Értékelje a céget!
39 találat 1 | 2 | 3 | 4

Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kar Salgótarjáni Intézete

Cím:
3100, Salgótarján Kistarján u. 5/7.
telefon:
(32) 522-449
e-mail:
(32) 522-449
Tevékenység rövid leírása:
A szakma által elismert közgazdász diplomát, szakképzettséget szerezhet nálunk, családias kis intézményben.
Felsőfokú szakképzés OKJ szerinti, nappali tagozaton, államilag támogatott és költségtérítéses formában is (pénzügyi szakügyintéző szak, banki szakügyintéző szak)
Főiskolai alapképzés közgazdász, nappali és távoktatás tagozaton, államilag támogatott és költségtérítéses formában is (pénzügy és számvitel szak, pénzügy szakirány, számvitel szakirány, gazdálkodási és menedzsment szak, vállalkozásszervező szakirány, közgazdász informatikus szakirány, statisztikus elemző szakirány),
Továbbképzés diplomásoknak (szakértő szakközgazdász, közgazdász szakmérnök),
OKJ szerinti szakképzés (pénzügyi- számviteli, számítástechnikai)
Tanfolyamok
Akkreditált nyelvvizsgahely (angol, német szaknyelvi nyelvvizsga, államilag elismert)
ECDL vizsgaközpont
Tájékoztatást ad a Tanulmányi Osztály:
3100 Salgótarján, Kistarján út 5-7.
Telefon: (32) 522-400, 522-430, 522-440, 522-449
Fax: (32) 522-401
felveteli@salgo.pszfs.hu
berta@salgo.pszfs.hu
http://www.pszfs.hu

Angol-Magyar Képző és Továbbképző Központ

Cím:
1154, Budapest Kozák tér 13-16.
telefon:
417-1580
telefon:
417-1580
Tevékenység rövid leírása:
A Paulay Alapítvány (Magyarországnak az Európai Unióhoz csatlakozást elősegítő képzési és oktatási formák támogatására, valamint a nemzetközi idegenforgalmi és vendéglátó szakemberképzésért) 1994-ben alakult non-profit szervezet, mely 1997-ben létrehozta az Angol-Magyar Képző és Továbbképző Központot , amely egyszerre nyújt magyar és nemzetközi végzettséget a hallgatóinak.
Képzési központunk sikeres működésének elismeréseként és Kelet-Európában elsőként nyerte el a London Institute City & Guilds nemzetközi képző- és vizsgaközpont státuszát.
Végzett diákjaink Ausztráliában, Ausztriában Írországban, Kanadában, Németországban, illetőleg magyar szállodákban, különböző utazási irodáknál, turisztikai hivataloknál dolgoznak.
A nemzetközi képzés a London Institute City and Guilds szakmai irányításával és felügyeletével történik. Sikeres vizsga eredményeként olyan szakmai végzettséget szerezhetnek meg a hallgatók, melyet a világ 105 országában ismernek el.
2002. júliusában iskolánk megkapta az ECDL(European Computer Driving License) képző- és vizsgaközpont státuszát.
2002. júliusában iskolánk képzését a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi,Idegenforgalmi és Vendéglátó-ipari Főiskolai kara akkreditálta.
Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!

Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakközépiskola

Cím:
1212, Budapest Széchenyi u. 95.
telefon:
(1)-278-3060
e-mail:
(1)-278-3060
Tevékenység rövid leírása:
Iskolánk 1986-ban nyitotta meg kapuit a főváros XXI. kerületében. Igényes pedagógiai programja, korszerű oktatástechnikai felszereltsége, esztétikus, diákbarát épületegyüttese, szép mikrokörnyezete méltán teszik - szűkebb és tágabb értelemben - a XXI. század iskolájává. Az intézményben folyó oktató-nevelő munka célja: általános műveltséggel és korszerű, konvertálható szakmai ismeretekkel rendelkező, ismereteiket önműveléssel továbbfejleszteni képes fiatalok kibocsátása. Az itt szerzett érettségi bizonyítvány felsőfokú oktatási intézményekben továbbtanulásra, illetve az iskola szakképző évfolyamain államilag elismert közép- vagy felsőfokú külkereskedelmi illetve kereskedelmi szakmai képesítések megszerzésére jogosít. Hangsúlyt helyezünk a kommunikatív nyelvoktatásra, amit külföldi cserekapcsolatokkal, továbbá rendszeres külföldi utazásokkal, illetve nyelvi táborok szervezésével is elősegítünk. Kiemelt szerepe van az informatika-oktatásnak is. Iskolánk ECDL vizsgaközpontként lehetőséget biztosít minden diák számára az Európai Unió által elfogadott számítógép-kezelői jogosítvány megszerzésére. Hazai és uniós pályázatokon való sikeres részvételünk kiegészítő forrásokat biztosít pedagógiai céljaink széleskörű megvalósításához, mind a környezettudatos magatartás kialakítása, mind az egész életen át tartó tanulás kompetenciáinak fejlesztése területén.

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola

Cím:
8000, Székesfehérvár Ady Endre utca 17.
e-mail:
sztifaki@sztistvan.hu
telefon:
sztifaki@sztistvan.hu

Eurokonform Szakoktatási Alapítvány Vállalkozói Szakközépiskolája és Szakiskolája

Cím:
1117, Budapest Fehérvári út 44.
telefon:
321-4005
telefon:
321-4005
Tevékenység rövid leírása:
A
Az Eurokonform Szakoktatási Alapítvány 2001. évben létrehozta az Eurokonform Vállalkozói Szakközépiskolát, melyet 2003. évben Szakiskolával bővített.

Minden szakképzésünk elvégzése után az OKJ szakképesítő bizonyítványok nemzetközileg elfogadott EUROPASS BIZONYÍTVÁNY-KIEGÉSZÍTŐVEL IGÉNYELHETŐK,
melyben a plusz képzési tanfolyamok is szerepelnek.

Iskolánk tanulói számára saját tulajdonú EDZŐTEREM áll rendelkezésre, ahol heti rendszerességgel személyi edző segítségével sportolnak.

A nappali iskolarendszerű képzés ideje alatt (18-22 éves kor között) teljes körű egészségbiztosítással rendelkeznek tanulóink. Továbbá jogosultság esetén családi pótlék,
árvaellátás, tankönyvtámogatás illeti meg tanulóinkat.
A Jogi asszisztens felsőfokú akkreditált iskolarendszerű szakképzésben résztvevőknek diákhitel felvételi lehetősége is van.
A nappali iskolarendszerű szakképzések esetében igény esetén ingyenes kollégiumi elhelyezést biztosítunk.

Az Eurokonform Szki és Szakiskolának

?számítástechnikai tanterme,
?divattervező tanműhelye,
?három fodrász tanműhelye és
?kozmetikus tanműhelye van.
A tanműhelyek felszereltsége az előírt követelményeket betartva, korszerű.

A számítástechnikai tanterem 16 tanulói számítógép hálózatba kötve, állandó internettel és szakmai programokkal rendelkezik, ami egyben ECDL vizsgaközpont is.

A kozmetikus tanműhelyben az alábbi korszerű arc- és testkezelő gépeket használják az oktatás során a tanulóink:

Rádiófrekvenciás kezelőgép, Tetoválógépek, Mikrodermabráziók, Bioptron lámpa, Hidroabrázió, Wood-lámpák, Bőrvasalók (hideg, meleg),
Hideg lézer lifting, Iontoforézis, dezinkusztráció, Oxigén terápia, Izomtónus-javítás interferenciás árammal, Body-wrapping, Ultrahang, ultrahang mágneses mezőben, Viók,
Ultrahang mágneses mezőben vörös fénnyel, Frimátor, Gőzölők, vapozon, Epiláló (tűs, csipeszes) Vákuum masszázs, Nyirokmasszázs elektromágneses, pulzáló, arcon, testen.

