Értékelje a céget!
29 találat 1 | 2 | 3

Hectas Magyarország Épületfenntartó Kft.

Cím:
1146, Budapest Hungária krt. 140-144. III. em.
telefon:
471-52-20
fax:
471-52-20
Tevékenység rövid leírása:
Ügyfeleink elégedett mosolyáért keményen dolgozunk és egy elvet követünk : másképpen gondolkodni.
Rend a lelke mindennek. A Hectas a tökéletességre törekszik.
Munkánk alapja a megbízható szolgáltatási program, mely teret enged az újításoknak és a kreativitásnak. Ebben mutatkozik meg európai szintű minőségi és innovációs politikánk.

A középpontban a HECTASystematics áll, összefogva legfontosabb szolgáltatásainkat és egyben mindazt, ami a HECTAS-t meghatározza. A HECTASystematics nem más, mint saját strukturált és hatékony módszerünk, melynek segítségével az épülettisztítási és az épület-fenntartási szolgáltatásokat ügyfeleinkkel együtt tervezhetjük és valósíthatjuk meg. Egy olyan módszerről van szó, melynek sikerét minőségbiztosítási eljárásaink egyértelműen igazolják.

A HECTASystematics mellett fontos kiegészítésként jelenik meg ajánlataink között a HECTASolutions és a HECTASpecials. A HECTASolutions a gazdaságosság elvét szem előtt tartva professzionális és átfogó tanácsadást kínál a kezdetektől fogva. A HECTASpecials pedig az irodák tisztításán túl az ott dolgozók testi és lelki közérzetére is ügyel. Ezért a munkahelyi elégedettséggel kapcsolatos legújabb felismeréseket építjük be munkánkba, az egészséges munkahelyi légkör érdekében.

Mivel minden ügyfél más, mi a HECTAS-tól sem gondolkodunk soha egyformán. Egyénre szabott megoldások kifejlesztéséről van szó. Az igényfelméréstől a minőségmenedzsmentig minden ügyfélhez újra és újra másként viszonyulunk.

Uni-Invest Kft.

Cím:
1087, Budapest Könyves Kálmán krt. 44.
fax:
210-5589
telefon:
210-5589

Tomex Építőipari Kft.

Bau-Sop Építésszerelési és Szolgáltatási Kft.

Cím:
9400, Sopron Zárányi út 30.
:
:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.