Értékelje a céget!
5 találat 1

Eni Hungaria ZRt.

Cím:
2040, Budaörs AGIP u..4
telefon:
23/415-556
telefon:
23/415-556
Tevékenység rövid leírása:
Benzinkutak létesítése és üzemeltetése; üzemanyag importálása, kis- és nagykereskedelme; kenőanyag importálása, gyártása, nagy- és kiskereskedelme.

Schwabo Bankkártya Fejlesztő Zrt.

Cím:
1087, Budapest Ciprus u. 2-6.
telefon:
323-2690
telefon:
323-2690
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységeink: a vezető kártyaforgalmazó bankok által ajánlott POS terminálok, testreszabott üzleti és ügyfélkártya elfogadó rendszerek, kisvállalati hálózati megoldások ás az egyedülálló "Tankolj és hajts" gyűrűs tankolás és üzemanyag menedzsment rendszer forgalmazása, üzemeltetése. Forgalmazunk még BMC és Euro pénztárgépet. Cégünk GetPAK Systems BV és LIPMAN Ltd. képviseletként működik, továbbá a Sulinet Expressz programban is részt veszünk. Részletesebb tájékoztatásért látogassa meg honlapunkat!

NIT Hungary

Cím:
1103, Budapest Újhegyi út 3/A-5
telefon:
264-50-40
fax:
264-50-40
Tevékenység rövid leírása:
NiT Hungary a magyar közúti fuvarozó szolgáltatók érdekképviselete és érdekvédelmi szervezete.A Magánvállalkozók Nemzetközi Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) 1989 óta szakmai érdekképviselet, jogi személy. Szervezetünk folyamatosan bővülő, jelenleg Budapesten és 11 nagyvárosban Békéscsaba, Gyöngyös, Győr, Kecskemét, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg, működő irodahálózatával áll tagjai és az érdeklődők rendelkezésére. Tagjaink közé 5.000 fölötti belföldi, illetve nemzetközi áru- és személyszállítási tevékenységet végző, vállalkozó és vállalkozás tartozik. Tevékenységüket egy vagy több járművel, egy-huszonnégy tonna kapacitással, nyolc-hetvenöt személyes autóbuszokkal látják el. A nemzetközi normának megfelelő mindenfajta darab- és folyékony áru szállítására alkalmas - konténeres, ponyvás, hűtős, silós, tartályos - nyerges és pótkocsis szerelvényekkel állnak a megrendelők szolgálatára. Rendelkeznek egy-hat tonna összsúlyú különböző felépítményekkel, speciális szállításokra mindig kész járművekkel, s vannak közöttük kamionmentők is, akik a nap huszonnégy órájában vállalnak mentést.
Az árutulajdonosok alapvető célját szolgáljuk azzal, hogy szervezetünk tagjai Európa és a Közel-Kelet országaiba kellő időben és a legjobb minőségben teljesítik megbízásaikat.

OPAL-RENT Kft.

Cím:
1118, Budapest Budaörsi út 15.
fax:
247-8550
telefon:
247-8550
Tevékenység rövid leírása:
Az OPAL-RENT Kft. hosszú évek óta autókölcsönzéssel foglalkozó, nagy gyakorlattal rendelkező szakemberekből alakult autókölcsönző. A napi és hosszútávú, valamint a flottakezelésben jártas csapatnak az egyedi és a nagy flották kiszolgálása sem jelent problémát.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.