Értékelje a céget!
32 találat 1 | 2 | 3 | 4

Szigetközi 2003 Építőipari kft

D & D Kertészeti és Szolgáltató Vállalkozás

Sziget-Teher Kereskedelmi Kft.

Cím:
1196, Budapest Nagy Sándor J. 207.
telefon:
357-0040
mobil:
357-0040
Tevékenység rövid leírása:
Nizsnyij Novgorodban a GAZ Rt. szerelő szalagjairól a hazánkban is ismertGazella és Szobol haszonjármű család immáron új kivitelű példányai gördülnekle. A gyártóüzemekben kéthetes rekonstrukciós leállást követően indult meg atermelés. Új robotokat állítottak üzembe a hegesztő sorokon.
Első ránézésre természetesen a kabin formaváltozása a szembeötlő, de mintOleg Filimonov a gyár főkonstruktőre elmondta egy haszonjármű esetébentermészetesen a használati tulajdonságok a legfontosabbak. Ezért a fő figyelmet elsősorban a konstrukció műszaki változtatásaira fordították. A
plató rögzítése és több fődarab változott, mely növeli a teherbírást és javítja a megbízhatóságot. A komplett műszerfal koncepcióját a gyár személyautó típusából, a Volgából vették át. Az új fűtési, szellőzési rendszer valamint az átdolgozott zajszigetelés javítja a vezetőmunkakörülményeit, ezzel nő a közlekedés biztonsága. Az új kabin sokkal esztétikusabb elődjénél de mégis inkább arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a változtatások következtében közös egységbe integrálták a fényszórókat és irányjelzőket, továbbá az áttervezett hűtőrács és ütköző javítja a hűtési hatásfokot. A megnövelt méretű motortérben új, nagyobb teljesítményű és környezetbarát motorok elhelyezésére nyílik lehetőség. 2003 végén megjelent az európai eredetű Gazella haszonjármű család az uniósországok járműkereskedőinek kínálatában. Mivel a GAZ gépkocsik az első orosz gyártmányú EU származási feltételeknek megfelelő járművek, érdemes a körülményekkel részletesen megismerkedni: A nizsnyij novgorodi GAZ Rt.szerződést kötött a litván Automasinu verslo centras, röviden AVC részvénytársasággal a Közép és Kelet Európában ismert GAZ könnyű haszonjárművek összeszereléséről.
A Litvániában összeszerelt gépkocsin természetesen a kabin formája a leginkább szembeötlő, mégis a figyelmet elsősorban nem a képen látható részletekre hívnánk fel:
1. Figyelembe véve az érvényben lévő uniós környezetvédelmi normákat ANDORIA" 4CTi90 motor gondoskodik, mely maradéktalanul eleget tesz az előírásoknak.
2. A dízelmotorokon kívül a lengéscsillapítók és a kormánymű szervószivattyúja szintén európai gyártmány, mely kiegészülve azösszeszerelés értéknövekményével biztosítja a járművek EU származásibizonyítványának megszerzését.
3. Természetesen az összeszerelés gondossága és a kiegészítő alváz és üregvédelem garantálja a kifogástalan használati értékű gépkocsi
Mi az, ami változatlan maradt? A típuscsalád átlagon felüli teherbíró képessége, a robusztus konstrukció és a négykerékhajtású modellek terepjáró képessége!

További információt a (36-1)357-0040 telefonszámon kaphatnak.

Kárai Trans Kft

Cím:
5900, Orosháza Szent István u. 102/A
mobil:
30/343-1090
fax:
30/343-1090
Tevékenység rövid leírása:
A Kárai Trans Bt. Kárai Mátyással és a Kárai Sped Kft-vel karöltve, együtt a közúti áruszállítás széles palettáját tudja megrendelői számára biztosítani. A cégcsoport ömlesztett, raklapos és darabáru, valamint nehézgépek és speciális, túlméretes áruk szállításával foglalkozik az ország és az Európai Unió területén.

2001. év elején megkezdtük autódaruzási tevékenységünket is, melyet jelenleg már 200 tonna teherbírásig tudunk vállalni az ország egész területén. 2005. év augusztusától egy 45 fő szállítására alkalmas luxus autóbusszal bővült gépjárműparkunk, mellyel a világ bármely tájára kényelmes utazást tudunk biztosítani.

www.karaitrans.hu

Excluziv Bau Kft.

Cím:
1106, Budapest Csillagvirág u. 3.
e-mail:
info@excluzivbau.hu
telefon:
info@excluzivbau.hu
Tevékenység rövid leírása:
Vállalkozásunk sikerét jól képzett munkatársi gárda alapozza meg. Építő- és faipari szakembereink tevékenységét felsőfokú végzettségű munkatársaink szervezik és irányítják. Elvégzett munkáink során kialakult kapcsolatrendszerünk biztosítja, hogy a nem szorosan szakgárdánk profiljába tartozó munkákat, (pl. a gépészet és mélyépítés területén) szintén sikeresen végezzük el.

Realsys Com Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2120, Dunakeszi Fő út 105.
mobil:
20/ 317- 6140
mobil:
20/ 317- 6140
Tevékenység rövid leírása:
Üzletpolitikánk ügyfélcentrikus, fontosnak tartjuk tehát ügyfeleink pontos tájékoztatását a megvásárolható termékekrol, mivel a mai rendkívul gyors fejlodés miatt rengeteg a kompatibilitási probléma.
Konfigurációk összeállításánál mindíg felmérjük annak célját, és az ügyfél pénztárcájához igazítva kalkuláljuk úgy, hogy az esetleges költséglefaragásokkal lehetoleg ne okozzunk minoségromlást.
Szolgáltatásaink: számítástechnikai alkatrészek forgalmazásával, számítógépek szervízelésével, összeszerelésével, átalakításával, szoftverek telepítésével, szoftveres problémák megoldásával, rendszerek-, hálózatok karbantartásával, kialakításával.

Pro Villa Kft

Cím:
1181, Budapest Üllői út 437.
telefon:
291-0803
:
291-0803
Tevékenység rövid leírása:
Garantáltan jó minőségben dolgozunk. Tekintse meg weblapunkat, és az általunk elkészített munkákat. Felelős műszaki vezetés, építési szakértés.

Rófa Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
8182, Peremarton gyártelep Tulipán u. 19/5.
telefon:
30/852-2464
:
30/852-2464

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.