Értékelje a céget!
55 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Szépvölgyi Étterem

Cím:
1025, Budapest Szépvölgyi út 176.
telefon:
335-6682
fax:
335-6682
Tevékenység rövid leírása:
A Szépvölgyi és a Cseppkö köz sarkán!

E csendes sarkon, a rózsadombi villanegyedben nyitottuk meg éttermünket. Ez az üzlet volt az elsö, melyet cégünk megnyitott, így mindig különös gondot fogunk fortdítani a vezetésére.
Az étterem mentes minden a rózsadombhoz köthetö fellengzösségtöl, szivélyes és rugalmas a kiszolgálás, széles a választék, és nagyon értékarányos árak jellemzik.
Szeretjük a természetességet, az étterem és a kerthelyiség közvetlen kapcsolatban van a környezettel, a nyári terasz is csak ezt erösíti. A belsö kialakítás során szintén természetes anyagokat választottunk, melyet a sok zöld növény tesz még komfortosabbá.
Nem titok: rajongunk Itáliáért, az olasz konyháért ? és ez a kisvendéglöi hangulat visszaköszön az üzlet stílusában is.

Levesek Soups Suppen

Francia hagymaleves rozscipóban, sajttal sütve 650.-
Őszibarack krémleves 650.-



Nagymama fazekából

Zöldborsó leves csirkeaprólékkal 580.-
Alföldi gulyásleves házi csipetkével 850.-
Nagymama leveses tálja (két személyre) 1390.-
-macesszal csészében 580.-



Előételek- Hors D?oeuvres- Vorspeisen

Bruschetta padlizsánkrémmel , paradicsommal és ropogós pizzakenyérrel 990.-
Bivaly mozzarella friss paradicsommal, olívaolajjal 1590.-



Főétel előtt a Spájzból

Klasszikus hortobágyi palacsinta 990.-
Libatepertő lilahagymával 970.-
Hideg libamáj zsírjával, hagymalekvárral 2480.-



Tészták - Pastas

Spagetti csípős - paradicsomos rákfarokkal 1780.-
Papardelle pirított vargányagombával 1890.-



Krúdy Gyula kedvenc tésztái

Túrós csusza tepertővel 1490.-
Tojásos galuska fejes salátával 1380.-



Wellness

Ropogós csirkeszárnyak gyömbéres-chilis szósszal, friss salátaágyon 1490.-
Cézársaláta grillezett csirkemell csíkokkal 1480.-
Rántott camambert áfonyával és sült almával 1520.-
Pirosra grillezett gomolya, kerti salátaágyon 1620.-
Vargányagomba fokhagymával sütve friss kevert salátával 1580.-
Joghurtos-gyömbéres jércemell friss kerti salátával 1720.-
Balatoni fogas roston kapros pirított burgonyával és reumolade mártással 2690.-
Vörös tonhal steak vajon párolt spárgával, hollandi mártásban 3280.-



Főételek - Main courses - Hauptspeisen

Mediterran jércemell pestos spagettivel 1690.-
Császárszalonnával fonott szűzpecsenye sztrapacskával és pirított gombával 1980.-
Fóliás lazac steak vele sült zöldségekkel 2480.-
Bélszínjava zöldbors mártásban fűszeres kastélyburgonyával 2980.-
Rozmaringos báránybordák parmezános zöldségrizottóval 3290.-



Retro - ami a sparhelten készül -

Szépvölgyi jérce, bajor sonkával és zöldspárgával, kemencében sütve 1780.-
Falusi zsenge csirkecombok paprikásan vagy rántva 1590.-
Bécsi szelet petrezselymes pirított burgonyával, fejes salátával 1980.-
Zuzapörkölt házi tarhonyával 1590.-
Vadas marha szalvétagombóccal 1720.-
Ropogós libacomb káposztás cvekedlivel 2280.-
Kemencében sült ropogós csülök bajor káposztával vagy sztrapacskával 2280.-
Töltött paprika főtt burgonyával 1690.-
Kemencében sült kacsamell tejfölös sóskafőzelékkel(spenóttal) 2280.-
Libamájérmék friss lecsóval 3890.-
Bélszín Kedvessy Házi burgonyafánkkal 3480.-
Vörösboros, libamájas, erdeigombás bélszínragu házi burgonyafánkkal 2980.-



P i z z a

Focaccia 420.-
Margherita 950.-
Prosciutto e funghi 1380.-
Quattro formaggi 1420.-
Diavolo 1420.-
Quattro stagioni 1480.-
Vegetariana 1380.-
Tonno 1480.-
Capricciosa 1480.-
Hawaiiana 1480.-
Calzone 1480.-
Mezzometro 2620.-



Gondoltunk a kicsikre is!- For kids!- Für Kinder!

Rántott pipihús hasábburgonyával 1090.-
Halrudacskák krumplipürével 790.-
Sült virsli, tükörtojással mosolygós sült krumplival 790.-
Sajtos tejfölös spagetti 790.-



Saláták- Salads- Salate

Friss kerti salátáink választható öntettel 760.-
Tejfölös uborkasaláta 560.-
Paradicsomsaláta 560.-
Fejes saláta 420.-
Házi vegyes savanyás tál 420.-



Köretek- Garnirung- Beigerichte

Hasábburgonya 380.-
Fűszeres burgonyagerezd 420.-
Házi Burgonya fánk 420.-
Fóliás burgonya fokhagymás tejföllel 480.-
Hagymás törtburgonya 480.-
Burgonyapüré 420.-
Pirított petrezselymes burgonya 420.-
Rizi-bizi 380.-



