Értékelje a céget!
11 találat 1 | 2

Perzsa Textilkereskedelmi Kft.

Cím:
7632, Pécs Kodolányi J. u. 23-25.
fax:
72/549-397
telefon:
72/549-397
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1989 óta foglalkozik lakástextíliák kereskedelmével és komplett függönyözéssel, a felméréstől a függönyök, karnisok felszereléséig. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a hagyományokhoz, divathoz mérten, de elsősorban a vásárlók igényeihez igazodva. Tevékenységi köreink: textilkereskedelem, függönyvarrás, komplett függönyözés, lakberendezés. A stílus házhoz jön!

Erika Textil Kft.

Cím:
9023, Győr Katona József u. 2.
telefon:
96/418-958
mobil:
96/418-958
Kulcsszavak:
ágynemű alapanyag ágytakaró ágyterítő alkalmi ruha alapanyag angol gyapjú angol pamut bársony bélésselyem bengalin blúzanyag blúzselyem bordás szövet bőrrel bevont szőrme brokát buklé bútorhuzat bútoripari filc bútorkárpit bútorplüss bútortextil bútorvászon csipke csipkefüggöny cuproszövet dekoráció dekorációs függöny dekorációs vászon dekorfüggöny dekorselyem dekorvászon díszpárna díszterítő divatáru szövet düftin egyfalas pamut egyszínű pamutvászon elasztikus anyag elasztikus pamut elasztikus pamutanyag elasztikus szövet exkluzív méteráru fehérnemű alapanyag fehérnemű csipke fényáteresztő függöny fonóanyag francia csipke függöny függöny alapanyag függönyanyag fürdőruhaanyag gyapjú méteráru gyapjúszövet gyűrt selyem használtruha interlock jersey kárpitszövet kasírozott vászon kilós méteráru kordbársony kosztümanyag kötött szövet lakástextil lakástextília lakk lenszövet lenvászon méteráru mikrofrézer mintás nyomott vászon muszlin műbőr műselyem műszőrme műszőrme bélés nadrágszövet nehézselyem nyomottmintás pamutvászon organza organzafüggöny osztályos méteráru öltönyszövet pamut pamut-poliészter vászon pamutkelme pamutszövet pamutvászon pléd plüss polár puplin rozmár rövidáru ruházati méteráru ruházati műszőrme selyem selyemszövet sötétítőfüggöny szabadidőkelme szatén szövet szövetkárpit szövött pamut sztrecsszövet taft textiláru textília textilszövet és kelme velúr

Hor-Szent Kft.

Cím:
1092, Budapest Bakáts tér 2.
telefon:
216-6105
fax:
216-6105
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk textilárukkal foglalkozik.

M & A Kft.

Cím:
1117, Budapest Nádorliget u. 8/D.
telefon:
203-2865
fax:
203-2865
Tevékenység rövid leírása:
Az M & A Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, Magyarország egyik jelentős függöny-, dekoranyag és kellékforgalmazó cége.

ZENA Kft.

Cím:
9700, Szombathely Király u. 11.
telefon:
94/505-015
fax:
94/505-015
Tevékenység rövid leírása:
Magántulajdonú vállalkozásunk szakmai tevékenysége a textilforgalmazás területén az 1980-as évek végére nyúlik vissza. A családi vállalkozás által üzemeltetett üzlet a belváros idegenforgalmilag frekventált helyén, 9700 Szombathely, Király u. 11. szám alatt található. A kényelmes vásárlást nagyban elősegíti a jó megközelíthetőség, illetve jó a parkolási lehetőség. Az üzletben lévő dekorációs anyagok és függönyök nem csak mintasálból, hanem készletből is azonnal megvásárolhatók. A folyamatosan frissítésre kerülő választék biztosítja, hogy Önök minden esetben a legújabb divatirányzatnak megfelelő anyagok széles skálájából választhassanak. A függöny és dekorációs anyagok mellett igényes kész ágyneműket, textiltapétákat és bútorhuzatokat is forgalmazunk. Megtalálhatók a függönyhöz és dekorációs anyagokhoz az összes kiegészítők az általunk használt karnisrendszerek méretre rendelhetőek, kívánság szerint szereléssel együtt. Vállaljuk: - lakások, családi házak, irodák, panziók, hotelek teljes körű kivitelezését tervezéstől a felrakásig

