Értékelje a céget!
86 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Edlstein Bau Kft.

Cím:
0, N/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ingatlanforgalmazással és építőipari beruházással foglalkozik.

KOSSUTH MGTSZ

Cím:
7175, Felsőnána Dózsa Gy. u. 6.
telefon:
74/438-055
telefon:
74/438-055
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk mezőgazdasági termelőmunkát végez és emellett műemlékekkel is foglalkozik.

Piros Kft., Bük

Cím:
9737, Bük Petőfi Sándor u. 21/a
telefon:
94/359-439
:
94/359-439
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő tevékenységi körei: építőanyag kereskedelem komplett szolgáltatással, építőipari beruházások. Szolgáltatásaink körébe tartozik a raklap visszaváltás, nyílászáró felmérés, beépítés.

Fischer-Bau Kft

Cím:
2536, Nyergesújfalu Ipari Park 1.
fax:
388-9471
telefon:
388-9471
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk filozófiája: A Fischer-Bau Kft. filozófiája arra épül, hogy munkánkat a legmagasabb színvonalon, elfogadható áron, a megrendelőink és vásárlóink legnagyobb megelégedésére végezzük.
Megrendelőink számára munkáink jó minőségét garantálja, hogy felkészült szakemberekkel rendelkezünk. Az MSz EN ISO 9001 integrált vállalatirányítási rendszer alkalmazásával megfelelünk a legmagasabb színtű szakmai és minőségi követelményeknek.

K&Sz Építőipari Kft.

Cím:
2730, Albertirsa Dánosi u. 25.
telefon:
20 222-8072
telefon:
20 222-8072
Kulcsszavak:
acélszerkezet építés acélszerkezet kivitelezés ácsmunka állványozás családi ház családi ház átalakítása családi ház bővítése családi ház építése családi ház generálkivitelezés családi ház kivitelezése csarnok generálkivitelezése építés építészeti generálkivitelezés építőipar építőipari beruházás építőipari beruházás lebonyolítása építőipari bonyolítás építőipari fővállalkozás építőipari generálkivitelezés építőipari kivitelezés építőipari kivitelező munka építőipari tevékenység épület generálkivitelezés épületasztalos- és épületlakatos munka épületfelújítás épületfelújítás generálkivitelezésben épületkorszerűsítés épületlakatos munka felújítási munka fővállalkozás generálkivitelezés házépítés hidegburkolás iroda kivitelezése irodaépítés irodafelújítás kivitelezés kőművesmunka könnyűszerkezetes magasépítés középület építése középület felújítása középület generálkivitelezése középület kivitelezése kulcsrakész építés kulcsrakész ház építése kulcsrakész kivitelezés lakásépítés lakásfelújítás lakóépület generálkivitelezése lakópark lakópark kivitelezése lakóparki lakás építése magasépítés magasépítés kivitelezése magasépítési munka magasépítőipar magasépítőipari generálkivitelezés magasépítőipari kivitelezés magasépítőipari lebonyolítás melegburkolás sportlétesítmény generálkivitelezése szálloda építése szárazépítés szerkezetépítés társasház társasház átalakítása társasház építése társasház felújítása társasház kivitelezése

Fellerer Kft.

Cím:
1065, Budapest Révay u. 12.
telefon:
4282337
telefon:
4282337
Tevékenység rövid leírása:
Profilunk elsősorban Budapesten társasházak építése, mely tevékenységünk magában foglalja az ideális telkek felkutatását, a piaci igényeknek leginkább megfelelő lakásválaszték összeállítását, kivteleztetését és értékesítését.

Bau-Sop Építésszerelési és Szolgáltatási Kft.

Cím:
9400, Sopron Zárányi út 30.
:
:

Arcadom Építőipari zRt.

Cím:
1095, Budapest Soroksári út 48.
telefon:
476-2606
telefon:
476-2606
Tevékenység rövid leírása:
Az Arcadom Építőipari Rt. a magyar építőipar egyik meghatározó vállalata, tevékenysége kiterjed az építési fővállalkozás és generál-kivitelezés teljes szolgáltatási körére. Munkáinak egy részét a társaságot alapító befektetőtől, más részét pedig építőipari versenytárgyalásokon, illetve közbeszerzési pályázatokon való folyamatos részvételével nyeri el. A társaság menedzsmentje mintegy tíz éve együtt dolgozó team, amelynek nevéhez olyan épületek létrehozása fűződik, mint a Madách Trade Center, az EMKE Irodaház, vagy a Bank Center. Az Arcadom Rt. irányítói gyakorlatának megfelelően elhivatottságot érez a nagyléptékű, nagy volumenű épületek megvalósítására és vallja,hogy ezek az épületek különleges szervezettséget, az adott feladatra egyedileg kidolgozott rendszert kívánnak. A társaság a hazai- osztrák- német építési kultúrát és tapasztalatokat ötvözi az észak-amerikai szervezési módszerekkel, melyet a megvalósított projektek befektetőivel együttműködve sajátított el. A ma építtetői, befektetői a gyors és minőségi építésben érdekeltek, így az Arcadom Rt. nem egyszerűen felépít egy létesítményt, hanem szakemberei tudását és tapasztalatait a fejlesztők, az ingatlan befektetők szolgálatába állítva azon dolgozik, hogy ezek a befektetések a legrövidebb idő alatt, a legoptimálisabb megtérüléssel, rendkívül magas színvonalon valósuljanak meg. A tervek szerint a jövőben is komoly hangsúlyt kap a cégvezetés azon törekvése, hogy a társaság olyan, városképet meghatározó építmények kivitelezésében vegyen részt, mint a WestEnd City Center, melynek létrehozásáért a legnagyobb szakmai elismeréseket tudhatja magáénak. Ezek közé tartozik az Építőipari Generálkivitelezői Mesterdíjnak (1999), illetve a "FIABCI" Nemzetközi Ingatlanszakmai Szövetség magyar ingatlanfejlesztési nívódíjának (2000), valamint Prix d Excellence díjának (2001) elnyerése a kereskedelmi létesítmények kategóriájában.

Pulai Építész Iroda Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Tüttőssy F. út 6.
fax:
92/510-095
telefon:
92/510-095

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.