A három fodrász tanműhelyben a szakmai gyakorláshoz és vizsgákhoz minden tanuló számára biztosított babafej, eszközök, felszerelési tárgyak.

A divattervező tanműhely tervező, szabó-varró eszközökkel felszerelt.

Iskolánkban az alábbi szakképzések indulnak 2010-ben:
Tandíjmentes képzés (jogosultság esetén):
?JOGI ASSZISZTENS (felsőfokú akkreditált szakképzés) + ECDL bizonyítvány (nappali és esti, 2 tanév)
Alapítványi támogatásos képzéseink:
?DIVAT- ÉS STÍLUSTERVEZŐ - STYLIST szakképzés + DÍSZLET- ÉS JELMEZTERVEZŐ ASSZISZTENS szakképzés (nappali és esti, 3 tanév) A képzés ideje alatt smink és
fodrász ismereteket is elsajátítanak a tanulók.
?KOZMETIKUS szakképzés + számítástechnika + szakmai angol nyelv + elektrokozmetika és sminkkészítési tanfolyamok oklevéllel (nappali és esti, 2 tanév).
?KOZMETIKUS felnőtt szakképzés + elektrokozmetika és sminkkészítési tanfolyamok (12 hónap) oklevéllel.


A régi és az új Kozmetikus OKJ szakképesítéssel rendelkezők számára szakképesítés-ráépülésként TARTÓS SMINKKÉSZÍTŐ (tetováló) és SPECIÁLIS TESTKEZELŐ OKJ
bizonyítványt adó képzéseket indítunk! Iskolánk ezen képzésekhez előírt korszerű tetováló és testkezelő gépekkel a tanműhelyben rendelkezik.

?FODRÁSZ szakképzés + számítástechnika + szakmai angol nyelv + sminkkészítési tanfolyam oklevéllel (nappali, 2 tanév).
?FODRÁSZ 12 hónapos intenzív esti felnőtt szakképzés.
Külön elvégezhető tanfolyamok:
?SMINK tanfolyam (36 óra)
?ELEKTROKOZMETIKA tanfolyam (elmélet otthoni felkészülés kidolgozott tételek alapján + 10 óra gyakorlat kozmetikus tanműhelyben.
?KOZMETIKUS TETOVÁLÓ tanfolyam (permanent make up) (24 óra) kozmetikus tanműhelyben, egy tanuló/egy tetováló gép.
A fenti tanfolyamok sikeres elvégzése után a tanuló vizsgaeredményéről oklevelet kap.

Jogi asszisztens felsőfokú akkreditált szakképzésünk a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karral kötött megállapodás alapján működik.
A kredit pontokat érő tantárgyakat a Pécsi Egyetem tanárai oktatják.
A VOFA Kft Oktatási Központ (akkreditáció: 0079.) ECDL Vizsgaközpontjával kötött együttműködési megállapodás alapján fentiek szerint hallgatóink részére számítástechnikai képzést és
második bizonyítványként az ECDL Európai Számítógép-használói jogosítványt biztosítjuk.

A Divat- és stílustervező és a Díszlet- és jelmeztervező szakképzéseket az iskola tanműhelyében Tomka Zsóka neves iparművész vezetésével tanítjuk. A képzés alatt smink tanfolyamot végeznek,
valamint fodrász ismereteket sajátítanak el tanulóink annak érdekében, hogy a STYLIST divattervezéshez a szükséges kiegészítő tudással is rendelkezzenek.
Tanulóink a képzés befejezésekor két OKJ-s szakmai bizonyítványt szerezhetnek.

A Fodrász szakképzés az iskola saját tanműhelyeiben kiscsoportos szakmai képzésként valósul meg. A gyakorlati képzésben részt vesz (bemutatókat tart) Zsidró Tamás fodrászmester és nagy gyakorlattal
rendelkező főállású fodrászmester szakoktató tanárok.

