Értékelje a céget!
4 találat 1

CONET Számítógép és Hálózatfejlesztő Kft.

Cím:
1147, Budapest Fűrész utca 115.
fax:
1/467-2070
telefon:
1/467-2070
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09069422. Alapítás: 1990. Tanúsítás: ISO 9001:2000. Foglalkoztatottak: 119 fő. Import országok: Ausztria, Nagy-Britannia, Németország, USA. Képviselt cégek: Hewlett Packard, IBM, UNISYS, CISCO, ORACLE, MICROSOFT, NOVELL, SYSTIMAX, SUN.


Tevékenység: Informatikai rendszerintegrátor (számítógépek, hálózati eszközök, IP telefonok, forgalmazása, hálózatépítés, fejlesztés, karbantartás).


Az IT rendszerintegráció a mi felfogásunkban és gyakorlatunkban azt jelenti, hogy megrendelőink meglevő és újonnan beszerzett, eszközeit egyrészt egységes informatikai infrastruktúrává kapcsoljuk össze, másrészt az alkalmazás fejlesztőkkel, gyártókkal együttműködve biztosítsuk az összes alkalmazás folyamatos és megbízható működését.

Ezeken túlmenően, ma már az IT rendszerintegráció természetes részét képezi a folyamatos üzem fenntartása melleti karbantartás és fejleszthetőség, és ezen célok eléréséhez a megrendelővel közösen kialakított stratégiai tervezés és szakmai tanácsadás.

CubicLemon Kft.

Cím:
1201, Budapest Átlós u.15.
telefon:
421-0472
telefon:
421-0472
Tevékenység rövid leírása:
Legfontosabb tevékenységi köreink a kliens- és kliens-szerver alkalmazások fejlesztése JAVA nyelven, valamint a internetes és intranetes oldalak és portálok kialakítása, üzemeltetése.

Achrono Kft.

Cím:
1223, Budapest Park u. 21.
telefon:
20/519-2267
e-mail:
20/519-2267
Tevékenység rövid leírása:
Az Achrono Kft. 2002-ben alakult IT szaktanácsadással, web-fejlesztéssel, grafikai tervezéssel, kivitelezéssel és internetes technológiákkal foglalkozó vállalkozás. Célunk, hogy együttmüködésünkkel ügyfeleink költséghatékony módon, a számukra legelönyösebb megoldást tudhassák magukénak.

Természetesen komplett arculattervezéssel, speciális fotótechnikával, egyedi DTP munkákkal és internetes megjelenést biztosító szolgáltatásokkal (pl.: hosting), illetve üzemeltetéssel és támogatással nyújtunk ügyfeleink számára komplex, színvonalas megoldást.

Igény esetén a felhasználók, power-userek és szakemberek részére tanfolyamokat szervezünk. Több fejlesztöi és tervezöi környezetben is sikerült kivívnunk az ügyfelek megelégedettségét, köszönhetöen az Achrono csapat magas szakmai felkészültségének. Az alkalmazott technológiát nálunk az adott feladat határozza meg.

Segítségünkkel kisvállalatok is professzionális IT és DESIGN szolgáltatásban részesülhetnek.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.