Értékelje a céget!
1013 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

ARTINEX Kft.

Cím:
9400, Sopron Malompatak u. 8.
mobil:
30/946-7062
fax:
30/946-7062

ENERGOSZER Gázhálózat és Épületgépészeti Szerelő Kft.

Cím:
3508, Miskolc Május 1. telep 3 / 5
telefon:
(46) 36 96 76
telefon:
(46) 36 96 76

KEKON Kereskedelmi Kft.

Cím:
6722, Szeged Gogol utca. 13.
telefon:
62/491-049
fax:
62/491-049
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.
A Kekon Kft. fő tevékenységi köre a világítástechnikai kis-, és nagykereskedelem. Az elmúlt évek folyamán a Philips Magyarország Kft legnagyobb világítástechnikai és elem partnerévé nőtte ki magát. Fontos megjegyezni, hogy nem csak a termékkínálat bővült, de a szolgáltatások köre, és minősége is javult. Mára a magyarországi világítástechnikai piac egyik meghatározó tagja lett a Kekon Kft.

ARMATUR KKT.

Fű-Tech Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a fűtés-, a tüzeléstechnika, illetve az épületgépészet területén tevékenykedik.

Török Fűtéstechnika Kft.

Cím:
8200, Veszprém Almádi u. 19.
telefon:
30/994-8483
telefon:
30/994-8483
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a Török Fűtéstechnika Kft. 20 éves tapasztalattal működik a fűtéstechnikai berendezések, termékek értékesítési piacán. Cégünk 1999 tavaszától a HERMANN gázkazánok hivatalos magyarországi importőre, veszprémi központi telephellyel és szervizzel.
Cégünk jelszava: ?MEGOLDÁS MINDENKINEK?.

Schwank Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1095, Budapest Soroksári út.160.
fax:
347-2240
e-mail:
347-2240
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01-09-720661.
Alapítás: 2001.

A Schwank a hatékony infravörös-gázfűtés specialistája, így minden csarnokhoz az igényekhez szabott megoldást kínál.
Akár 50%-kal kisebb energiafelhasználást érhet el a hagyományos rendszerekhez képest a csarnokok fűtésében.
A beruházásoknál elsősorban a gazdaságosság jelenti a fő szempontot a döntésnél. A beszerzési költség, illetve az üzemeltetési költségek a magas termékszínvonallal együtt a lehető leggyorsabb megtérülést eredményezi Önnek. A Schwank mindig az épület követelményeinek keretein belüli legjobb befektetést helyezi előtérbe, ezért választékunk különböző fűtési rendszereket ölel fel: világossugárzók, sötétsugárzók és hőlégfúvók.
Mindig a különböző igényeknek megfelelő megoldást kínáljuk.

Az aeroSchwank, egy közvetlen tüzelésű gázüzemű hőlégfúvó, amely már hosszú évek óta bizonyít. Különösen alacsony belmagasságú épületek, szűk terek esetében javasolt, valamint ott, ahol a frisslevegő bevezetése kiváltképp fontos.
Ha a helyiség fűtése az alapvető feladat, akkor csendes axiálventilátorral biztosítjuk a légszállítást, ha frisslevegő bevezetésre is szükség van, a hőlégfúvót radiálventilátorral szállítjuk, melyhez légcsatorna is illeszthető.

Felhasználási területek: ipari csarnokok, raktárcsarnokok, sportcsarnokok, kiállítótermek, templomok, éttermek, gépjármű-csarnokok , eladóhelyiségek

Az aeroSchwank előnyei:
-Egybeépített égéslevegő és égéstermék- elvezető ventilátor, -atmoszférikus égő, -az égéshez szükséges frisslevegőt a készülék a külső térből szívja be, -belső levegő keringtetésére alkalmas, vagy légcsatornázható kivitel.

