Értékelje a céget!
59 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Tisza-Tó Security Bt.

Cím:
5241, Abádszalók Füredi út 4.
telefon:
59/357-274
fax:
59/357-274
Tevékenység rövid leírása:
Mindenkinek természetes érdeke és igénye, hogy tulajdonát a lehető legnagyobb biztonságot nyújtó eszközökkel védje. Cégünk arra törekszik, hogy ügyfelei ezen igényének minél hatásosabb vagyonvédelmi eszközökkel és kedvező szolgáltatásokkal tegyen eleget.

Justice Security Kft.

Cím:
1158, Budapest Késmárk u. 22
telefon:
431-8550
telefon:
431-8550
Tevékenység rövid leírása:
"... a biztonság egy kultúra is egyben"
Amikor elhatároztuk, hogy egy vagyonvédelmi vállalkozást alapítunk, egy olyan céget kívántunk létrehozni, amely filozófiájában és szolgálta-tásaiban egyaránt a legteljesebb mértékben törekszik Megbízói elégedettségére. Célunk olyan színvonalú szolgáltatás nyújtása, amely - figyelembe véve Megbízóink érdekeit, anyagi lehetőségeit - magas szintű biztonságot teremt, és hozzájárul Megbízóink tevékenységének eredményességéhez.
A JUSTICE Security Kft.-t a Fővárosi Cégbíróság 2001. október 15-én jegyezte be. A céget a Dreher Sörgyárak Rt. tulajdonosai kérésére alapítottuk, mivel 2002. március 1-től - öt éves munkaviszonyunkat követően - "külsős" vállalkozásként kívánták ránk bízni a Dreher Rt. őrzés-védelmével összefüggő feladatokat.
A Dreher Rt.-nél eltöltött öt esztendő alatt az általunk bevezetett intézkedésekkel éves szinten mintegy 100 millió forint megtakarítást értünk el. Megszüntettük a szállítás közben bekövetkezett veszteségforrásokat, minimális szintre mérsékeltük a bűncselekményekkel okozott károkat. Az újraszabályozott folyamatoknak köszönhetően áttekinthetőbbek lettek a logisztikai folyamatok, definiálhatóvá vált a személyes felelősség és nem utolsó sorban optimalizálható lett a raktári, a targonca és a munkaerő kapacitás kihasználása. Emellett gyakorlatilag a nulláról felépítettünk egy teljes körű biztonságtechnikai rendszert. Társaságunk működése során a minőséget tekinti meghatározónak a szolgáltatás minden fázisában és az ezzel összefüggő valamennyi tevékenységben. Célunk vevőink igényeinek megfelelő, egyenletesen jó minőségű szolgáltatások kialakítása. Ennek érdekében elköteleztük magunkat az ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer kiépítésére, működtetésére, amely megfelelőségét 2002 október-ében a Mert-Cert Kft. tanúsította.
A rendszer működésének hatékonyságát és a vevők megelégedett-ségét folyamatosan ellenőrizzük, értékeljük, és - ha szükséges - megtesszük a helyesbítő intézkedéseket, ezzel is biztosítva a rendszer folyamatos továbbfejlesztését.

Török Biztonsági Szolgálat Kft.

Cím:
1026, Budapest Gábor Áron u. 38.
telefon:
200-3900
:
200-3900
Tevékenység rövid leírása:
A cég küldetése a minőségi vagyonvédelem.
A Török Biztonsági Cégcsoport, Magyarország egyik legrégebben működő biztonsági szolgálata. Cégeink a Török Biztonsági Szolgálat, a Török Security, a T.L. 2002 Security, és a TÖR-VÉD Security. Magánnyomozásban a Török és Fia Magánnyomozó Iroda segíti ügyfeleit, mint az ország egyik legelső magánnyomozó cége.

Hectas Magyarország Épületfenntartó Kft.

Cím:
1146, Budapest Hungária krt. 140-144. III. em.
telefon:
471-52-20
fax:
471-52-20
Tevékenység rövid leírása:
Ügyfeleink elégedett mosolyáért keményen dolgozunk és egy elvet követünk : másképpen gondolkodni.
Rend a lelke mindennek. A Hectas a tökéletességre törekszik.
Munkánk alapja a megbízható szolgáltatási program, mely teret enged az újításoknak és a kreativitásnak. Ebben mutatkozik meg európai szintű minőségi és innovációs politikánk.

A középpontban a HECTASystematics áll, összefogva legfontosabb szolgáltatásainkat és egyben mindazt, ami a HECTAS-t meghatározza. A HECTASystematics nem más, mint saját strukturált és hatékony módszerünk, melynek segítségével az épülettisztítási és az épület-fenntartási szolgáltatásokat ügyfeleinkkel együtt tervezhetjük és valósíthatjuk meg. Egy olyan módszerről van szó, melynek sikerét minőségbiztosítási eljárásaink egyértelműen igazolják.

A HECTASystematics mellett fontos kiegészítésként jelenik meg ajánlataink között a HECTASolutions és a HECTASpecials. A HECTASolutions a gazdaságosság elvét szem előtt tartva professzionális és átfogó tanácsadást kínál a kezdetektől fogva. A HECTASpecials pedig az irodák tisztításán túl az ott dolgozók testi és lelki közérzetére is ügyel. Ezért a munkahelyi elégedettséggel kapcsolatos legújabb felismeréseket építjük be munkánkba, az egészséges munkahelyi légkör érdekében.

Mivel minden ügyfél más, mi a HECTAS-tól sem gondolkodunk soha egyformán. Egyénre szabott megoldások kifejlesztéséről van szó. Az igényfelméréstől a minőségmenedzsmentig minden ügyfélhez újra és újra másként viszonyulunk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.