Értékelje a céget!
288 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Viktor és Társa Szolgáltató Kft.

Cím:
2040, Budaörs Patkó u. 9. fsz. 1.
telefon:
23/420599
:
23/420599
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ingatlanközvetítéssel foglalkozik.

WEST INKÖZ Kft.

Cím:
9700, Szombathely Gyöngyösparti sétány 4.
telefon:
94/510-697
fax:
94/510-697
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi köreink: ingatlanforgalmazás, -értékesítés; társasház kezelés, vagyonértékbecslés készítése.

Alex és Sandra Kft.

Cím:
6500, Deák Ferenc utca 9.
fax:
79/424-320
:
79/424-320
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az ingatlanpiacon tevékenykedik.

Szakértő Gazdasági Tanácsadó Kft.

Reál Otthon Ingatlaniroda

Cím:
4024, Debrecen Piac u. 38.
e-mail:
zoltan.jenei@realhome-debrecen.hu
fax:
zoltan.jenei@realhome-debrecen.hu
Tevékenység rövid leírása:

Irodánk ötödik éve dolgozik a ketelmagyarországi régió központjánban, Debrecen belvárosában. Specialitásunk a Kelet-Magyarországi régió,
Hajdú-Bihar Megye, "Hajdúszoboszló fürdováros". Lakóházak, lakások, ipari és mezogazdasági ingatlanok amik a REÁL Otthon palettáján szerepelnek. Kapcsolatot építünk ki az ország egész területén ingatlanirodákkal, az ügyfelek teljesköru kiszolgálása érdekében. Angol, orosz, német, olasz nyelven állunk rendelkezésére. A teljes szervízt, ügyintézést vállaljuk: segítünk a felkutatásban, az ingatlan eladásában, elkészítjük az adásvételi szerzodést, a tulajdonjog bejegyzését. Reméljük az információkat használni tudja... amennyiben kérdést, kiegészítést kér, kérem hívjon, írjon, ne habozzon.

Várja kérdéseit Jenei Zoltán iroda vezeto tulajdonos és kollégái.

Irodánk ötödik éve dolgozik a ketelmagyarországi régió központjánban, Debrecen belvárosában. Specialitásunk a Kelet-Magyarországi régió, Hajdú-Bihar Megye, "Hajdúszoboszló fürdováros". Lakóházak, lakások, ipari és mezogazdasági ingatlanok amik a REÁL Otthon palettáján szerepelnek. Kapcsolatot építünk ki az ország egész területén ingatlanirodákkal, az ügyfelek teljesköru kiszolgálása érdekében. Angol, orosz, német, olasz nyelven állunk rendelkezésére. A teljes szervízt, ügyintézést vállaljuk: segítünk a felkutatásban, az ingatlan eladásában, elkészítjük az adásvételi szerzodést, a tulajdonjog bejegyzését. Reméljük az információkat használni tudja... amennyiben kérdést, kiegészítést kér, kérem hívjon, írjon, ne habozzon.

Várja kérdéseit Jenei Zoltán iroda vezeto tulajdonos és kollégái.Cégünk ingatlan értékbecsléssel foglalkozik.

Bármilyen ipari-, vagy lakóingatlanról, hiteles értékbecslo szakvéleményt készitünk rövid határidovel.

Ingatlan elidegenitésnél, adásvételnél, cserénél, hitelfedezetnél, peres ügyeknél forduljon hozzánk bizalommal.

Igény szerint igazságügyi szakértoi vélemény készítését is vállaljuk, szakmai névjegyzékbe bejegyzett szakértokkel.Négy éve a lakosság szolgálatában!Ingatlant akar eladni, venni cserélni???

Mezogazdasági-, ipari-, vagy lakóingatlannal, lakásokkal,

házakkal kapcsolatos szolgáltatását akarja hirdetni, reklámozni?

Nem kell tovább keresni, megtalálta a megfelelo megoldást!

