Értékelje a céget!
9 találat 1

2i Irányítástechnikai és Informatikai Kft.

Cím:
1095, Budapest Soroksári út 48.
telefon:
216-7533
telefon:
216-7533
Tevékenység rövid leírása:
Ipari vezérlés? Mérésadatgyűjtés? Folyamatirányítás? Üzemfelügyeleti rendszer?
Mindezek világszínvonalú alkatrészekből, egyedi igények szerint, a lehető legrövidebb határidővel!
Fő tevékenységi körünk az ipari berendezések villamos- és vezérléstechnikai felújítása, modernizálása, bővítése.

Tricontrol Mérnöki és Szolgáltató Kft.

Ring Elektronika Ipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1031, Budapest Pákász utca 7.
e-mail:
ring.elektronika@mail.datanet.hu
telefon:
ring.elektronika@mail.datanet.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Ring Elektronika Bt. 1993-ban alakult vízkezelő és uszodai rendszerek működéséhez szükséges berendezések és készülékek gyártására, ipari szennyvízkezelő rendszerek vezérlésének és berendezéseinek tervezésére és kivitelezésére. A vállalkozás 1997-ben Kft.-vé alakult át. Tevékenysége során, a gyártáson kívül komoly szerepet kapott a tervezés és fejlesztés, ahol a célterület továbbra is a víz maradt. Így alakították ki az uszodatechnikához jól használható egyedi termékeiket: élménymedencék mini PLC-s vezérlését, pH- és klórmérő, adagoló rendszereket, szintszabályozó elemeket és vezérléseket. Az ipari vízkezelés területén is jelentős eredményeket értek el. Ipari folyamatirányító rendszereket terveznek, kiviteleznek. Ipari szennyvízkezelők teljes villamos vezérlését valósítják meg, PLC programokat készítenek. (Omron, Siemens, Saia).
Uszodai vegyszermérő és szabályozó műszerek, szintkapcsolók, áramlás kapcsolók, szintkapcsolóelektronikák, hőmérsékletszabályozók, mérőelektródák. Átfolyásmérők, átfolyáskapcsolók, hőfokmérők, medencevíz forgató vezérlések. Kórházi ágylámpasávok gyártása, szerelése.
Specialitások:- Saját gyártású irányítástechnikai berendezések, - Ipari, uszodai folyamatirányító és elektromos rendszerek tervezése, kivitelezése.
Referenciáink: Tempero, Hidrofilt Kft., Dinax Kft., Metallux, Elzett Sopron Kft., Richter Gedeon, Chinoin. Beszállító partnerek: Deák és Tsa Bt., Lomex Kft., Ron System Kkt.,Auter Kft., Kreativitás Kft., Topmont Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-566984. Alapítás/átalakulás: 1993/1997. Foglalkoztatottak: 5fő. Minősítés: ISO 9001.

Automatikai Műszaki Iroda

Cím:
5435, Martfű Munkácsy u. 13.
fax:
56/580-522
e-mail:
56/580-522
Tevékenység rövid leírása:
Vállalkozásunk 1995. óta működik. Szakembergárdánk alapvetően a martfűi sörgyár villamos létszámából került ki. Fő tevékenységi körünk az irányítástechnikai feladatok megoldása. Nagy rutinnal rendelkezünk italipari berendezések, technológiák, víz és szenyvízkezelés, valamint elektronikai részegységek javításában.

BDI - Göncz Csapágy Kft.

Cím:
9400, Sopron Ady E. u. 85.
telefon:
06-99/337-042
fax:
06-99/337-042
Tevékenység rövid leírása:
.A vállalkozás 1991-ben Sopronban egy városszéli garázsból indult útjára. Ügyvezető igazgató Vagdalt Lajos. A hiánypótló vállalkozás jelentősége az alapításkor igen komoly volt, hiszen a környéken ilyen jellegű, hasonló profilú szolgáltatás még nem működött. Ehhez járult az üzleti mozgékonyság, mely rövid időn belül meghozta eredményét.
A BDI-Göncz Csapágy Kft. csapágyak forgalmazásával kezdte tevékenységét, majd az egyéb gépalkatrészek, műszaki gumiáruk, ipari szerelvények áruskálájával egészítette azt ki. Ma már kötőelemek, hegesztőelektródák, teramid rudak, pneumatika elemek, ipari láncok, LOCTITE és NICRO termékek, speciális légtechnikai eszközök valamint INA termékek, GATES ékszíjak és hidraulika csövek egészítik ki az eredeti palettát.Cégünk törekvése, hogy maximális szállítási biztonsággal és stabil árakkal tudja kiszolgálni a vevőket, ezért közvetlen import tevékenységet is folytatunk osztrák, német, szlovák és román viszonylatban. Stratégiánk, hogy a szomszédos országokban gyártott termékeket közvetlenül szerezzük be, így garantálható a legkedvezőbb ár és a rövid szállítási határidő. A BDI-Göncz Csapágy Kft. törekvése ? a látszat ellenére ? az, hogy a felhasználónak minél kevesebb csapágyat kelljen megvásárolnia, de az olyan minőségű legyen, hogy minél magasabb élettartamot érjen meg, hisz csak így biztosítható a gazdaságos üzemelés. Tatabányai székhellyel létrehoztuk a Műszaki Tanácsadó Szolgálatot, ahol egy magasan kvalifikált, többdiplomás műszaki mérnök áll a Tisztelt Vásárlóink rendelkezésére. A felhasználó érdekét szolgálja az a folyamatosan fenntartott, az ország egyik legnagyobb saját tulajdonú, tudatosan tervezett raktárkészlet, mely lehetővé teszi a megismert igények azonnali kielégítést. Vásárlóink magas szintű kiszolgálásának és megrendeléseik biztonságának (minőség, határidő) érdekében 1998. évben megszereztük az ISO 9001:2000 minőségtanúsítványt.
csapágyak, lineáris egységek, mechanikus-, elektromos-, hidraulikus-, és pneumatikus erőátviteli elemek, ipari védőcsövek és szerelvények, anyagmozgatási termékek és rendszerek, PLC-k, valamint érzékelők és mérőeszközök hivatalos forgalmazója

PLC-TECH Bt.

Cím:
4031, Debrecen István út 17/a
e-mail:
info@plc-tech.hu
:
info@plc-tech.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk mikro- PLC programozással foglalkozik . Főleg lakásautomatizálás és biztonságtechnikai programokat készítünk, de bármilyen mikro- PLC-s programozást is vállalunk, az ipar és gépjárműautomatizálás területén is.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.