A Kozmetikus kiscsoportos gyakorlati szakképzést az iskola tanműhelyében, ahol neves kozmetikus mester tanárok oktatják Farkas Fruzsina kozmetikus mester gyakorlatvezető irányításával.
A képzés ideje alatt tanulóink elsajátítják a kozmetikus szakma alapjain kívül az arc- és testkezelő gépek használatát, az alap- és speciális masszázstechnikákat, a gyógynövények hatóanyagait, hatásukat a bőrre,
az alap- és különleges sminkek elkészítését, valamint biztosítjuk különböző professzionális cégek szakmai bemutatóját és lehetőséget adunk a termékeik kipróbálására is. Tanulóink a kozmetikus tetováló tanfolyamot
kedvezményes áron végezhetik el.

A további plusz képzésként oktatott szakmai, illetve üzleti angol nyelv egyrészt a már eddig tanult angol nyelv szinten tartását, szakmai orientációját tartalmazza, másrészt kezdőként is elsajátítható szakmai alapokat nyújt.

Tanulóink tanműhelyi gyakorlata mellett, a második, vagy harmadik évi, illetve nyári kiegészítő szalongyakorlatát az iskola díjmentesen biztosítja. A tanulóknak a szalonokban a mestereknek nem kell fizetni és nem kell
tanulószerződést kötni. Az iskola, mivel tanműhelyi szakképzést valósít meg, együttműködési szerződéssel tudja tanulóit a kiegészítő gyakorlatra küldeni.

Látogasd meg az iskola tanműhelyeit, modellként tapasztald meg és ismerd meg a fodrász és kozmetikus és divattervező szakképzéseinket. Egész évben - előzetes egyeztetés után - szeretettel várunk!
Telefon: fodrász-kozmetikus: 06 1 321-4005, divattervező: 06 1 322-7844.

Neumann János Középiskola és Kollégium

Cím:
3300, Eger Rákóczi út 48.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A 2007-2008-as iskolai év az iskola fennállásának a huszonegyedik tanéve. Amikor 1987 szeptemberében elindult itt a képzés, egy kis iskola volt, alig több mint háromszáz tanulóval, mintegy húsz tanárral, és mindenki úgy érezte, a világvégén, egy lakótelep közepén. Az elmúlt huszonegy év mindent megváltoztatott.

Az iskola naggyá nőtte ki magát: ezer tanulójával, száz tanárával a város egyik legnagyobb létszámú középfokú oktatási intézménye lett. De nem a mennyiségi fejlődés elsősorban a legfontosabb: az intézményben az állandóságot az állandó változás, a jobb keresése, az oktatás folytonos és folyamatos megújítása adja. Így váltunk kísérletező, állandó útkereső iskolaként stabil ponttá: az igényes oktatás, a minőségre való törekvés színhelyévé és színterévé, városunk elismert iskolájává. Megváltozott perifériális helyzetünk is. Nemcsak azért, mert mára az intézmény házai "behálózzák" a várost, öt helyen folyik immár a munka, hanem főleg azért, mert hírünk a centrumba vitt. A Neumann a középiskolai oktatás központi helyévé vált a városban, számolni kell vele.

Huszonegy év az ember életében nagy idő, szinte egy emberöltő. Ma már olyanok járnak az iskolába, akik az alapításkor még meg sem születtek. Számukra az alapítás tényei "történelmi" események. Az alapítók számára, vagy azoknak, akik az első évektől kezdve itt voltak, életük egy részét, jelentős részét jelenti. Számukra ez, ami létrejött egy életmű lehet. Életműve az iskola vezetőjének, aki nyugtalan szellemével nem engedi megállni a fejlődést, életműve az itt dolgozóknak, akik mintegy testet adnak, tevékenységükkel, oktató-nevelő munkájukkal törekvéseinek. De életműve az itt tanuló, állandóan változó ifjúságnak is, akikben újra és újra megtestesül a szellem, az a neumannos szellem, amely bár nehezen megfogható, de mégis jól felismerhető mindenkiben, aki néhány évet eltöltött a lila falak között.

