Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Alumont Szerelő és Gyártó Kft.

Cím:
1042, Budapest Kiss Ernő u. 2
telefon:
369-4089
telefon:
369-4089
Tevékenység rövid leírása:
Az ALUMONT Szerelő és Gyártó Kft. több mint 13 éve működik korlátolt felelősségű társas vállalkozásként. A kezdeti, garázsból kialakított műhelyből mára egy 2500 négyzetméteres gyártócsarnokban, 40-45 fő szerelő- és gyártó kapacitással dolgozó vállalkozássá nőtte ki magát. A létszám a gyártási és a szerelési igényeknek megfelelően rugalmasan átcsoportosítható, szükség esetén bővíthető.

Honti Ernő E.V.

Cím:
1141, Budapest Álmos vezér útja 3.
telefon:
220-35-75
telefon:
220-35-75

ALUMIL Hungary Kft.

Cím:
2040, Budaörs Gyár u 2
e-mail:
info@alumil.hu
e-mail:
info@alumil.hu
Tevékenység rövid leírása:
Alumínium nyílászáró profilok és tartozékok, ipari profilok kereskedelme; beltéri faajtók nagy- és kiskereskedelme
Fő profilunk az alumínium nyílászárók, függönyfalak, bel-és kültéri ajtók és ezek szerelvényeinek gyártása és forgalmazása. Az Alumil az alumínium alapanyagból készült rendszerek legmodernebb gyártóüzeme. Két, évi 18.000 tonna gyártási kapacitású hengersorral, egy vertikális kettős, és két horizontális elektrosztatikus festőberendezéssel rendelkezik, melyek együttes napi gyártási kapacitása 80 tonna.

Az üzemnek két gyártósora és saját öntödéje van a gyártási selejt újrahasznosításra. A világ 26 országában, négy kontinensen, negyvenöt különböző piacon értékesítésre kerülő különböző rendszerek a lehető legszélesebb alkalmazhatósággal rendelkeznek, melyek a nemzetközileg elismert építészeti megoldások összes fajtájára kiterjednek.

A kilkisi székhelyű anyavállalatnak Görögországban öt városban vannak üzemei. Nemzetközi jelenléte is számottevő, a cégcsoport Szerbiában, Boszniában, Bulgáriában, Romániában és Albániában összesen 600 000 m2-en, ebből 230 000 m2 összterületű ipari létesítményben működik.

Évente több mint 80 000 tonna alumíniumprofilt gyárt. A csoport huszonöt leányvállalatában ? tizenkilenc Európában, Afrikában és a Közel-Keleten található ? több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat. Az anyavállalatot 1988-ban alapította a Milonas család, 1998 óta az athéni értéktőzsdén listázott. Az európai gazdasághoz való hozzájárulásáért ötször részesült elismerésben GrowthPlus? Europe?s 500 részéről. 2007-ben a 166. lett.

Ez a lista a leggyorsabban fejlődő vezetővállalatokat tartalmazza. A csoport stratégiájához tartozik, hogy folyamatosan jelen legyen az új területeken Európában, Amerikában, Ázsiában és Afrikában, és hogy további forrásokat biztosítson az épületek jobb minősége és kiválósága érdekében.

Kutatás
Az ALUMIL típusú nyílászáró profilokat- többek között az IFT Rosenheim Németország, Institute Of Building Technology Lengyelország, Goverment Accredited Test Laboratory Prága, EMPA Swiss Federal Laboratories for Materials Testing and Research Svájc, valamint görögországi speciális laboratóriumokban - vizsgálták be, de a méréseket az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. is elvégezte. A kutatással és fejlesztéssel is foglalkozó cég tizenöt tanúsított építészeti profilrendszerrel rendelkezik. A kutatásban és innovációban világszerte együttműködik különböző egyetemekkel és kutatólaboratóriumokkal. A kutatási és fejlesztési részleget tapasztalt mérnökök és specialisták képezik, akik a kölcsönös információcsere érdekében szorosan együttműködnek nemzeközi kutatóintézetekkel. Az építészeti trendek követése, az alumíniumtermékek új alkalmazási területei, új építkezési anyagok és alkalmazásuk, bioklimatikus építészet és energiatakarékos rendszerek illetve az automatizálás kerültek a figyelem középpontjába.

Az Alumil Hungary Kft. Budaörsön üzemelteti raktárát az M0-ás körgyűrű mellett, melyet az M1, M6 és M7 autópályákról is könnyen meg lehet közelíteni. Állandó 100 tonna feletti raktárkészletünknek köszönhetoen gyorsan és rugalmasan reagálunk a megrendelésekre, kisebb, közepes projektek azonnali Kiszolgálást teszi lehetové szállítási határidő nélkül, azonnal. Bővebb információkért keresse munkatársainkat akik szívesen adnak további felvilágosítást.

Alukönigstahl Kft.

Cím:
1047, Budapest Baross u. 91-95.
fax:
1/435-4001
telefon:
1/435-4001
Tevékenység rövid leírása:
Az ALUKÖNIGSTAHL egy a legmodernebb technikára és fejlődésre irányuló vállalat. Az építőiparban, az ipari berendezések gyártásában és a gépiparban kínálunk vevőinknek és partnereinknek alumínium-, acél- és műanyag rendszereket. \\\\\\\\\\

Rozetta Üvegstúdió Bt.

Cím:
6800, Hódmezővásárhely Szántó K. J. u. 29.
telefon:
62/248-397
telefon:
62/248-397

Bende-Stáb Építőipari és Szolgáltató Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Kiskőrösi út 12.
fax:
76/501-483
telefon:
76/501-483
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az építőipar területén tevékenykedik. Referenciáink közé tartozik a Mammuttal és a Népstadionnal kapcsolatos munkák kivitelezése.
Magasan kvalifikált mérnök szakembereink nemcsak megtervezik megrendelőink elképzeléseit, hanem a minőségi kivitelezést is figyelemmel kísérik, a termék átadás-átvétel előtt azt leellenőrzik.

ALK Holding Kft.

Cím:
2440, Százhalombatta Csenterics u. 1.
telefon:
23-540-520
e-mail:
23-540-520
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk exkluzív alumínium homlokzatok, függönyfalak, nyílászárók, üvegtetők tervezésével, gyártásával és helyszíni szerelésével foglalkozik. Az ALUKOL Kft. az alapítás óta eltelt tizenöt év alatt Magyarország legnevesebb alumínium homlokzatgyártó cégei közé küzdötte fel magát. Az ALUKOL egyet jelent a megbízható és minőségi és innovatív munkavégzéssel.

Az Év Homlokzata díjat cégünk 2001-ben az Akadémia Bankcenter, 2002-ben az Osztrák Iskola, 2004-ben pedig az ING Irodaház kivitelezésért nyerte el. A nívódíj pályázatot az Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület hirdeti meg, és neves építészekből és építőipari szaktekintélyekből álló zsűri döntése alapján ítélik oda évente egy-egy vállalkozónak.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.