Értékelje a céget!
31 találat 1 | 2 | 3 | 4

Vajda Péter Ének-Zene És Testnevelés Tagozatos Általános Iskola

Cím:
1089, Budapest Vajda Péter utca 25-31.
telefon:
313 - 7417
telefon:
313 - 7417
Tevékenység rövid leírása:
A Vajda Péter Ének-zene Testnevelés Tagozatos Általános Iskola, a józsefvárosi Tisztviselőtelep iskolája, 1913 óta áll az alapfokú nevelés-oktatás szolgálatában. 1924-ben adták át mai műemlék jellegű épületét, melyet a kor híres építésze, Lechner Ödön tervezett. Az iskolában kezdettől fogva alapfokú (elemi, polgári, majd általános iskolai) tanítás folyt. 1970-ig a fiúk és a lányok külön-külön használhatták az épület két szárnyát, azóta egy igazgatás alatt áll az intézmény.
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímükre!

Ady Endre Gimnázium - Debrecen

Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola

Cím:
1032, Budapest Mókus utca 2.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az általános iskolai oktatás és az alapfokú muvészeti képzés egy intézményben folyik Óbudán, a Flórián tértol pár percre, a Mókus utcában. Az iskola több mint 100 éves múltra tekint vissza, s mintegy fél évszázada van ének-zene tagozatos oktatás.

Ebben az iskolában az emelt szintu ének-zenei képzés mellett a tanulók életkori sajátosságainak figyelembevételével gyermekszereto, demokratikus légkörben tanítanak, nevelnek. A tanulók korszeru természettudományos ismeretekre tesznek szert, mely megalapozza muveltségüket, formálja világképüket. A magyar nyelv és irodalom, a történelem és a zenei anyanyelv elsajátítása közben formálódik nemzettudatuk, elmélyül hazaszeretetük. A színes, sokoldalú iskolai élet, a tanulás, a munka, a játék fejleszti önismeretüket, együttmuködési képességüket, egész egyéniségüket. A teljes személyiség kibontakoztatásának elengedhetetlen feltétele a muvészetek megismerése, s nem utolsósorban a sportolás. Mindezek muvelésére lehetoséget nyújt ez az intézmény.
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!

Bajza utcai Általános Iskola

Cím:
1062, Budapest Bajza u. 49-51
telefon:
473-0180
telefon:
473-0180
Tevékenység rövid leírása:
Budapest VI. kerületében, a Bajza utca 49-51-es szám alatti iskolában 1917. szeptember 1-jén volt az első tanévnyitó. Büszkék vagyunk rá, hogy nemzedékek adták egymásnak a kilincset, s az egykori diákok unokái ma tanítványaink.
Iskolánkba jelenleg 500 tanuló jár, akiket 26 tanulócsoportban és 11 napközis csoportban foglalkoztatunk. Az oktatás 29 tanteremben és4 kisteremben folyik. A tanulók felkészülését a 14600 kötetes könyvtár és a számítástechnika szaktanterem is segíti. Jól felszerelt tornaterem, tornaszoba járul hozzá a tanulók egészséges életmódra neveléséhez. Az iskola területén működik a kerületi tanuszoda, mely a kerület tanulói számára szombaton is nyitva tart.
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!

Karcag Várso Vegyeskara

Cím:
5300, Karcag Szabó József út 1.
:
:

Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola

Cím:
1056, Budapest Váci u. 43.
fax:
+36 1 3181761
telefon:
+36 1 3181761
Tevékenység rövid leírása:
A Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola szeretettel várja mindazon gyerekek jelentkezését, akik érdeklődnek az EMELT SZINTŰ ÉNEK-ZENEI, ANGOL NYELVI ÉS INFORMATIKAI OKTATÁS IRÁNT, ÉS AKIK SZÁMÁRA EGYARÁNT FONTOS A TANULÁS, A CSALÁDIAS LÉGKÖR ÉS A VÁLTOZATOS SZABADIDŐS PROGRAMOK.
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!

Vujicsics Tihamér Zeneiskola

Cím:
2000, Szentendre Duna korzó 16.
telefon:
26/310-024
fax:
26/310-024

Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola

Cím:
1134, Budapest Dózsa György út 136.
telefon:
1-3409918
fax:
1-3409918
Tevékenység rövid leírása:
Iskolánk megnyitása óta több változást élt meg. A kezdetekben 6 osztályos elemi népiskolaként működött, majd a 30-as évek elején bevezették a 8 osztályos népoktatást, előbb kísérleti, majd később állandó jelleggel. A szakosított oktatás csak a második világháború befejeződése után kezdődött el.
Az ének - zene tagozatnak az elmúlt több, mint 40 évben hagyományai és sikerei voltak, melyhez hozzájárultak külföldi kapcsolataink, meghívások Németországba, Japánba, és Horvátországba.
Klubjaink 29 éve a tanulóink képességeinek, öntevékenységének kibontakoztatását, a szellemi izgalom, a tudás, a felfedezés örömének megismerését biztosítják, s több esetben a tanulók pályaválasztását is meghatározzák.
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!

Vikár Sándor Zeneiskola

Cím:
4400, Nyíregyháza Nyíregyháza Kürt u. 5-11.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A megye első zeneiskolája 1939 szeptemberében alakult a Bessenyei Irodalmi Társaság keretén belül, a Kálvineum Tanítóképző épületében Vikár Sándor vezetésével, majd az egyre bővülő, megyei faladatokat is ellátó intézmény vezetője 1974-től 2000-ig Babka József lett. Helyileg a Széchenyi utca, majd átmenetileg a Bethlen Gábor utcán végleges helyére; a Kürt u. 5-11. szám alá költözött, ahol jelenleg 51 tanterem , 2 hangversenyterem, stúdió, könyvtár szolgálja a zeneoktatást. Tanulóink létszáma évi átlag 1000 fő , amelyet 7 különböző tanszakon oktatunk.

Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár Nonprofit Kft.

Cím:
1095, Budapest Komor Marcell utca 1.
e-mail:
info@filharmonikusok.hu
telefon:
info@filharmonikusok.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Nemzeti Filharmonikus Zenekar története 1923-ban kezdődött, amikor megalakult a Székesfővárosi Zenekar, mely hamarosan Budapest zenei életének egyik központja lett. Hangversenyek előadása, rendezése; hangversenyjegyek eladása

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.