Értékelje a céget!
6 találat 1

KRIS & KRIS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2440, Százhalombatta Hun u.29.
fax:
23 540 279
telefon:
23 540 279
Tevékenység rövid leírása:
Galvanizálás függesztett technológiával, magaspályás árumozgatással. Húsfeldolgozás, parasztkolbász forgalmazása, értékesítése. Bevásárlókocsi javítás, értékesítés.
Nyitva tartás: H-P: 8.00-16.00

Integrál Zrt.

Cím:
6100, Kiskunfélegyháza Szalay Gyula ut 2.
fax:
76/461-052
fax:
76/461-052
Tevékenység rövid leírása:
Az INTEGRÁL ÁFÉSZ 1946. január 20-a óta működő 100%-ban magyar tulajdonú gazdálkodó szervezet. Fekvése abban a történelmi tájkörzetben van, ahol közel évszázados hagyománya van a libanevelésnek, hizlalásnak.Így alakult ki szövetkezetünk egyik fő tevékenységeként, a hízott liba vágás.Másik fő tevékenységünk az élelmiszer és vegyiáru kiskereskedelem. Fentieken kívül vendéglátó-, kiskereskedelmi- és irodahelyiségek bérbeadásával is foglalkozunk.Cégünk fekvése abban a történelmi tájkörzetben van, ahol közel évszázados hagyománya van a libanevelésnek, hízlalásnak.
Baromfifeldolgozó Üzem címe:
6100 Kiskunfélegyháza, Csongrády út 101.

Az Integrál ÁFÉSZ 1983-ban hozta létre Baromfifeldolgozó Üzemét, Kiskunfélegyháza, Csongrádi út. 101. sz. alatti telephellyel. Környékünkön mindig is nagy hagyománya volt a liba- és kacsanevelésnek. Ezekre az adottságokra alapozva, a folyamatos beruházások eredményeképpen üzemünk Magyarország egyik legkorszerűbb víziszárnyas feldolgozó üzeme lett. Jelenleg hízott liba, pecsenye kacsa és húsliba elsődleges feldolgozásával foglalkozunk.A jó minőségű vágási alapanyagainkat saját törzsállomány fenntartásával biztosítjuk. Termelési folyamatunk minőségi és higiéniai színvonalát biztosítva 1998-ban létrehoztuk a HACCP rendszert. Értékesítésünk fő vonalát az export képezi, export kódszámunk: HU 43-as. Belföldön is folyamatosan szállítunk éttermi- és szállodaláncoknak illetve kereskedelmi egységeknek is. Legkeresettebb export termékeink a hízott liba máj különféle módon kidolgozott hízott libahús részek, pecsenye kacsa és húsliba termékek.Partnereink között egyaránt megtalálhatóak Nyugat-Európa legfejlettebb országainak képviselői (Belgium, Németország, Ausztria, Franciaország), valamint hong-kongi és Japán kapcsolataink is egyre szélesednek. Termékeink gyártása, csomagolása során technológiánkat mindenkor rugalmasan változtatjuk a vevői igényeknek megfelelően. Munkatársaink azért dolgoznak, hogy teljes mértékben megfeleljünk a vevők által támasztott minőségi és mennyiségi elvárásoknak, ezzel együtt a gazdaságossági szempontoknak.Bízunk benne, hogy honlapunk felkeltette érdeklődését és új-, illetve visszatérő kereskedelmi partnerként üdvözölhetjük Önt a vevőink között.

ALDI MAGYARORSZÁG Kft.

Cím:
3526, Miskolc Pozsonyi u. 38.
telefon:
46/381-500
:
46/381-500
Tevékenység rövid leírása:
Az ALDI MAGYARORSZÁG Kft. 1999-ben azzal a szándékkal jött létre, hogy az ország egész területén fellelhető ingatlanokat célirányosan ügyfelei, üzleti partnerei és megbízói részére felkutassa.

A-Walhalla Kft

Cím:
1133, Budapest Pozsonyi ut 50. fsz/3.
telefon:
288-0654
fax:
288-0654
Tevékenység rövid leírása:
1996-ban 5 Budapesten és környékén működő hús- és tejipari termékeket forgalmazó nagykereskedő hívta életre az a-Walhalla Kft-t. A frissárura szakosodott nagykereskedők kitűnő munkájának köszönhetően a cég elindult a fejlődés útján.
Folyamatosan csatlakoztak a budapesti székhelyű társasághoz a vidéki nagyvárosban működő nagykereskedők.
Az évek folyamán a Kft. tulajdonosi köre változott. Más üzletláncnál folytatják tevékenységüket, illetve szakítva a frissáru forgalmazással más pályán tevékenykednek.

Jelenleg 10 tulajdonos jegyzi a 11.920.000.- Ft alapítótőkét a Kft-ben. A tulajdonosaink és a Kft. közel 430 alkalmazottat foglalkoztat, 141 tehergépkocsival terít naponta az 15 150 m2 összterületű hűtött raktáraiból. Az ország egész területét behálózó társaság közel 3500 kiskereskedőt keres fel nap mint nap friss termékeivel.

Az a-Walhalla Kft. tulajdonosi testülete szinte csak magyar élelmiszert gyártó beszállítókkal áll kapcsolatban. Természetes, hogy itt is van egy-két kivétel, mivel a piac igényei megkívánják, hogy egy-egy jól megreklámozott import termék is megtalálható legyen a raktáraiban. A társasághoz tartozó tagok 1999-ben kiépítették a HACCP és az ISO minőségbiztosítási rendszert. Az eltelt évek folyamatos auditjai bizonyítják, hogy magasszínvonalú munka folyik a cégeinknél.