Desszertek- Desserts- Nachspeisen

Tiramisu 690.-
Szépvölgyi csokoládé felfújt 690.-



A Dédi legjobb nasijai

Túrógombóc prézlivel, tejföllel 690.-
Szilvásgombóc - nudlival 690.-
Mákos guba 690.-
Rózsadombi Szilvavelős palacsinta fahéjas tejföllel 690.-

Desszert válogatás 890.-
(mákos guba,szilvás gobóc, túrógombóc)

Paulaner Bajor Söröző és Étterem

Cím:
1123, Budapest Alkotás út 53.
telefon:
224-2020
fax:
224-2020
Tevékenység rövid leírása:
2001 szeptemberében nyílt 500 fős söröző-étterem, legnagyobb látványsörfőzde Budapesten. Eredeti Paulaner recept alapján főzött sörök (szüretlen búza, pils, barnasör) - import Paulaner csapolt és üveges sörök. Bajor ételkülönlegességek, grill ételek, napi ajánlatok, bajor lúgos perec és smalz. Sörtúra német sörmester vezetésével. Élőzene naponta változó zenei stílusban. Rendezvényszervezés, különtermek. Nyári terasz, sörkert.

Trattoria Venezia - Velence Vendéglő

Cím:
1085, Budapest József krt. 85.
telefon:
318-5734
mobil:
318-5734
Tevékenység rövid leírása:
Olasz étterem az utóbbi években sok nyílt Budapesten, ám olyan, amely tényleg Itália ízeit adja vissza, csak nagyon kevés van a fővárosban.

Az egyik ilyen tradícionális vendéglátóhely a Trattoria Venezia, mely az eredeti olasz ízek mellett a velencei konyhából is nyújt kóstolót.

A vendéglő stílusa tökéletesen sugallja az olasz és a mediterrán hangulatot. Az ajtón belépve egy kis kockaköves velencei utca látványa tárul elénk. A falakon Velencét ábrázoló képek teszik még hitelesebbé az összhatást. Az étterem a József körúton, az Üllői út sarkához közel található. És akárcsak Velence a világ városai között, úgy a Trattoria Venezia is egyedi a hazai olasz éttermek sorában.

A konyha jellege enyhén velencei és általánosan olasz. Tengeri kereskedőváros lévén az évszázadok során Velencében találkozott a nyugat kelettel, az észak déllel, így a velencei konyhába mindegyik égtáj jellegzetességeiből került egy csipetnyi. A fűszerek a kelet hatását tükrözik, a vadhús, a szárnyasok és a zöldségek használata pedig a nyugatét. A velencei konyha a halat - mivel az az egyszerű emberek eledele volt - túlságosan köznapinak és póriasnak találta, ám a korabeli dokumentumokból kiderül, mégis sokféle helyi, különleges halétel létezett, melyek közül több is megkóstolható a Trattoria Veneziában. Jellegzetes a risotto is, amely Velencében - így a budapesti olasz étteremben is - hígabb, mint a félsziget más területein. Híres étel a velencei polenta, a tészták közül pedig a lasagne.

A törzsvendégek szerint Budapest egyik legjobb olasz étterme az 1992-ben nyitott Trattoria Venezia, ahol természetesen a klasszikus vékony, ropogós olasz pizzákból, a finom spagettikből és házi töltött tésztákból is komoly választékot találunk. A pincérek, akik ismerik az olasz konyha sajátosságait, természetesen az ételek mellé a hozzájuk illő italok, borok kiválasztásában is segítenek.

A mediterrán hangulatot szerdán, pénteken és szombaton olasz élő zene teszi teljessé.

Nyitvatartásunk: H-V.: 12.00-24.00- ig.

Kárpátia Étterem és Söröző

Cím:
1053, Budapest Ferenciek tere 7-8.
mobil:
70/212-4020
fax:
70/212-4020
Tevékenység rövid leírása:
1877-ben, az újonnan épült Ferenciek bazárjában Holzwarth György vett bérbe egy helyiséget étterem céljára, mely Csalányi Károly vezetésével hamar népszerűvé vált a pesti polgárok körében. Sokszor egészen a Ferences templomig nyújtózott az asztalra várók sora. 1925-ben a híres vendéglátó dinasztia, a Spolarich család vette meg az éttermet és a kor ismert művészeinek bevonásával hangulatos termeket alakítottak ki. Nekik köszönhető az étterem ma is látható, egyedülálló belső tere, mely a magyar gótikát és a török elleni harcokat idézi. 1934-en Károlyi László vette bérbe az éttermet és adta neki a ma is használatos Kárpátia nevet.

A Kárpátia 1949-ben került állami tulajdonba, 1957-ben pedig a HungarHotels lánc része lett. Berendezését a művelődési miniszter védetté nyilvánította, 1979-ben felújították. A privatizáció után 1997 októberében a nemzetközileg is elismert, korábban a Forum szállodát megnyitó és nagy sikerrel vezető, majd több évet külföldön dolgozó Dr. Niklai Ákos vette meg azzal a céllal, hogy Budapest ismert és újra elismert vendéglátóhelyévé tegye.

Ma a Kárpátia Étterem és Söröző 6 teremmel és számos szolgáltatással áll az Önök rendelkezésére. Bereznay Tamás mesterszakács méltán híres kreatív konyhájáról, mely a megújult magyar gasztronómiát képviseli, a nemzetközi divatkonyhák legfrissebb ízeivel fűszerezve. A kiajánlott ételekhez legjobban illő borokat Virágh Csaba sommelier válogatja.

A Kárpátia többéves tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés területén, az évek során számtalan sikeres rendezvényt bonyolítottunk le a Kárpátiában, illetve más helyszíneken, melyet referencialistánk is bizonyít.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.