megfelelően készült el a BPR tudásbázisra és az ARIS toolset lehetőségeire alapozva az Isoris nevű komplex módszertan, amely az SAP bevezetés előkészítését teljeskörűen támogatja. Az Isoris módszertannak kiemelt szerepe van a projekt tervezésében, követésében, a projektirányítás és a projekt kivitelezés pontos dokumentálásában.

A társaság 1999-ben bevezette és auditáltatta az ISO minőségirányitási rendszerét, amit külön a projektvezetésre is kiterjesztettek.

Az internet új lehetőségeket jelentett a társaság életében is. Egy IHM pályázat megnyerése tette lehetővé a "Kézművesek Európában" internetes portál ( www.kezmuvesportal.hu ) létrehozását, amely elnyerte a magyar kézművesség bizalmát és a portál által kiadott Tanusítvány egyre inkább elismerést szerez a piacon a portál tagjai számára. " />

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.