Az új ThermoControl Plus szabályzókat a Schwank kifejezetten egy energiatakarékos üzemeltetésű, kényelmesen használható fűtési rendszerhez fejlesztette ki.
A ThermoControl Plus az egy-, illetve kétfokozatú infravörös fűtési rendszerekhez is hozzákapcsolható. A LowCost (Bekapcsolás-optimalizálás), az EasyComfort ( Egyszerű felhasználás), valamint a SupportTools a ThermoControl Plus intelligens elemei. Egy csarnokfűtés üzemeltetésének kulisszái mögé tekintve láthatjuk, hogy a Schwank mérnökei a hosszú élettartamú, jövőorientált ThermoControl Plus szabályzási rendszerrel a lehető leggazdaságosabb és legkomfortosabb megoldást alkották meg.

EasyComfort:
Egyszerű felhasználás
A ThermoControl Plus használata egyszerű és magátólértetődő. Gyorsan és átláthatóan programozhatjuk be a nappali-, éjszakai- és fagyvédelmi hőmérsékleteket. A könnyen áttekinthető kijelzőn jól olvashatóak a fontos adatok. A felhasználó számára az egyértelmű szimbólumok alapján azonnal felismerhetőek a fűtési státuszok, illetve a hőmérsékleti és szabályzási zónák. A nyomógombok segítségével pillanatok alatt áttekinthetőek a beprogramozott, illetve az aktuális hőmérsékleti értékek.

GÁZÜZEMŰ INFRAVÖRÖS TECHNIKA:
Termékünk a meleg-a természetes meleg. Az elméletet a Naptól lestük el. Az infravörös sugárzás (hősugárzás) a levegőn szinte veszteség nélkül hatol át, és először ott aktivizálódik, ahol becsapódik. Így keletkezik a meleg.

Energiatakarékosság
Ezen összefüggés alapján kellemes hőérzet érhető el alacsony levegőhőmérséklet mellett is, melynek eredménye az energiatakarékos működés.
Továbbá következik belőle az a tény, hogy a külső és belső hőmérséklet közt kicsi a különbség, ami a károsanyagkibocsátást és a légszennyezést csökkenti: így a járulékos energiaköltségek is mérséklődnek.

Infravörös sugárzókat alkotunk csarnokfűtésre, nagy terek illetve szabad felületek fűtésére projekttől függ, hogy melyik termék kínálja a legelőnyösebb megoldást a komfort, a megtérülés és az energiatakarékosság terén. Mindig az objektum követelményeinek felmérésével döntjük el, hogy gázüzemű infravörös sugárzó, gázüzemű sötétsugárzó, vagy hőlégfúvó, esetleg több rendszer kombinációja lesz a megfelelő.
Minden igényt kielégítő modern sugárzófűtések

A készülékek és rendszermegoldások sokfélesége,- beleértve az elhelyezést és a füstgázelvezetést is- garantálja Önnek, hogy az igényeinek megfelelő megoldást nyújtsuk:A munkahelyfűtésetől a raktárcsarnok fagyvédelmén keresztül egészen az óriási hajógyár teljes fűtéséig, a sportcsarnok és tribün temperálásától az időszakos fűtésig, pl.: templomok esetében, vagy teniszcsarnokoknál.
Az Ön sugárzófűtését projektmérnökeink segítségével tervezheti meg. Kívánság szerint kulcsrakészre kivitelezzük a komplett rendszert, üzembehelyezzük és elvégezzük a rendszeres karbantartást.

Flow Design Kft.

Cím:
1028, Budapest Liliom u. 7.
telefon:
392 54 23
telefon:
392 54 23

TRG Kft.

Cím:
8600, Siófok Vak Bottyán u. 30.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1992 óta foglalkozik villamossági termékek forgalmazásával. Évről évre bővülő, korszerű termékválasztékkal igyekszünk kielégíteni a villamossági anyagokat, ipari elektronikai termékeket keresők igényeit. Új profilunk a víz-, gáz- és fűtésszerelési anyagok forgalmazása.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.