Hirdessen a REÁL OTTHON kínáló,

havonta 10.000. példányban megjeleno hírdetoújságban,

Hajdú-Bihar Megye egyedüli ingatlan szakhirdeto újságjában.Felvilágosítás a ReálOtthon Ingatlanirodában,

Csáki István és Csiszér Csaba fomunkatársaknál

Tel.,fax: 00-36-52-451-600, 00-36-52-451-700

tel.mobil:00-36-30-352-736

Hafi-Lak Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő tevékenysége teljeskörű társasházkezelés, kivitelezői, műszaki, szakértői és jogi háttérrel. Hibaelhárítás ünnepnapokon is.

AGRÁR Vagyonkezelő, Befektető és Szolgáltató Kft.

Cím:
1023, Budapest Bécsi út 3-5.
telefon:
326-1955
fax:
326-1955

Melius Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Bt.

ProCliente Hungary Kft.

Cím:
1136, Budapest Pannónia u. 6.
telefon:
239-4194
fax:
239-4194
Tevékenység rövid leírása:
A ProCliente Hungary Kft. 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy a Magyarországon befektetni kívánó, de hely- és piaci ismeretekkel nem rendelkező külföldi cégek ingatlanberuházásait segítse.

AUTÓ FORTUNA Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Mindszenti krt. 2.
fax:
76/500-519
e-mail:
76/500-519
Tevékenység rövid leírása:
Telephelyünkön 1998 óta az Alföld Trans Kft. eredetiségvizsgáló állomást működtet.
Nem csak az általunk értékesített, hanem a szabad piacon vásárolt vagy eladott gépjárművek vizsgálatát, rugalmasan és gyorsan vállalják.

Hivatalos eljárásokhoz gyakran szükség van értékbecslés bemutatására. A telephelyünkön bemutatott gépkocsi esetén a szükséges vizsgálatok elvégzése és az Eurotax (katalógusár) meghatározása után lehetőség van értékbecslés kiállítására. Ekkor az Ügyfél megbízása alapján részletes Gépkocsi állapot- és tartozéklapot állítunk ki, majd ezen felül részletes műszaki leírással határozzuk meg a piaci árat. Külön kérésre árajánlattal egybekött értékbecslést végzünk.
A telephelyen kiállított gépkocsikat munkatársaink készséggel bemutatják, és vásárlás előtt lehetőség van próbaút megtételére is. Minden esetben ragaszkodunk ahhoz, hogy a vevő vásárlás előtt győződjön meg a gépkocsi állapotáról. Történhet ez szakműhelyben átvizsgálással, (Kecskemét belterületén bárhová elkísérik) vagy a helyszínen, ha a vásárló az általa választott szakértővel nézeti át az autót. Amennyiben a próbautat követően minden tekintetben megfelelőnek találta az autót, a vételár 10 %-ával lefoglalózva elvégeztetjük az eredetiségvizsgálatot.
Minden eladott gépkocsinál kötelező gépjármű felelősségbiztosítást kötünk a vevő nevére szólóan, hogy már a hazafelé vezető úton is biztosítva legyen az autó. Mivel a kötelező biztosítás névre szóló, másra át nem ruházható, így az előző tulajdonos kötelező biztosítása az adás-vételi szerződés aláírásával megszűnik. Választási lehetőség több biztosító ajánlata közül: Az autóbiztosításban partnereink az Allianz Hungária Rt, Generali-Provindencia, Union, Uniqa, AB-AEGON biztosító társaságok. A BONUS-kedvezmény a vevő nyilatkozata alapján kerül beszámításra, de személyenként egy autónál vehető igénybe. Ha a biztosított úgy nyilatkozik, hogy már meglévő autóján van BONUS-kedvezmény, akkor az újonnan vásárolt gépkocsira csak akkor viheti át, ha a korábbi autót eladja, vagy kivonja a forgalomból. (A jogszabály szerint a gépkocsi érvényes kötelező biztosítás nélkül a forgalomban nem vehet részt, így ennek következményeit saját felelősségére kell vállalnia az ügyfélnek.)

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.