Értékelje a céget!
105 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Opus 298 Bt.

Cím:
3860, Encs Bercsényi út 36/a.
telefon:
30/254-3664
telefon:
30/254-3664

FAYMI Bútorgyártó és Kereskedő Kft.

Cím:
8200, Veszprém Budapest u. 8.
fax:
88/428-455/32
telefon:
88/428-455/32
Tevékenység rövid leírása:
Kezdetben bútorok forgalmazásával foglalkoztunk, majd 1997-től laminált bútorok gyártását is végezzük. Először csak egyedi igényeket elégítettünk ki és fokozatosan áttértünk a szériabútorok (íróasztalok, egyszerűbb kivitelű szekrénysorok) gyártására.

Trio Bútor Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Kiskút u. 1.
telefon:
22/502-822
telefon:
22/502-822
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységeink: bútorkészítés, kis- és nagykereskedelmi értékesítés. Elsősorban a saját magunk által tervezett, készített bútorokat forgalmazzuk. Elkészítünk szinte mindent rajz- és méretegyeztetés után.

Baranyák Bútor

Cím:
7020, Dunaföldvár Baross u.. 64.
fax:
75/341-278
telefon:
75/341-278

Mezőkövesdi Bútoripari Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A bútorkészítés egyik legkényesebb és legnagyobb szaktudást és innovációt igénylő területe, az irodaszék megtervezése és gyártása. A tartósság és huzamos igénybevételt feltételező felhasználás mellett az ergonómiai tényezők is igen nagy szerepet játszanak a megfelelő irodaszék forgalomba helyezésekor.

Számos szakterület speciális irodaszék legyártását kéri a gyártóktól, abszolút egyedi igények szerint. Ezért árban és minőségben is hatalmas eltéréseket tapasztalhatunk, és ne legyünk meglepődve egy félmilliós árcédulán sem, egy speciális és minden igényt kielégítő irodaszék esetében. Ha elfogadjuk a bútorkészítés ezen szegmensének a gyártókkal szemben támasztott követelményeit, akkor tisztában lehetünk az ár és érték aránnyal az egyedileg készített íróasztal esetében is. Az irodaszékekhez hasonlóan a magas minőségű munkavégzés egyik alappillére lehet a magas minőségű munkakörnyezet megteremtése a dolgozók számára, és ebben benne foglaltatik a formában és funkcionalitásban is maximumot nyújtó íróasztal is.

A munkavállalók megfelelő terhelhetősége igen szoros összefüggésben van a munkaterületükhöz igazodó és azt teljes mértékben kiszolgáló íróasztal és irodaszék nyújtotta kényelemmel és azok kidolgozottságával. Ha a bútorkészítés során ezeket a szempontokat nem vesszük kellően figyelembe és nem biztosítjuk a dolgozóink számára a minőségi munkához szükséges minőségi íróasztalt és az ehhez tartozó irodaszéket, akkor nem is várhatjuk el azt a mennyiségű munkavégzést, amit a cég eredetileg optimálisnak tart és előirányoz. Ezért az irodabútor területén végzett bútorkészítés, szemben az otthoni felhasználással, sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít a minőségnek, mint az árnak.
Az íróasztalok magasságáról és a székek méretéről fontos tudnivaló, hogy miután minden ember elsősorban testalkatától függően más igényekkel rendelkezik, ezért meg kell találnia a legmegfelelőbb irodaszék típust, és annak beállításait - például fontos, hogy a háttámla, és a karfa milyen mértékben állítható, ezen kívül az íróasztal mérete és kialakítása is figyelmet érdemel. Egy iroda esetén az asztal mélysége is lényeges szempont, beleszámítva a munka során összegyűlő irattartókat, valamint egyéb íróasztal tartozékokat is.A Mezőbútor nem csak adott termékek választéka, hanem egy korunknak megfelelő filozófia is egyben, hiszen a bútorkészítés és tervezés folyamatában nagy teret kap a praktikusság lés az ergonómia, valamint a gondolkodás és mindezek összhangja. Fontos szempontunk a bútorkészítés folyamán a funkcionalitás és kényelem mellett a forma és design, valamint az időtállóság is, amire cégünk nagy hangsúlyt feketet - olyan bútorokat készítünk, amelyek tükrözik a XXI. század ízlés- és stílusvilágát, de évekkel később sem megy ki a divatból. A Mezőbútor által készített irodabútor mögött több, mint 50 év tapasztalata áll.

Ajánlatunk: Vénusz irodabútor laminált felülettel és lekerekített munkalappal

Balázs Lajos egyéni vállalkozó

Cím:
9012, Győr Győzelem u. 106.
telefon:
96/449-198
:
96/449-198

Svoboda Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.