Az Európai Uniós normáknak való megfelelés érdekében alapvetően az élelmiszerhigiéniai előírásokat tartják szem előtt, folyamatos beruházás és a dolgozók állandó képzése, a HACCP és az ISO előírásoknak megfelelően.

A napi fogyasztási cikkek körében már teljes sajátmárkás palettával rendelkezünk. Kiváló cégek gyártják ezen termékeinket amelyek a következő oldalainkon megtekinthetőek.

Mezőkövesdi Ker Coop Zrt.

Cím:
3400, Mezőkövesd Mátyás Király út 74.
telefon:
49/505-450
e-mail:
49/505-450
Tevékenység rövid leírása:
A Mezőkövesd és Vidéke ÁFÉSZ hagyományos működési területe (a volt mezőkövesdi járás) mintegy 50 ezer ember kereskedelmi ellátásában vállal szerepet jelenleg is.
A történeti visszatekintés során az 1940-es évek végén a községenként megalakult Földműves szövetkezetek indították el a szövetkezést, amelyek az alapító tagok anyagi hozzá] árulásával jöttek létre.
Az 1960-as évek elején elkezdődött, majd 1984-ben a Mezőkeresztesi ÁFÉSZ-szel történt egyesüléssel fejeződött be a szövetkezetek összeolvadása, létre jött a Mezőkövesd és Vidéke ÁFÉSZ. 1989. előtt a Mezőkövesd városban és a környező 22 településen a szövetkezet ellátási felelősséggel folytatta tevékenységét. A szövetkezet központja Mezőkövesd városban van, amely a Matyó Népművészet révén vált világhírűvé.
A gazdasági rendszerváltást követően az új vállalkozási törvény eredményeként az említett működési területen a kereskedelemben több 100 új szereplő kezdte meg tevékenységét. A szövetkezet jogi értelemben vett státusza ugyan megmaradt tulajdonosi köre jelenleg is a több, mint 8000 magánszemély tag - azonban a tevékenység tovább folytatását át kellett gondolni.
Az alapvető tevékenység az élelmiszer napi-cikk forgalmazás lett, a boltok az országos coop-lánc tagjai és a kapcsolódó megyei és országos beszerzési háttér a régiós ProCoop, illetve CO-OP Hungary révén rendelkezésre áll. A ruházat-iparcikk forgalmazás háttérbe szorult. A megváltozott gazdasági helyzethez kellett igazítani a tevékenység szervezeti rendszerét is.
A kereskedelmi tevékenység mellett ipari termeléssel is foglalkozott.
Az ipari tevékenységek folytatására 1992-ben korlátolt felelősségű társaságok kerültek megalapításra. Ezek közül legjelentősebb a korábbi húsüzemi tevékenységet folytató Agrár-Coop Kft., a sütő és cukrászüzemi tevékenységet végző Rozetta-Coop Kft.
A gazdasági társaságok szervezése 2000-ben a kereskedelmi Részvénytársaság létrehozásával fejeződött be.
Valamennyi társaságban többségi tulajdonos a Mezőkövesd és Vidéke ÁFÉSZ és vagyonkezelőként irányítja a gazdasági csoport tevékenységét.
Az alaptevékenység, az élelmiszer napi-cikk forgalmazás folyamatosan fejlődik.
A több mint 50 bolt színvonalasan működik. A gazdasági bővülés keresése eredményeként a kereskedelmi részvénytársaság rendelkezik és működtet kereskedelmi egységeket a hagyományos működési területen kívül Füzesabonyban, Miskolcon, Kazincbarcikán és Szerencs környékén.

Ázsia Bt.

Cím:
1093, Budapest Vámház körút 1-3
telefon:
215-7148
telefon:
215-7148
Tevékenység rövid leírása:
Ha termékeink felkeltették érdeklődésüket kétféle módon tudnak nálunk vásárolni:
- A személyes vásárlás élményére vágyókat az "elérhetőségben" megadott nyitvatartási időben várjuk a Vámház körúti csarnok pince szintjén található üzletünkben
- Az online vásárlást választóknak a megrendelés beérkezését követő 48 órán belül postai utánvét - melynek díja ma 1980 Ft - feladjuk a kiválasztott termékeket.
Termékeink neve-fényképe alatt egyesekről fog találni rövid leírást, másokról meg nem. Viszont, ha a kép alatt ott látja azt a szót, hogy részletek, tipp, vagy recept, klikkeljen rá, és mögötte megjelenik mindaz, ami segíthet önnek eldönteni, hogy szeretné-e ezt a terméket vagy sem, illetve a nagyon speciálisok mögé felhasználási javaslatot is rejtettünk.
Amennyiben ez nem lenne elég, a minket felkeresőkkel megosztjuk azokat az apró titkokat, hogy mik azok, melyektől előjönnek a vágyott ízek, illetve eláruljuk, hogy melyek azok az ételek, melyeknek megkóstolása nélkül nem érdemes meghalni..
Akiknek a nagyfalu túl messze van, készséggel állunk rendelkezésére e-mailban, vagy telefonon.
Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy szeptember második felétől főzőtanfolyamot indítunk, ahol közösen elkészítjük, és reményeink szerint jó étvággyal elfogyasztjuk az általunk kedvelt konyhák néhány ételét.
Terveink szerint szombat délutánonként tartanánk, lévén hétköznapokon délután hatig a boltban állunk az Önök rendelkezésére.
1-2 héten belül bővebb és pontosabb információval jelentkezünk.
Addig is kérjük, hogy akinek a közös főzés felkeltette az érdeklődését jelezze nekünk e-mailban:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.