Értékelje a céget!
29 találat 1 | 2 | 3

Poncz és Társa Kft.

Cím:
1224, Budapest Bartók Béla út 36.
telefon:
3626506
e-mail:
3626506
Tevékenység rövid leírása:
A Poncz és Társa Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1997 november 5-én kezdte meg működését.
Cégünk családi házak, irodaházak, lakóparkok, templomok generál-kivitelezésével foglalkozik, valamint alvállalkozóként is közreműködik bármely kőműves munka kivitelezésében.

Bau-Max Kft.

Cím:
1147, Budapest Telepes utca 58.
telefon:
1/221-44-40
fax:
1/221-44-40
Tevékenység rövid leírása:
201
Kft alakulása 1990. július 27.,Cégbírósági bejegyzés 01-09-068614 ,bejegyezve: 1990. augusztus 27.

Főbb tevékenységi körei:

- Ingatlan forgalmazás
- Termelő és szolgáltató építmények építése
- Lakás és Kommunális építés
- Épületfenntartás, korszerűsítés
- Építési szakipar
- Építési és épületgépészeti szerelőipar
- Építőipari tervezés
- Beruházás és építményfenntartás szervezése, lebonyolítása és beruházási fővállalkozás

A Kft eddigi tevékenysége során Társasházak építésének lebonyolítását végezte jelentős mennyiségben. A bonyolítást Építőközösségi formában szervezte meg.
Az Építőközösségi szervezés esetén az építési ingatlan az Építőközösség tagjainak tulajdonában van, a Kft az építőközösség minden egyes tagjaival szerződéses jogviszonyban áll.
A Kft állandóan bővülő és megújuló kínálattal áll az érdeklődő ügyfelek részére. A Bau-Max Kft által eddig kivitelezett emeletes és sorház jellegű épületek illetve az ezekben átadott több mint száz lakás referenciaként kívülről bármikor megtekinthető. Új lakások, garázsok és üzletek folyamatosan épülnek kivitelezésünkben, amelyeket munkatársainkkal előzetesen egyeztetett időpontban személyesen is megtekinthetnek az érdeklődő ügyfelek.
A Bau-Max Kft irodája legfőbb tevékenységi területünknek megfelelően Zuglóban található egy általunk frissen kivitelezett ház földszintjén, ahol kényelmes körülmények között várjuk az érdeklődő ügyfeleket.

Hectas Magyarország Épületfenntartó Kft.

Cím:
1146, Budapest Hungária krt. 140-144. III. em.
telefon:
471-52-20
fax:
471-52-20
Tevékenység rövid leírása:
Ügyfeleink elégedett mosolyáért keményen dolgozunk és egy elvet követünk : másképpen gondolkodni.
Rend a lelke mindennek. A Hectas a tökéletességre törekszik.
Munkánk alapja a megbízható szolgáltatási program, mely teret enged az újításoknak és a kreativitásnak. Ebben mutatkozik meg európai szintű minőségi és innovációs politikánk.

A középpontban a HECTASystematics áll, összefogva legfontosabb szolgáltatásainkat és egyben mindazt, ami a HECTAS-t meghatározza. A HECTASystematics nem más, mint saját strukturált és hatékony módszerünk, melynek segítségével az épülettisztítási és az épület-fenntartási szolgáltatásokat ügyfeleinkkel együtt tervezhetjük és valósíthatjuk meg. Egy olyan módszerről van szó, melynek sikerét minőségbiztosítási eljárásaink egyértelműen igazolják.

A HECTASystematics mellett fontos kiegészítésként jelenik meg ajánlataink között a HECTASolutions és a HECTASpecials. A HECTASolutions a gazdaságosság elvét szem előtt tartva professzionális és átfogó tanácsadást kínál a kezdetektől fogva. A HECTASpecials pedig az irodák tisztításán túl az ott dolgozók testi és lelki közérzetére is ügyel. Ezért a munkahelyi elégedettséggel kapcsolatos legújabb felismeréseket építjük be munkánkba, az egészséges munkahelyi légkör érdekében.

Mivel minden ügyfél más, mi a HECTAS-tól sem gondolkodunk soha egyformán. Egyénre szabott megoldások kifejlesztéséről van szó. Az igényfelméréstől a minőségmenedzsmentig minden ügyfélhez újra és újra másként viszonyulunk.

Uni-Invest Kft.

Cím:
1087, Budapest Könyves Kálmán krt. 44.
fax:
210-5589
telefon:
210-5589

Tomex Építőipari Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.