Tőr István Képző és Kutató Intézet

Cím:
6000, Kecskemét Szolnoki u. 20
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Kecskeméti Regionális Képző Központot a Munkaügyi Minisztérium és a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata alapította a térség munkaerő - fejlesztési és képzési feladatainak eredményesebb ellátása érdekében.

Fő tevékenysége a felnőtt képzés, amely a régió munkaerő - piaca által megfogalmazott igények szerint, a munkakör ellátására alkalmas szakképzettség és attitűd megszerzésére irányuló képzést jelent. A programok figyelembe veszik a felnőtt meglévő tapasztalatát, tudását, illetve a vele szemben támasztott munkáltatói és társadalmi elvárásokat.
Képzéseink gyakorlat centrikusak a tevékenység gyakorlása útján szerzik meg a hallgatók a szükséges ismereteket és készségeket. A programok modulrendszerű felépítésével érjük el az egyéni tapasztalatokhoz és szükségletekhez igazodó képzést.

A KRKK minden évben jelentős fejlesztéseket hajtott végre, melyek azt célozták, hogy az újonnan megjelenő felhasználói programok, technológiák oktatására legyen képes intézményünk. A felhasználói színvonalat megelőző feltételek biztosításával érjük el hogy egyre több munkáltató rendeli meg dolgozóinak továbbképzését.
1997 - től akkreditált ECDL vizsgaközpontként működünk, tevékenységünket elismeri a Neumann János Számítógéptudományi Társaság.

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

Budenz József Alapítványi Gimnázium

Cím:
1021, Budapest Budenz u. 20-22.
fax:
(1) 394-3202
telefon:
(1) 394-3202
Tevékenység rövid leírása:
Az alapítványi gimnázium a Művelődési és Közoktatási Minisztérium és a Budapest II. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának engedélye alapján 1992 óta működik.
Az iskola a gondolkodás, az értelem és az egyéni képességek fejlesztéséről gondoskodik, kiemelt szerepet kap a nyelvtanítás. Magas óraszámban, bontott csoportokban tanítjuk az angol, német és francia nyelvet. Célunk, hogy a tanulók biztonságérzete növekedjék az idegen nyelvek elsajátításával. Szorgalmazzuk középfokú nyelvvizsga letételét. A hatékony nyelvtanulás elősegítésére gyakorlási lehetőséget kínálunk anyanyelvi környezetben (Németország, Ausztria, Anglia). Feladatunknak tekintjük, hogy tanítványaik akarata és szorgalma képességeikhez és tehetségükhöz méltó legyen. Jellemvonásaik úgy alakuljanak, hogy a kor kívánalmainak megfelelő, jól hasznosítható tudással rendelkező, az információkat alkalmazni képes, humánus, harmonikus személyiségekké fejlődjenek.
Ennek érdekében ún *Mentor-rendszert* alkalmazunk, azaz személyre szabott felzárkóztatás és tehetséggondozás folyik. A mentorok a művészetek, a sport, a természetjárás és a nyelvek területén működnek.
Olyan 8. osztályosok jelentkezését várjuk, akik szívesen tanulják a nyelveket, és hajlandók kellő időt fordítani a tanulásra és a gyakorlásra. A gimnáziumba az állami középiskolákkal párhuzamosan lehet jelentkezni. A jelentkezés határideje megegyezik a központilag meghatározott határidővel. A jelentkező tanulók magyar irodalom és nyelvtan, valamint matematika tárgyakból egységes felvételi dolgozatot írnak. A kívánt pontszám teljesítése után felvételi beszélgetésen vesznek részt, melyen a tanult ismeretanyag számonkérésén kívül a jelentkezők tájékozottságát, érdeklődését, képességeit, önállóságát szeretnénk megismerni. Kérjük, a beszélgetéseken a tanuló és szülei együtt jelenjenek meg, hogy jobban megismerhessük egymást és elvárásainkat.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.