Lk Hattenbach

Cím:
1121, Budapest Arató köz 5.
e-mail:
lkhattenbach@invitel.hu
telefon:
lkhattenbach@invitel.hu

Bratex Bt.

Cím:
2083, Solymár Madách utca 27.
telefon:
26/360-976
telefon:
26/360-976
Tevékenység rövid leírása:
Hosszú, majd' egy évtizedes brazíliai tartózkodásunk vége felé sokat gondolkodtunk azon, mit is hozhatnánk magunkkal abból a sokak számára ismeretlen, titokzatos világból. Úgy gondoltuk, hogy egy valami képes csupán azt az életérzést közvetíteni, amit annyira kívánunk mindenkinek itt Magyarországon, hogy átélje és megérezhesse:
Ez a csoda a függőágy!
Ma már talán sokan tudják, hogy ez az egyszerű találmány, nem csupán a felhőtlen, gondtalan pihenést szolgálja egyedülálló módon, de a gyermekeknek egy biztonságos, önfeledt örömet jelentő játékszer, és ismert a terápiás hatása is. Ringató mozgása az anyaméhre emlékeztet, ezt kihasználva idegrendszeri problémákat orvosolnak általa. Rendszeres használata feszültségoldó hatású lehet, segíti a szorongások leküzdését, ami pedig betegségek megelőzéséhez vezethet. Éjszakai alváshoz is ideális!

Az általunk forgalmazott függőágyaknál és függőszékeknél nagy gondot fordítunk arra, hogy kiváló minőséget kínáljunk az érdeklődőknek.
Termékeink 90 %-a Brazíliának arról a vidékéről (Észak-kelet Brazília) származik, ahol a világ talán legjobb minőségű függőágyait készítik, de választékunkban fellelhetnek kolumbiai függőágyakat is, illetve Indonéziából származó ejtőernyőselyem túra-függőágyakat is. Gyártóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és számos országba exportálnak.
Nem az az érdekünk, hogy a legolcsóbb függőágyakat forgalmazzuk, elsődleges szempont a kényelem, a tartósság és az esztétika - tisztességes áron!
Ne keressék termékeink között az ún. famerevítős függőágyakat, melyek relaxáló hatása messze elmarad az általunk kínált, nagy méretű, csak textíl (100% pamut) függőágyak ringatózás élményétől és biztonságától!

Vállalkozásunk "webáruház" formában működik, de az érdeklődőket szívesen várjuk - telefonos egyeztetés után - telephelyünkön, Solymáron is, ahol a termékek kipróbálhatók és megvásárolhatók.
Viszonteladóink közvetítésével ("Partnerek és Barátok" menüpontban megtalálható címeken) egyre több érdeklődőhöz kerülnek közelebb termékeink.
Az "Elérhetőségeink" menüpont "Rendezvények" almenüpontjában pedig megtudhatják, hogy a közeljövőben hol leszünk közelebb Önökhöz - személyesen is!Cég neve: Bratex Bt.
Alapítás éve: 2004. április
Cégjegyzékszám: 13-06-051495
Adószám: 21935495-2-13

Telephely, iroda, raktár:


Bratex Bt. 2083 Solymár Madách u.27.
Tel./fax: 06/26/360-976
06/30/563-4279
Web: www.terra-brasil.hu www.brazilfuggoagy.hu
E-mail: info@terra-brasil.hu, rendeles@terra-brasil.hu
Kulcsszavak:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.