Értékelje a céget!
69 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Strabag ZRt.

Cím:
1135, Budapest Szegedi út 35-37.
telefon:
270- 8367
fax:
270- 8367
Tevékenység rövid leírása:
A Strabag Ausztria legnagyobb építőipari vállalata. Az építőipar összes ágában tevékenykedünk és több mint 66.000 munkatársunkkal állunk rendelkezésére az egész világon.

Baucont zRT.

Cím:
1085, Budapest Kálvin tér 12. I/3.em.1
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a BAUCONT Építőipari Rt. alapítása óta folyamatosan, egyre növekedve hódít teret a hazai építőipari kivitelezésekben. Évről évre, fejlődésünk dinamikájának megfelelően, egyre több és nagyobb volumenű projektet viszünk végig a legkülönbözőbb területeken.

K&Sz Építőipari Kft.

Cím:
2730, Albertirsa Dánosi u. 25.
telefon:
20 222-8072
telefon:
20 222-8072
Kulcsszavak:
acélszerkezet építés acélszerkezet kivitelezés ácsmunka állványozás családi ház családi ház átalakítása családi ház bővítése családi ház építése családi ház generálkivitelezés családi ház kivitelezése csarnok generálkivitelezése építés építészeti generálkivitelezés építőipar építőipari beruházás építőipari beruházás lebonyolítása építőipari bonyolítás építőipari fővállalkozás építőipari generálkivitelezés építőipari kivitelezés építőipari kivitelező munka építőipari tevékenység épület generálkivitelezés épületasztalos- és épületlakatos munka épületfelújítás épületfelújítás generálkivitelezésben épületkorszerűsítés épületlakatos munka felújítási munka fővállalkozás generálkivitelezés házépítés hidegburkolás iroda kivitelezése irodaépítés irodafelújítás kivitelezés kőművesmunka könnyűszerkezetes magasépítés középület építése középület felújítása középület generálkivitelezése középület kivitelezése kulcsrakész építés kulcsrakész ház építése kulcsrakész kivitelezés lakásépítés lakásfelújítás lakóépület generálkivitelezése lakópark lakópark kivitelezése lakóparki lakás építése magasépítés magasépítés kivitelezése magasépítési munka magasépítőipar magasépítőipari generálkivitelezés magasépítőipari kivitelezés magasépítőipari lebonyolítás melegburkolás sportlétesítmény generálkivitelezése szálloda építése szárazépítés szerkezetépítés társasház társasház átalakítása társasház építése társasház felújítása társasház kivitelezése

Cobra-Conto Kft.

Cím:
1139, Budapest Fáy u. 12/c
e-mail:
konyveles@cobra-conto.hu
mobil:
konyveles@cobra-conto.hu

Kovács és Társa Kft.

Hírép Postai és Távközlési Építőipari Kft.

Cím:
1144, Budapest Remény u. 34-36.
telefon:
(1) 363 76 52
telefon:
(1) 363 76 52

Fischer-Bau Kft

Cím:
2536, Nyergesújfalu Ipari Park 1.
fax:
388-9471
telefon:
388-9471
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk filozófiája: A Fischer-Bau Kft. filozófiája arra épül, hogy munkánkat a legmagasabb színvonalon, elfogadható áron, a megrendelőink és vásárlóink legnagyobb megelégedésére végezzük.
Megrendelőink számára munkáink jó minőségét garantálja, hogy felkészült szakemberekkel rendelkezünk. Az MSz EN ISO 9001 integrált vállalatirányítási rendszer alkalmazásával megfelelünk a legmagasabb színtű szakmai és minőségi követelményeknek.

Riasztástechnika 2001 Kft.

Tajtavill Villamossági Szerelő Export-Import Szolgáltató Kft.

Cím:
4030, Debrecen Ozmán út 0530/33
telefon:
52/471-177
fax:
52/471-177
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi területeink:

? Közterületi villamoshálózatok építése, felújítása és szerelése

? Hírközlési hálózatok építése, felújítása és szerelése
Hagyományos, digitális, optikai hírközlési kábelek telepítése
Alépítmény-hálózat építés

? Építoipari tevékenység

Cégünk 1991-ben családi vállalkozásként alakult meg. Tevékenységünk kezdetén erosáramú elektromos hálózati berendezések tervezésére és kivitelezésére szakosodtunk. Odaadó munkánk, szakmai hozzáértésünk és szolgáltatásaink színvonala az évek során egyre több és több üzletfelet nyert meg számunkra, mely lehetoséget biztosított a folyamatos növekedésre, és a szolgáltatásaink egyre magasabb színvonalon történo teljesítésére.

Ezzel párhuzamosan az 1990-es évek elején új lehetoségeket és kihívásokat láttunk meg a telekommunikációs hálózatépítésben. Először Hajdú-Bihar megyében, később az egész ország területén Koszegtol Hódmezovásárhelyig vált ismertté és elismertté a Tajtavill név, annak a nagyszámú telekommunikációs hálózatépítési projektnek köszönhetoen, melyeket többek között olyan cégek megrendelésére teljesítettünk, mint a Matáv Rt., a Jásztel Rt. és Déltáv Rt., UPC Magyarország Kft., azok legnagyobb megelégedésére.

1997. január 1.-tol a továbbra is családi vállalkozás Kft. formában muködik. Ma már 60 fot alkalmazó cégünk fo profilja a kábel- és szabadvezeték-építés, felújítás és szerelés, állomás- és kapcsolóberendezés-építés, valamint üzemeltetési és karbantartási munkák az energia-, valamint a távközlési szektor részére, mely területeken cégünk meghatározó kivitelezo vállalkozássá vált a Kelet-Magyarországi régióban.

Cégünk töretlen fejlodését jelzi, hogy 2000-ben minőségbiztosítási rendszert épített ki tevékenységére, és megkapta az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minosítést.

Cégünk jól képzett, hatékonyan dolgozó és rugalmasan bevetheto szakembergárdáját, magasan kvalifikált- szakterületükön gyakorlott vezetok- irányítják. Az elektromos szakmában nagyra értékeljük cégünknél a precíz csapatmunkát, ami nélkül nem érhettük volna el sikereinket.

Oszintén hisszük, hogy odaadó erofeszítéseink, párosulva az alaptevékenységen belül megszerzett tudásunkkal és tapasztalatainkkal, építve a vállalkozásunknál kialakított jó csapatszellemre, az Önök számára is olyan érdemes üzleti partnerré teszik cégünket, melyhez rendelkezésre állnak az üzleti sikerhez szükséges anyagi és pénzügyi eroforrások.

Megtisztelne bennünket, ha bebizonyíthatnánk, hogy érdemes velünk dolgozni.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.