Értékelje a céget!
8 találat 1

VALKO-INTERNATIONAL Biztosítási Alkusz, Képviseleti, Tanácsadó és Szakértői Kft.

Cím:
1066, Budapest Teréz krt. 40.
telefon:
311-3087
telefon:
311-3087
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk, mint független biztosítási alkusz, a lehető legkedvezőbb biztosítási konstrukció ajánlásával, kialakításával és működtetésével, valamint a szerződéses körben keletkező károk rendezésével segíti az Ön munkáját és szolgálja nyugalmát.
"... hogy biztonsága mindig a legjobb biztosítást kapja!"

Pro-Care Bt.

Cím:
2440, Százhalombatta Kodály sétány, Szolgáltató ház
telefon:
20/943-5604
:
20/943-5604
Tevékenység rövid leírása:
Több mint 13 éve működünk. Jelszavunk: Hinni a biztosításban! Hinni az általunk képviselt biztosítóban! Hinni saját magunkban és szeretni az embereket! Cégünk nem titkolt célja, hogy a családoknál, vállalkozóknál és vállalatoknál személyes tanácsadóként legyenek jelen. Minden, ami biztosítás és lakáshitel - ez a területünk. Forduljon hát bizalommal hozzánk és nem éri csalódás!
Referencia: A százhalombattai önkormányzat teljes vagyonbiztosítása + több mint 1000 elégedett ügyfél.

Day-Stars Agency Bt.

Cím:
2220, Vecsés Vasvári P. u. 2-4.
telefon:
29/356-757
telefon:
29/356-757
Tevékenység rövid leírása:
Internetes irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére: teljeskörű biztosítási szolgáltatás a tanácsadástól kezdve a legmegfelelőbb ajánlat kidolgozásán át a kárügyintézésig. Online ügyfélszolgálatunk a nap minden percében az Önök rendelkezésére áll gépjrámű- vagy ingatlanbiztosítás közvetlen megkötésére, illetve a már meglévő biztosításai ügyintézésére, kezelésére és kárbejelentésre. Tanácsadásunk természetesen díjtalan.

Start-R Kft.

Cím:
6724, Szeged Csemegi u. 11. fszt. 3.
telefon:
62/548-696
telefon:
62/548-696
Tevékenység rövid leírása:
A Start-R Bt. a hazai biztosítási piacon igen ritka, többes ügynöki formában látja el feladatát, több mint 1200 elégedett ügyfele biztosítási kéviseletét. 10 éves múltunk és komoly szakmai tapasztalatunk a garancia, hogy Ön sem fog csalódni bennünk. Irodánkban 8:00 és 12.30 között személyesen, illetve telefonos egyeztetés után otthonában tudunk találkozni Önnel. Tanácsadásunk ingyenes. Minőség - Szakértelem - Start-R Bt.!

Director Pénzügyi Szolgáltató Kft.

Cím:
1021, Budapest Hűvösvölgyi út 54.
telefon:
394-0010
:
394-0010
Tevékenység rövid leírása:
A Director Kft. azzal a céllal alakult, hogy nyugati színvonalú pénzügyi tanácsadói szolgáltatásainkkal hozzásegítsük ügyfeleinket az igényeikhez legjobban illeszkedő pénzügyi konstrukció kiválasztásához és a teljes lebonyolításhoz.

Csatári Ilona

Cím:
1012, Budapest Logodi u. 22.
telefon:
20/4822-427
:
20/4822-427

EUROVARIANT Biztosítási Alkusz Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Napjainkban egyre több biztosító kínálja szolgáltatásait a lakosság és a vállalatok, vállalkozások részére, így Ön is gyakran találkozhat biztosítási üzletkötőkkel.
Sok idő és fáradtság a különböző lehetőségek közül kiválasztani azt a biztosítási megoldást, ami legjobban képviseli az Ön érdekeit, és mindemellett a szolgáltatás minősége valóban arányban áll az érte kifizetett összeggel, az Ön várakozásaival.
Cégünk -mint ahogy általában a biztosítási alkuszok, arra jött létre, hogy az ügyfelek megbízásából a biztosítási piacon az ügyfél számára legmegfelelőbb, testre szabott szolgáltatásokat kiválassza, majd a létrejött szerződéseket kezelje. Önnek, mint ügyfélnek ez a megbízás külön kiadást nem jelent, hiszen a létrejött szerződések után mint minden esetben, most is a biztosító fizeti a közvetítőt.
Valóban a legmegfelelőbb biztosítási megoldásokat választotta eddig önmaga, családja, vállalata vagy vállalkozása számára? Valóban a legjobb áron jutott hozzá a biztosítási konstrukciókhoz? Valóban az Ön elvárásainak megfelelően térítették meg a felmerülő károkat?
Három fontos kérdés, amiben csak egy független Biztosítási Alkusz adhat megoldást.
Az általunk vállalt kapcsolatban a legfőbb jellemző az, hogy független alkuszként mi az Ön érdekeit képviseljük, az üzlet megkötésekor is éppúgy, mint a kárrendezésnél.
Az Ön megbízása alapján felmérjük a biztosítási szükségleteit, összevetjük a meglévő szerződéseivel, megkeressük a biztosítási piacon található legelőnyösebb megoldásokat, majd az Ön által kiválasztott szerződéseket karbantartjuk, közreműködünk a kárrendezésben, vitatott kárrendezési esetben pedig biztosítjuk a szakjogászi hátteret .Banki kapcsolatainkon keresztül közreműködünk a különböző célú hiteltermékek kiválasztásában, lebonyolításában, akár lakásvásárlásról, felújításról, kedvezőtlen kamatozású hitel kiváltásáról, vagy egy nagyobb beruházásról van is szó.
Választékot kínálunk az Nyugdíjpénztárak kínálatából, hogy megtervezhesse nyugdíját, jövedelméből kedvező megtakarítást érjen el.
Segítünk kiválasztani azt az Egészségpénztárat, amelyen keresztül a legelőnyösebben tudja munkaadóként többletjövedelemhez juttatni munkatársait, magánszemélyként pedig adómegtakarítást elérni a mindennapos kiadásain.
Magánszemélyként segítünk Önnek adót megtakarítani, ha pedig alkalmazottakat foglalkoztat, úgy a munkabérek és egyéb juttatások költségeiben tudunk jelentős megtakarítást hozni.

Kérje tanácsadóinkat, akik megadják a választ a kérdéseire!

Varga Miklós
ügyvezető

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.